از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد
سرخط خبرها

اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر

  • کد خبر: ۴۹۰۸۲
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
  • ۱
اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر
قاتل معروف به «گرگ پیر» که ۲ سال پیش پسری ۱۱ ساله را آزار داده و به قتل رسانده بود سپیده دم امروز در زندان مرکزی مشهد پای چوبه دار رفت.
به گزارش شهرآرانیوز، پرونده این جنایت دلخراش از سیزدهم بهمن سال ۹۷ زمانی روی میز کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت که مردی نگران و هراسان به پلیس مراجعه کرد و از آنان برای یافتن پسر گم شده اش کمک خواست. این مرد گفت: پسر ۱۱ ساله ام به نام مرتضی روز گذشته به همراه دوستانش در حال بازی بود که دیگر به منزل نیامد. برای یافتن او به همه جا سرزدم، اما هیچ کسی از او خبری نداشت. دوستانش هم ظهر دیروز (دوازدهم بهمن) از او جدا شده اند و دیگر پسرم را ندیده اند!

گروه کارآگاهان با استفاده از تجربیات پلیسی به تحقیق در این باره پرداختند تا این که تلفن همراه کودک را در دست یکی از دوستان او یافتند و بدین ترتیب سرنخ مهمی برای ردیابی کودک پیدا شد. این کودک ۱۳ ساله مدعی شد مرد پیر گوشی تلفن را به او داده است. یکی دیگر از کودکان محله راز وحشتناکی را فاش کرد. او به کارآگاهان گفت که پیرمرد سلاخ او و برخی از کودکان دیگر را به باغی مخوف کشانده و مورد آزار و اذیت قرار داده است. او گفت: ظهر دوازدهم بهمن نیز مرتضی قرار بود یک قلاده سگ برای باغ پیرمرد ببرد!
 
 
اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر


«گرگ پیر» که دیگر نمی‌توانست حقیقت ماجرا را کتمان کند ساعتی بعد لب به اعتراف گشود و به قتل کودک ۱۱ ساله با انگیزه انجام عمل خلاف منافی عفت اعتراف کرد. او سپس کارآگاهان را به محل دفن کودک در کوهپایه‌های روستای رباط خاکستری برد و با دستانش بخشی از خاک‌های میان دو تپه را جابه جا کرد که ناگهان جسد کودک نمایان شد؛ بنابراین گزارش، در جلسه دادگاه که به ریاست قاضی جواد شاکری برگزار شد، متهم تلاش کرد راه گریزی برای فرار از مجازات پیدا کند، اما او چنان در مخمصه سوالات تخصصی قضات دادگاه قرار گرفته بود که هر بار در گرداب جنایت هولناک خود دست و پا می‌زد و در نهایت مجبور به اعتراف می‌شد. قاتل معروف به «گرگ پیر» در جلسه محاکمه گفت: به بچه‌های محل گفته بودم که هر کس یک قلاده سگ برای محافظت از باغم بیاورد مبلغ ۵۰ هزار تومان می‌گیرد.
 
 
اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر
 
 
آن روز هم «مرتضی» یک سگ بیمار آورد که به دردم نمی‌خورد، اما من ۱۰ هزار تومان به او دادم و رفت. اما وقتی با سوالات رگباری رئیس دادگاه و مستشاران روبه رو شد اعتراف کرد و گفت: به بهانه دادن پول و مذاکره درباره سگ، او را به باغ کشاندم و هنگامی که قصد آزارش را داشتم او مقاومت کرد و فریاد کشید که من هم او را به درون استخر خالی از آب هل دادم. وقتی بیهوش شد ترسیدم و کمربندش را باز کردم و دور گردنش پیچیدم که خفه شد. سپس با خودروی پی کی جسد او را به محل دفن در چند کیلومتری روستای رباط خاکستری بردم و دفن کردم.   

به دنبال اعترافات صریح متهم، قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی او را به قصاص نفس، ۱۵ سال زندان و ۱۰۰ ضربه شلاق  محکوم کردند، اما این رای مورد اعتراض وکیل مدافع وی قرارگرفت و برای بررسی دقیق‌تر به شعبه ۲۹ دیوان عالی کشور ارسال شد.

در نهایت مقدمات اجرای حکم قصاص نفس با صدور دستورات ویژه‌ای از   سوی قاضی محمدرضا دشتبان (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) فراهم شد و بدین ترتیب قاتل کودک بی گناه، سپیده دم روز گذشته در زندان مرکزی مشهد پای چوبه دار رفت.

منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۶
0
0
خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->