اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است
سرخط خبرها

نظری: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد

  • کد خبر: ۱۴۳۳۴۲
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۳
نظری: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد
استاندار خراسان رضوی گفت: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد و با تلاش خودشان و سلیقه خودشان صاحب مسکن شوند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز؛ یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، در آیین واگذاری ۲۵۰۰ قطعه از اراضی شهر جدید بینالود به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن اظهار کرد: همه ما مدیون شهدا هستیم. در نهضت امام و پیروزی انقلاب اسلامی، این نظام اسلامی و الهی مستقر شد.

او در ادامه گفت: این نظام یک نظام پرورش‌دهنده است و مهم‌ترین ویژگی این نظام پرورش انسان‌ها مانند شهید سلیمانی، شهید باکری و... است. مانند حاج‌قاسم سلیمانی فقط می‌تواند در دامان این نظام پرورش پیدا کند.

نظری تأکید کرد: روزی ضرورت داشت ‌ما در خطوط مقدم جبهه باشیم، امروز هم خدمت‌کردن یعنی بودن در خطوط مقدم، چون دشمن اینجاست. این میدان امروز میدان خطوط مقدم است و باید منسجم و متحد در حل مشکلات کشور و مردم سعی و تلاش کنیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ما نباید هیچ‌گاه به دشمن اعتماد کنیم. برخی از همین کشور و مردم ارتزاق کردند و امروز متأسفانه در میدان دشمن بازیگری می‌کنند و این در راستای خدمت به مردم نیست.

نظری افزود: هر شخصی که آمریکا و ایادی او از آن حمایت کنند، حتما باطل است. اخباری که منشأ آن از آمریکا و ایادی آن است، در تقابل با نظام اسلامی است. ما به خدمت مفتخریم و این نقطه تمایز این نظام الهی است که دیگر نظام‌ها ندارند. از اینکه توانسته‌ایم زمینه خدمت را برای مردم فراهم کنیم، خوش‌حالیم.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در مشهد، گلبهار و بینالود و محدوده‌ مهرگان پروژ‌ه‌هایی برای مشهدی‌‌ها در حال ساخت است. در قطعه مشهد تا بینالود، آزادراه حرم تا حرم در اولویت ما قرار دارد. در نتیجه فاصله مسافت تا مشهد ۳۲کیلومتر خواهد شد.

نظری افزود: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد و با تلاش خودشان و سلیقه خودشان صاحب مسکن شوند. تأکید داشتیم زمین فراهم شود و مسکن با‌کیفیت ساخته شود. این انتظار و تأکید ماست که پس از دریافت زمین اقدام به ساخت کنید.

او گفت: اگر افرادی هم نمی‌توانند خودشان بسازند، به پیمانکار مورد اعتماد بدهند تا مسکن بسازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->