ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم پیش‌بینی اوپتا از فصل جدید لیگ انگلیس | رقابت لیورپول و آرسنال برای قهرمانی و ناکامی‌های ادامه‌دار یونایتد پخش زنده بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آل کثیر در راه سیرجان؟ هوش مصنوعی در فوتبال ایران؛ هنوز درگیر «بی‌هوشی طبیعی» هستیم پخش زنده بازی بارسلونا و مایورکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه بازی‌های هفته اول لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | رونمایی از ترکیب‌های جدید
سرخط خبرها

تعلیق شش‌ماهه تا یک‌ساله در انتظار متخلفان ورزش‌های رزمی

  • کد خبر: ۴۹۳۴۱
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
تعلیق شش‌ماهه تا یک‌ساله در انتظار متخلفان ورزش‌های رزمی
کمیته بازرسی فدراسیون ورزش‌های رزمی با متخلفان برخورد جدی خواهد کرد و مجازات شش ماه تا یک سال تعلیق در انتظار متخلفان است.

وحید اسحاقی، رئیس هیات رزمی خراسان رضوی، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه سامان‌دهی بازرسان هیئت‌های استانی اظهار کرد: آگاه‌سازی‌های توجیهی را در قالب موارد آموزشی برای بازرسان هر استان در فضای مجازی با هماهنگی فدراسیون برگزار نموده‌ایم. در هیئت‌های استانی نیز انتصاباتی در زمینه بازرسان در دو بخش آقایان و بانوان با هماهنگی رؤسای هیئت‌های استانی صورت گرفته است.

رئیس کمیته بازرسی فدراسیون افزود : کمیته بازرسی درباره تخلفات حوزه ورزش‌های رزمی، اقداماتی را انجام داده است. با هر تخلفی که مواجه شویم، آن کمیته شش ماه تا یک سال تعلیق می‌شود، هزینه شرکت در مسابقات، احکام و ارتقای سطح از طریق هیئت‌ها اطلاع‌رسانی شده است و در صورت اعلام و گزارش مستند به هیئت، با متخلفان برخورد جدی می‌شود.

رئیس کمیته بازرس فدراسیون که ریاست هیئت رزمی خراسان رضوی را نیز بر عهده دارد، درباره هیئت خراسان رضوی و برگزاری کلاس‌ها و مسابقات به‌صورت مجازی گفت: در شرایط کرونا، تمام کلاس‌ها، مسابقات و دوره‌های دان به‌صورت مجازی برگزار شد. هیئت به‌طور ویژه به سامان‌دهی سبک‌های زیرمجموعه ، سامان‌دهی ورزش‌کاران بهویژه درباره کارت عضویت فدراسیون و نیز کارت بیمه ورزشی پرداخته است.

اسحاقی در پایان گفت : در زمینه عملکرد سبک‌های زیرمجموعه نیز فعالیت‌هایی صورت گرفته، همچنین هیئت رزمی استان تفاهم‌نامه‌هایی را با ارگان‌ها و هیئت‌های مختلف درزمینه تعامل و همکاری با آن‌ها برای ارتقای ورزش‌های رزمی در استان منعقد کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->