رونمایی هوآوی از گوشی تاشو میت X6 + قیمت آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹

  • کد خبر: ۴۹۹۷۶
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹
نشریه علمی New Scientist در شماره جدید خود به سراغ دنیای پررمزوراز خواب و رؤیا رفته است. نویسنده با طراحی فضایی خیالی می‌گوید اگر روزی فضایی‌ها به زمین بیایند با موضوعات عجیب و غریبی مواجه خواهند شد.
نجفی | شهرآرانیوز - شاید یکی از عجیب‌ترین حوزه‌ها آن باشد که تقریبا همه انسان‌ها در هرکجای دنیا و با هر نژاد و سطح دانش و ثروت، زمان زیادی از روز‌های خود را صرف توجه به موضوعاتی می‌کنند که واقعی نیستند. موضوعاتی که شاید هرگز رخ نداده باشند و در برنامه‌های تلویزیونی، کتاب‌های داستانی یا بازی‌های رایانه‌ای به آن‌ها پرداخته می‌شود برای انسان‌ها بسیار جذاب اند، اما توجه به این موضوعات زمانی بسیار شگفت انگیز می‌شود که در خواب و عالم رؤیا نیز انسان‌ها را رها نمی‌کنند. پژوهشگران حوزه عصب شناسی در آخرین یافته‌های خود مدعی شده اند رؤیا‌ها در زمان خواب با تعمیق و درونی سازی یادگیری‌های روزمره انسان‌ها ارتباط دارد. آن‌ها معتقدند یادگیری عمیق تنها به معنای ذخیره سازی حجم زیادی از خاطرات و داده‌ها در مغز نیست و پس از ایجاد شبکه ارتباطی میان لایه‌های مختلف این آموخته هاست که یادگیری موفق رخ می‌دهد. فرایندی که رؤیا‌ها و عالم خواب تا اندازه‌ای به تحقق آن کمک می‌کند. نشریه در گزارش دیگری به نقش آنتی بادی برای نجات جان مبتلایان به کووید ۱۹ پرداخته است و می‌نویسد پژوهش‌ها نشان می‌دهند تا زمان تولید و توزیع سراسری واکسن، آنتی بادی موجود در خون افراد بهبودیافته می‌تواند مؤثرترین درمان باشد.
 
۱۰۰ سال پیش، نخستین بار پلاسمای خون افراد برای درمان مبتلایان بیماری دیفتری استفاده، و با معرفی سری دارو‌های آنتی بیوتیک به تدریج کنار گذاشته شد. اما در سال ۲۰۰۲ با شیوع سارس و پس از آن ابولا و آنفلوانزای H۱N۱ استفاده از آنتی بادی‌های خون افراد درمان شده دوباره رواج یافت. البته مانند سایر درمان ها، این شیوه نیز صددرصدی نیست، اما در مقایسه با واکسن احتمالی که در آینده عرضه خواهد شد، می‌تواند افراد بیشتری را درمان کند، زیرا بدون تردید، واکسن برای همه مؤثر نیست.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->