هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم
سرخط خبرها

نظری: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد

  • کد خبر: ۱۴۳۳۴۲
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۳
نظری: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد
استاندار خراسان رضوی گفت: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد و با تلاش خودشان و سلیقه خودشان صاحب مسکن شوند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز؛ یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، در آیین واگذاری ۲۵۰۰ قطعه از اراضی شهر جدید بینالود به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن اظهار کرد: همه ما مدیون شهدا هستیم. در نهضت امام و پیروزی انقلاب اسلامی، این نظام اسلامی و الهی مستقر شد.

او در ادامه گفت: این نظام یک نظام پرورش‌دهنده است و مهم‌ترین ویژگی این نظام پرورش انسان‌ها مانند شهید سلیمانی، شهید باکری و... است. مانند حاج‌قاسم سلیمانی فقط می‌تواند در دامان این نظام پرورش پیدا کند.

نظری تأکید کرد: روزی ضرورت داشت ‌ما در خطوط مقدم جبهه باشیم، امروز هم خدمت‌کردن یعنی بودن در خطوط مقدم، چون دشمن اینجاست. این میدان امروز میدان خطوط مقدم است و باید منسجم و متحد در حل مشکلات کشور و مردم سعی و تلاش کنیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ما نباید هیچ‌گاه به دشمن اعتماد کنیم. برخی از همین کشور و مردم ارتزاق کردند و امروز متأسفانه در میدان دشمن بازیگری می‌کنند و این در راستای خدمت به مردم نیست.

نظری افزود: هر شخصی که آمریکا و ایادی او از آن حمایت کنند، حتما باطل است. اخباری که منشأ آن از آمریکا و ایادی آن است، در تقابل با نظام اسلامی است. ما به خدمت مفتخریم و این نقطه تمایز این نظام الهی است که دیگر نظام‌ها ندارند. از اینکه توانسته‌ایم زمینه خدمت را برای مردم فراهم کنیم، خوش‌حالیم.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در مشهد، گلبهار و بینالود و محدوده‌ مهرگان پروژ‌ه‌هایی برای مشهدی‌‌ها در حال ساخت است. در قطعه مشهد تا بینالود، آزادراه حرم تا حرم در اولویت ما قرار دارد. در نتیجه فاصله مسافت تا مشهد ۳۲کیلومتر خواهد شد.

نظری افزود: سیاست ما این است زمین در اختیار افراد قرار بگیرد و با تلاش خودشان و سلیقه خودشان صاحب مسکن شوند. تأکید داشتیم زمین فراهم شود و مسکن با‌کیفیت ساخته شود. این انتظار و تأکید ماست که پس از دریافت زمین اقدام به ساخت کنید.

او گفت: اگر افرادی هم نمی‌توانند خودشان بسازند، به پیمانکار مورد اعتماد بدهند تا مسکن بسازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->