درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم
سرخط خبرها

مردان طاس بیشتر کرونا می‌گیرند

  • کد خبر: ۴۸۹۸۳
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
مردان طاس بیشتر کرونا می‌گیرند
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویروس کرونا به دلیل عوامل مرتبط با میزان و سطح هورمون تستوسترون در مردان طاس می‌تواند شیوع بیشتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از العربیه وبسایت استرالیایی «۹News» در یک گزارش علمی نوشت که تستوسترون هورمونی به نام دی هیدروتستوسترون تولید می‌کند که مسئول طاسی در میان مرد‌ها است. طبق این گزارش همین هورمون می‌تواند یک فرد طاس را در معرض بیمارى شدید اپیدمیک Covid-۱۹ قرار دهد.

 

پروفسور سانجایا سینانایاکی متخصص بیماری‌های عفونی، در این باره می‌گوید: «در رابطه با طاسی مطالعات در اسپانیا نشان می‌دهد که تعداد زیادی از افراد مبتلا به موارد شدید بیماری کووید-۱۹ مردان طاس هستند».

 

پروفسور سینانایاکی گفت: «ممکن است عجیب به نظر برسد، اما یک دلیل بیولوژیکی برای آن وجود دارد، زیرا مردان طاس دارای مقادیر زیادی دی هیدروتستوسترون هستند که به ویروس کرونا کمک می‌کند تا به راحتی وارد سلول‌ها شود».

 

بیماران سرطانی پروستات کمتر در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند

یک پژوهش علمی در ایتالیا نشان داد مردان بستری در بخش سرطان پروستات که از دارو‌های ضد تستوسترون به عنوان درمانی برای سرطان پروستات استفاده می‌کردند چهار برابر کمتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا بودند.

 

پروفسور سینانایاکی اظهار کرد: البته علاوه بر این موارد برخی افراد با گروه‌های خونی خاص ممکن است هنگام ابتلا به بیماری Covid-۱۹، در معرض خطر شدید این بیمارى قرار بگیرند.

 

او افزود: «به نظر می‌رسد افراد با گروه‌های خونی O در برابر Covid-۱۹ مقاومت بیشتری نسبت افراد گروه خونی A دارند.

 

علائم جدید و شگفت‌آور بیماری کرونا

محققان علوم پزشکی و بیماری‌های همه‌گیر هر روز از شناسایی علائم جدیدی از بیماری کرونا از جمله درد پا و تغییر رنگ پوست خبر می‌دهند.

 

پروفسور سینانایاکی گفت: «از بین رفتن حس بویایی که بر اثر نفوذ ویروس کرونا بر سیستم تنفسی فوقانی حلق اتفاق می‌افتد یکی از تاثیرات منفی این ویروس است».

 

این پرفسور افزود: «از بین رفتن حس بویایی به این دلیل است ویروس با ایجاد عفونت در بینی عصب مسئول حس بویایی را هدف قرار می‌دهد و توانایی حس بویایى را از بین می‌برد».

 

اما در باره علائمی مانند درد پا یا تغییر رنگ پوست در برخی از بیمارانی که مراحل درمانی ضد Covid-۱۹ را طی کردند، پروفسور سینانایاکی معتقد است که محتمل‌ترین علت این است که برخی از انواع آنتی بیوتیک‌ها عوارض جانبی از جمله اسهال یا تغییر رنگ پوست دارند.

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->