گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

متقاضیانی که تاکنون پیامک طرح اقدام ملی مسکن را دریافت نکرده‌اند، چه کار کنند؟

  • کد خبر: ۴۸۹۵۰
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸
متقاضیانی که تاکنون پیامک طرح اقدام ملی مسکن را دریافت نکرده‌اند، چه کار کنند؟
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: متقاضیانی که هنوز پیامک طرح اقدام ملی مسکن دریافت نکرده‌اند هرچه سریعتر از دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی،   با بیان اینکه ۴۰۰ هزار واحد طرح اقدام ملی مسکن اجرایی و ساماندهی شده اند گفت: افراد و متقاضیان به پروژه‌ها متصل شده اند و تعیین تکلیف واحد‌ها صورت گرفته است.

او ادامه داد:  واگذاری زمین برای ۳۳۵ هزار واحد صورت گرفته به طوری که زمین ۴۰ هزار واحد واگذار شده و زمین ۹۵ هزار واحد هم در روز‌های گذشته به متقاضیان اهدا شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در مجموع زمین ۱۳۵ هزار واحد واگذار شده و ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد هم از واحد‌های طرح اقدام ملی مسکن افتتاح شده است.

او تاکید کرد: ۲۵۳ هزار واحد باقی مانده است که بخشی از این واحد‌ها به متقاضیان متصل شده و بخشی از این پروژه هم در بافت‌های فرسوده قرار دارد که در حال اجرای آن هستیم.

معاون وزیر راه وشهرسازی توضیح داد: در مجموع تمام این پروژه‌ها تعیین تکلیف شده و برخی از پروژه‌ها هم در مراحل نهایی قرار دارند و هم اکنون مشخص شده که کدام پروژه به چه فرد یا دستگاهی تعلق دارد.

 محمود زاده تاکید کرد: دو مصوبه در سال‌های ۹۴ و ۹۶ یکی از سوی هیات دولت و دیگری از سوی شورای عالی مسکن مصوب و ابلاغ شد با این مضمون که پروژه‌های کمتر از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی مسکن مهر و یا پروژه‌های فاقد متقاضی از سرفصل مسکن مهر به عنوان پروژه‌های بلاتکلیف خارج شوند که این اقدام  انجام شده  و برخی از آن‌ها به  طرح مسکن ملی متصل شده اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: از ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد افتتاح شده مسکن ملی که اول آبان با حضور رئیس جمهور افتتاح و بهره برداری شد کمتر از ۲ هزار واحد، مسکن مهری هستند که به طرح اقدام ملی مسکن متصل شده اند و با تمهیدات دولت به جریان تولید مسکن پیوستند.

محمود زاده با بیان اینکه متقاضیانی که تاکنون پیامک طرح اقدام ملی مسکن را دریافت نکرده‌اند حتماً به سایت وزارت راه و شهرسازی مراجعه و یا با بخش‌های زیر مجموعه تماس بگیرند ادامه داد: متقاضیانی که واحد‌های آن‌ها در شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر قرار دارد به بنیاد مسکن، متقاضیانی که واحد‌های آن‌ها در شهر‌های جدید است به شرکت عمران شهر‌های جدید و متقاضیان سایر پروژه‌ها هم به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها مراجعه کنند و پیگیر پیامک واحد خود باشند.

او ادامه داد: ممکن است برخی از متقاضیان پیامک‌های تبلیغاتی خود را قطع کرده باشند و به همین دلیل پیامک‌های مسکن ملی را دریافت نکنند بنابراین ما برای متقاضیانی که پیامک دریافت نکرده اند فرصت در نظر می‌گیریم تا آورده خود را تکمیل کنند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->