کارتال جواب تماس درویش را نداد! درویش مخالف جدی بازگشت گل محمدی برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می‌شود درویش مخالف بازگشت آل‌کثیر عبدالله آوجی، گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان
سرخط خبرها

از سرگیری فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه هفته آینده تا ساعت ۱۸

  • کد خبر: ۴۹۵۸۵
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
از سرگیری فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه هفته آینده تا ساعت ۱۸
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی از ابلاغ بازگشایی و فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه، ۲۳ آبان‌ماه تا ساعت ۱۸ خبر داد.
گروه ورزش شهرآرانیوز | مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی از ابلاغ بازگشایی و فعالیت باشگاه‌های ورزشی مشهد از شنبه، ۲۳ آبان‌ماه تا ساعت ۱۸ خبر داد.

فرزاد فتاحی با اعلام این خبر گفت: فعالیت باشگاه‌های بدن‌سازی و سایر رشته‌های ورزشی استان خراسان رضوی و مشهد، صرفا تا ساعت ۱۸ عصر هر روز میسر خواهد بود.

وی درباره مصوبه جدید ستاد استانی مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی فعالیت‌های ورزشی تا ۲۳ آبان‌ماه خاطرنشان کرد: این محدودیت موقت از شنبه به پایان خواهد رسید و پس از آن، اجرای دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا آغاز خواهد شد.

فتاحی درباره بازی‌های لیگ‌های برتر رشته‌های مختلف و شرایط میزبانی مشهد تأکید کرد: برای برگزاری لیگ‌های کشوری، مکاتباتی با ستاد ملی انجام شده است تا بتوانیم شرایط میزبانی بازی‌های تیم فوتبال شهرخودرو را هم تسهیل کنیم. از سوی دیگر، مشهد در ۲ رشته والیبال و هندبال بانوان، در روز‌های آینده میزبان خواهد بود و باتوجه‌به مقررات فعلی، نیازمند صدور مجوز‌های لازم برای میزبانی خواهیم بود.

وی درباره فعالیت رشته‌هایی که ساعات تمرین و فعالیت آنان از ساعت ۱۸ به بعد بوده است، تصریح کرد: متأسفانه در شرایط کنونی راهی به‌جز تعطیلی این رشته‌ها نداریم و هیئت‌هایی که چنین شرایطی دارند، ساعات تمرین خود را تغییر دهند یا آنکه به‌دلیل شرایط ویژه این روزها، با تصمیمات ستاد ملی همکاری کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در ادامه به انتخابات هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولان اشاره کرد و گفت: پس از صدور حکم سرپرستی برای سرپرست کنونی این هیئت، مقدمات ثبت نام از نامزد‌های ریاست آغاز شده است و با پایان‌یافتن مراحل استعلام هر یک از نامزد‌های ریاست بر این هیئت، جلسه مجمع عمومی را برگزار خواهیم کرد. در همین راستا از برخی پیشکسوتان ورزش معلولان خواسته‌ایم تا در جلساتی تخصصی با نامزدها، آمادگی ایشان را برای قبول این پست بررسی کنند تا بهترین گزینه برای خدمت به ورزش جانبازان و معلولان برگزیده شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->