درباره بایدها و نباید‌های بازسازی و ساخت و سازها در محیط آپارتمان | همراهی برای نونواری یادی از مرحوم پروفسور محسن هشترودی | ریاضی‌دانی که با اعداد شعر می‌گفت شدت بیماری‌زایی hmpv شبیه به آنفلوانزاست ۴ نوشیدنی معجزه‌گر برای درمان سنگ کلیه شیوع ۶۵ درصدی کم تحرکی و اضافه وزن در کشور پلیس مشهد با دستگیری ۲  متهم شگرد کثیفی را کشف کرد | فروش لاشه خودرو‌های سرقتی به مالکانشان خراسان رضوی، رتبه دوم تولد و ازدواج در هفت ماه نخست ۱۴۰۳ | بالانشینی در ولادت و وصلت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از روز دوشنبه ۵ عامل تشدیدکننده بیماری‌های تنفسی فصل اصلاح قیمت برخی اقلام دارویی با افزایش پوشش‌های بیمه‌‌ای بررسی دلایل زایمان زودرس و ناباروری تنها ۴ درصد ریه‌های اهدایی قابل استفاده است سامانه بارشی از عصر امروز (۲۲ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد رشد ۷۰ درصدی مصرف دخانیات در بین بانوان چرا مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم مهم است؟ فریز تخمک، فرصتی برای حفظ باروری بانوان بالای ۳۰ سال تاریخ واریز حقوق دی‌ماه ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول مراکز شماره گذاری خودرو فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل نیست تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری دادگستری خراسان رضوی در روز شنبه (۲۲ دی ۱۴۰۳) یورش نظامیان‌ صهیونیست به‌ مناطق مختلف کرانه‌ باختری گازگرفتگی در خیابان مفتح مشهد، یک قربانی گرفت (۲۱ دی ۱۴۰۳) آیا مدارس، دانشگاه ها، ادارات و بانک های تهران فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) لغو شده است؟ مدارس و ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل شده است؟ آیا مدارس، ادارات و بانکهای مشهد و خراسان رضوی فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ واژگونی خودرو در جاده تربت‌جام ۶ مصدوم برجای گذاشت (۲۱ دی ۱۴۰۳) تمدید تأیید سوابق تحصیلی تا ۲۶ دی ۱۴۰۳ ماجرای اقدام به خودکشی یک دختر در خرمدشت کرج چه بود؟ وزارت بهداشت نسبت به افزایش تب مالت هشدار داد برخورد اتوبوس با نمازخانه در خراسان شمالی| یک نفر کشته و سه تن مصدوم شدند (۲۱ دی ۱۴۰۳) آشنایی با ویروس متاپنوموویروس، علائم و راه‌های پیشگیری از آن آتش‌سوزی کالیفرنیا، دامن پسر بایدن را هم گرفت!
سرخط خبرها

مردان طاس بیشتر کرونا می‌گیرند

  • کد خبر: ۴۸۹۸۳
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
مردان طاس بیشتر کرونا می‌گیرند
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویروس کرونا به دلیل عوامل مرتبط با میزان و سطح هورمون تستوسترون در مردان طاس می‌تواند شیوع بیشتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از العربیه وبسایت استرالیایی «۹News» در یک گزارش علمی نوشت که تستوسترون هورمونی به نام دی هیدروتستوسترون تولید می‌کند که مسئول طاسی در میان مرد‌ها است. طبق این گزارش همین هورمون می‌تواند یک فرد طاس را در معرض بیمارى شدید اپیدمیک Covid-۱۹ قرار دهد.

 

پروفسور سانجایا سینانایاکی متخصص بیماری‌های عفونی، در این باره می‌گوید: «در رابطه با طاسی مطالعات در اسپانیا نشان می‌دهد که تعداد زیادی از افراد مبتلا به موارد شدید بیماری کووید-۱۹ مردان طاس هستند».

 

پروفسور سینانایاکی گفت: «ممکن است عجیب به نظر برسد، اما یک دلیل بیولوژیکی برای آن وجود دارد، زیرا مردان طاس دارای مقادیر زیادی دی هیدروتستوسترون هستند که به ویروس کرونا کمک می‌کند تا به راحتی وارد سلول‌ها شود».

 

بیماران سرطانی پروستات کمتر در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند

یک پژوهش علمی در ایتالیا نشان داد مردان بستری در بخش سرطان پروستات که از دارو‌های ضد تستوسترون به عنوان درمانی برای سرطان پروستات استفاده می‌کردند چهار برابر کمتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا بودند.

 

پروفسور سینانایاکی اظهار کرد: البته علاوه بر این موارد برخی افراد با گروه‌های خونی خاص ممکن است هنگام ابتلا به بیماری Covid-۱۹، در معرض خطر شدید این بیمارى قرار بگیرند.

 

او افزود: «به نظر می‌رسد افراد با گروه‌های خونی O در برابر Covid-۱۹ مقاومت بیشتری نسبت افراد گروه خونی A دارند.

 

علائم جدید و شگفت‌آور بیماری کرونا

محققان علوم پزشکی و بیماری‌های همه‌گیر هر روز از شناسایی علائم جدیدی از بیماری کرونا از جمله درد پا و تغییر رنگ پوست خبر می‌دهند.

 

پروفسور سینانایاکی گفت: «از بین رفتن حس بویایی که بر اثر نفوذ ویروس کرونا بر سیستم تنفسی فوقانی حلق اتفاق می‌افتد یکی از تاثیرات منفی این ویروس است».

 

این پرفسور افزود: «از بین رفتن حس بویایی به این دلیل است ویروس با ایجاد عفونت در بینی عصب مسئول حس بویایی را هدف قرار می‌دهد و توانایی حس بویایى را از بین می‌برد».

 

اما در باره علائمی مانند درد پا یا تغییر رنگ پوست در برخی از بیمارانی که مراحل درمانی ضد Covid-۱۹ را طی کردند، پروفسور سینانایاکی معتقد است که محتمل‌ترین علت این است که برخی از انواع آنتی بیوتیک‌ها عوارض جانبی از جمله اسهال یا تغییر رنگ پوست دارند.

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->