پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات پایان متعادل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سایپا باز هم محصولاتش را گران می‌کند پشت پرده بسته‌بندی‌های جعلی در بازار لوازم یدکی | قطعاتی که شب چینی‌اند و صبح کُره‌ای!  میزگرد شهرآرا درباره موانع و فرصت های صادرات در خراسان رضوی | چرخ‌های صادرات، آخرین امید حرکت اقتصاد قیمت دینار عراق در بازار آزاد مشهد اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) نوسان قیمت دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) تعرفه‌های آمریکا به شرکت‌های دنیا ۳۵ میلیارد دلار زیان وارد کردند مسیر قیمت طلا از ابتدای سال | بررسی روند صعودی طلا شوک دوم مالیات به نفت: این‌‍ بار توقیف ۳۲۹ هزار میلیارد تومان برخی نانوایی‌ها از مدار آرد دولتی خارج شدند سطح زیر کشت زعفران در خراسان رضوی ۹۵ هزار هکتار است | پیش‌بینی کاهش وزن عملکرد محصول به دلیل تشدید تغییرات اقلیمی نرخ طلا امروز در مشهد چند اعلام شد؟ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر اقتصاد خبر داد: راه‌اندازی صندوق‌ها و اوراق ارزی برای جذب نقدینگی مردم از صنایع غذایی تا چاپ و بسته‌بندی | مشهد از ۲ رویداد نمایشگاهی میزبانی می‌کند گرانی مرغ قطعه‌بندی و عدم نظارت قیمت جهانی طلا امروز (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | قیمت بالای سیر در تره‌بار تضمین قانونی وام مسکن همچنان باقی می‌ماند کاهش ۴۰ درصدی فروش و ۳۸ درصدی تولید لوازم خانگی در سال ۱۴۰۴ اثر پروانه‌ای افزایش قیمت طلا بر بازارهای نوظهور ۶۰ درصد کالاهای صادراتی ایران از دوغارون به افغانستان صادر می‌شود
سرخط خبرها

اگر مسکن ملی را بفروشید سلب امتیاز می‌شوید

  • کد خبر: ۴۹۱۷۲
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۷
اگر مسکن ملی را بفروشید سلب امتیاز می‌شوید
مسئولان وزارت راه و شهرسازی بر غیرقانونی بودن خرید و فروش امتیاز مسکن ملی تاکید کرده و گفته اند در صورت مشاهده تخلف، واحد مسکونی مورد معامله سلب امتیاز می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، اواخر سال گذشته بود که آگهی‌هایی در سایت‌های اینترنتی مبنی بر خرید و فروش امتیاز طرح اقدام ملی مسکن مشاهده شد. همان زمان وزارت راه و شهرسازی این اقدام را غیرقانونی اعلام کرد.  البته با توجه به اینکه واجدان شرایط در آن زمان هنوز مشخص نشده بودند خرید و فروش آن هم توجیه  نداشت، اما به نظر می‌رسد با مشخص شدن وضعیت متقاضیان، فروش زیرپوستی امتیاز این واحد‌ها نیز در جریان است.

گشتی در آگهی‌های فروش ملک در سایت‌های اینترنتی نشان می‌دهد که خرید و فروش امتیاز واحد‌های طرح اقدام ملی مسکن داغ شده است. هرچند بعضی از این آگهی‌ها به دلیل غیرقانونی بودن از سوی سایت مربوطه حذف می‌شود، اما بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که خرید و فروش در جریان است. مبالغی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان هم برای این امتیاز تعیین می‌شود. در بعضی آگهی‌ها حتی جزئیات آپارتمان مورد معامله مثل متراژ واحد، تعداد اتاقها، قیمت هر متر مربع و دیگر ویژگی‌ها درج شده است. با این حال وزارت راه و شهرسازی هشدار داده که با متخلفان برخورد و واحد مسکونی مورد معامله را سلب امتیاز می‌کند.


از سوی دیگر به دلیل آنکه هر فرد در طول عمر خود فقط یک بار می‌تواند از امتیاز یارانه‌ای در حوزه زمین و مسکن استفاده کند، فروش امتیاز مسکن ملی با قیمت‌های پایین منجر به خسارت فروشندگانی می‌شود که شاید دیگر هرگز نتوانند خانه دار شوند؛ زیرا قیمت زمین این واحد‌ها بسیار پایین است و در اقساط ۱۰ ساله دریافت می‌شود. طبق آخرین برآورد وزارت راه و شهرسازی نرخ ساخت هر متر از این واحد‌ها نیز ۲.۷ میلیون تومان اعلام شده است.

به هر ترتیب مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران درخصوص بحث خرید و فروش امتیاز طرح اقدام ملی با تاکید غیرقانونی بودن بودن خرید، فروش، واگذاری و انتقال به غیر مسکن ملی گفته است: قطعا در صورت خرید و فروش امتیاز مسکن ملی با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد. به همین خاطر و با این اعلام عواقب هرگونه اقدام برعهده شخص بوده و هیچ گونه وکالتی بلاعزل از مراجع ذیربط به نام خریدار صادر نخواهد شد.

خلیل محبت خواه با تاکید بر اینکه در صورت مشاهده خرید و فروش، واحد مسکونی مورد معامله سلب امتیاز خواهد شد، گفت: به همین خاطر لازم است مردم عزیز با اطلاع از این موضوع، مراقب کلاهبرداری‌ها باشند.

او همچنین درباره وضعیت متقاضیانی که هنوز پیامک دریافت نکرده اند اظهار کرد: اگر متقاضیان تاکنون هیچ گونه پیامکی جهت انجام سایر امور بعدی کاری دریافت نکرده اند، هرچه سریعتر از مراجع ذیربط (محل ثبت نام طرح اقدام ملی تولید مسکن) پیگیر کار‌های ادامه ثبت نام و واریز وجه باشند.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->