پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی بدلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته بروز مالاریا در ۴ استان برای اولین بار | موارد مالاریا در همسایگان شرقی؛ زنگ خطر برای کشور کوتاه‌شدن قد و علائم قوزپشتی، نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان  پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | وزش باد و ماندگاری هوای خنک در استان افزایش شیوع یک اختلال خطرناک در ضربان قلب افراد میان‌سال
سرخط خبرها

مردان طاس بیشتر کرونا می‌گیرند

  • کد خبر: ۴۸۹۸۳
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
مردان طاس بیشتر کرونا می‌گیرند
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویروس کرونا به دلیل عوامل مرتبط با میزان و سطح هورمون تستوسترون در مردان طاس می‌تواند شیوع بیشتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از العربیه وبسایت استرالیایی «۹News» در یک گزارش علمی نوشت که تستوسترون هورمونی به نام دی هیدروتستوسترون تولید می‌کند که مسئول طاسی در میان مرد‌ها است. طبق این گزارش همین هورمون می‌تواند یک فرد طاس را در معرض بیمارى شدید اپیدمیک Covid-۱۹ قرار دهد.

 

پروفسور سانجایا سینانایاکی متخصص بیماری‌های عفونی، در این باره می‌گوید: «در رابطه با طاسی مطالعات در اسپانیا نشان می‌دهد که تعداد زیادی از افراد مبتلا به موارد شدید بیماری کووید-۱۹ مردان طاس هستند».

 

پروفسور سینانایاکی گفت: «ممکن است عجیب به نظر برسد، اما یک دلیل بیولوژیکی برای آن وجود دارد، زیرا مردان طاس دارای مقادیر زیادی دی هیدروتستوسترون هستند که به ویروس کرونا کمک می‌کند تا به راحتی وارد سلول‌ها شود».

 

بیماران سرطانی پروستات کمتر در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند

یک پژوهش علمی در ایتالیا نشان داد مردان بستری در بخش سرطان پروستات که از دارو‌های ضد تستوسترون به عنوان درمانی برای سرطان پروستات استفاده می‌کردند چهار برابر کمتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا بودند.

 

پروفسور سینانایاکی اظهار کرد: البته علاوه بر این موارد برخی افراد با گروه‌های خونی خاص ممکن است هنگام ابتلا به بیماری Covid-۱۹، در معرض خطر شدید این بیمارى قرار بگیرند.

 

او افزود: «به نظر می‌رسد افراد با گروه‌های خونی O در برابر Covid-۱۹ مقاومت بیشتری نسبت افراد گروه خونی A دارند.

 

علائم جدید و شگفت‌آور بیماری کرونا

محققان علوم پزشکی و بیماری‌های همه‌گیر هر روز از شناسایی علائم جدیدی از بیماری کرونا از جمله درد پا و تغییر رنگ پوست خبر می‌دهند.

 

پروفسور سینانایاکی گفت: «از بین رفتن حس بویایی که بر اثر نفوذ ویروس کرونا بر سیستم تنفسی فوقانی حلق اتفاق می‌افتد یکی از تاثیرات منفی این ویروس است».

 

این پرفسور افزود: «از بین رفتن حس بویایی به این دلیل است ویروس با ایجاد عفونت در بینی عصب مسئول حس بویایی را هدف قرار می‌دهد و توانایی حس بویایى را از بین می‌برد».

 

اما در باره علائمی مانند درد پا یا تغییر رنگ پوست در برخی از بیمارانی که مراحل درمانی ضد Covid-۱۹ را طی کردند، پروفسور سینانایاکی معتقد است که محتمل‌ترین علت این است که برخی از انواع آنتی بیوتیک‌ها عوارض جانبی از جمله اسهال یا تغییر رنگ پوست دارند.

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->