راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان تا ۲۱ آبان

  • کد خبر: ۴۹۴۶۸
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
آخرین آمار کرونا در جهان تا ۲۱ آبان
آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۱۰ میلیون مبتلا و بیش از ۲۴۵ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آمار جهانیِ مبتلایان به کووید ۱۹ به ۵۱ میلیون و ۸۲۰ هزار و ۴۲۳ نفر رسیده و مرگ یک میلیون و ۲۷۹ هزار و ۶۹۴ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

بنابر تازه‌ترین آمارها ۳۶ میلیون و ۳۹۷ هزار و ۱۶۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۷ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۱۰ میلیون مبتلا و بیش از ۲۴۵ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۸.۶ و ۵.۷ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند و تعداد جان‌باختگان این بیماری در انگلیس نیز به ۵۰ هزار نفر نزدیک شده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در قاره سبز داشته است.

بعلاوه در این رتبه‌بندی بار دیگر ایتالیا در لیست ۱۰ کشور اول به لحاظ تعداد بیماران کرونایی در حال حاضر قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۱۰ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۱۸۴ مبتلا، ۲۴۵ هزار و ۷۹۹ قربانی

۲. هند: هشت میلیون و ۶۳۶ هزار و ۱۱ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۶۱۵ قربانی

۳. برزیل: پنج میلیون و ۷۰۱ هزار و ۲۸۳ مبتلا، ۱۶۲ هزار و ۸۴۲ قربانی

۴. فرانسه: یک میلیون و ۸۲۹ هزار و ۶۵۹ مبتلا، ۴۲ هزار و ۲۰۷ قربانی

۵. روسیه: یک میلیون و ۸۱۷ هزار و ۱۰۹ مبتلا، ۳۱ هزار و ۱۶۱ قربانی

۶. اسپانیا: یک میلیون و ۴۴۳ هزار و ۹۹۷ مبتلا، ۳۹ هزار و ۷۵۶ قربانی

۷. آرژانتین: یک میلیون و ۲۶۲ هزار و ۴۷۶ مبتلا، ۳۴ هزار و ۱۸۳ قربانی

۸. انگلیس: یک میلیون و ۲۳۳ هزار و ۷۷۵ مبتلا، ۴۹ هزار و ۷۷۰ قربانی

۹. کلمبیا: یک میلیون و ۱۵۶ هزار و ۶۷۵ مبتلا، ۳۳ هزار و ۱۴۸ قربانی

۱۰. ایتالیا: ۹۹۵ هزار و ۴۶۳ مبتلا، ۴۲ هزار و ۳۳۰ قربانی

بنابر این گزارش پس از ایالات متحده، هند و برزیل کشورهای فرانسه، روسیه، اسپانیا، آرژانتین، انگلیس و کلمبیا تاکنون بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->