راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر

  • کد خبر: ۴۹۰۸۲
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
  • ۱
اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر
قاتل معروف به «گرگ پیر» که ۲ سال پیش پسری ۱۱ ساله را آزار داده و به قتل رسانده بود سپیده دم امروز در زندان مرکزی مشهد پای چوبه دار رفت.
به گزارش شهرآرانیوز، پرونده این جنایت دلخراش از سیزدهم بهمن سال ۹۷ زمانی روی میز کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت که مردی نگران و هراسان به پلیس مراجعه کرد و از آنان برای یافتن پسر گم شده اش کمک خواست. این مرد گفت: پسر ۱۱ ساله ام به نام مرتضی روز گذشته به همراه دوستانش در حال بازی بود که دیگر به منزل نیامد. برای یافتن او به همه جا سرزدم، اما هیچ کسی از او خبری نداشت. دوستانش هم ظهر دیروز (دوازدهم بهمن) از او جدا شده اند و دیگر پسرم را ندیده اند!

گروه کارآگاهان با استفاده از تجربیات پلیسی به تحقیق در این باره پرداختند تا این که تلفن همراه کودک را در دست یکی از دوستان او یافتند و بدین ترتیب سرنخ مهمی برای ردیابی کودک پیدا شد. این کودک ۱۳ ساله مدعی شد مرد پیر گوشی تلفن را به او داده است. یکی دیگر از کودکان محله راز وحشتناکی را فاش کرد. او به کارآگاهان گفت که پیرمرد سلاخ او و برخی از کودکان دیگر را به باغی مخوف کشانده و مورد آزار و اذیت قرار داده است. او گفت: ظهر دوازدهم بهمن نیز مرتضی قرار بود یک قلاده سگ برای باغ پیرمرد ببرد!
 
 
اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر


«گرگ پیر» که دیگر نمی‌توانست حقیقت ماجرا را کتمان کند ساعتی بعد لب به اعتراف گشود و به قتل کودک ۱۱ ساله با انگیزه انجام عمل خلاف منافی عفت اعتراف کرد. او سپس کارآگاهان را به محل دفن کودک در کوهپایه‌های روستای رباط خاکستری برد و با دستانش بخشی از خاک‌های میان دو تپه را جابه جا کرد که ناگهان جسد کودک نمایان شد؛ بنابراین گزارش، در جلسه دادگاه که به ریاست قاضی جواد شاکری برگزار شد، متهم تلاش کرد راه گریزی برای فرار از مجازات پیدا کند، اما او چنان در مخمصه سوالات تخصصی قضات دادگاه قرار گرفته بود که هر بار در گرداب جنایت هولناک خود دست و پا می‌زد و در نهایت مجبور به اعتراف می‌شد. قاتل معروف به «گرگ پیر» در جلسه محاکمه گفت: به بچه‌های محل گفته بودم که هر کس یک قلاده سگ برای محافظت از باغم بیاورد مبلغ ۵۰ هزار تومان می‌گیرد.
 
 
اعدام گرگ پیر، قاتل کودک ۱۱ ساله مشهدی + تصاویر
 
 
آن روز هم «مرتضی» یک سگ بیمار آورد که به دردم نمی‌خورد، اما من ۱۰ هزار تومان به او دادم و رفت. اما وقتی با سوالات رگباری رئیس دادگاه و مستشاران روبه رو شد اعتراف کرد و گفت: به بهانه دادن پول و مذاکره درباره سگ، او را به باغ کشاندم و هنگامی که قصد آزارش را داشتم او مقاومت کرد و فریاد کشید که من هم او را به درون استخر خالی از آب هل دادم. وقتی بیهوش شد ترسیدم و کمربندش را باز کردم و دور گردنش پیچیدم که خفه شد. سپس با خودروی پی کی جسد او را به محل دفن در چند کیلومتری روستای رباط خاکستری بردم و دفن کردم.   

به دنبال اعترافات صریح متهم، قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی او را به قصاص نفس، ۱۵ سال زندان و ۱۰۰ ضربه شلاق  محکوم کردند، اما این رای مورد اعتراض وکیل مدافع وی قرارگرفت و برای بررسی دقیق‌تر به شعبه ۲۹ دیوان عالی کشور ارسال شد.

در نهایت مقدمات اجرای حکم قصاص نفس با صدور دستورات ویژه‌ای از   سوی قاضی محمدرضا دشتبان (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) فراهم شد و بدین ترتیب قاتل کودک بی گناه، سپیده دم روز گذشته در زندان مرکزی مشهد پای چوبه دار رفت.

منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۶
0
0
خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->