فراگیری دانش سیاسی و توسعه‌یافتگی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۶ تیر) + آموزش کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۵ تیر) + آموزش سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از افزایش محتوای تخریبی و اخبار جعلی علیه برخی کاندیداها خبر داد اپل با حکم اتحادیه اروپا رسما به نقض قوانین بازارهای دیجیتال متهم شد علت کرش‌کردن و بازنشدن ربات همستر کامبت + راه‌حل رفع مشکل تابستان امسال انفجاری ستاره‌ای رخ می‌دهد که هر ۸۰ سال یکبار ‌تکرار می‌شود فیلم کامل مناظره محسن هاشمی و علی خضریان درباره رقابت پزشکیان و جلیلی در انتخابات ۱۴۰۳ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (دوشنبه ۴ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۴ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳ تیر) + آموزش تاکنون ۲۱ میلیون کاربر بسته اینترنت رایگان انتخابات را فعال کرده‌اند (۲ تیر ۱۴۰۳) مدیرعامل انویدیا: بخشی از بافت‌های بازی‌های آینده را هوش مصنوعی تولید می‌کند دانشمندان در تحقیقی جدید دریافتند پلک‌زدن نقشی فراتر از روانکاری چشم‌ها دارد بهترین نئوبانک ایرانی کدام است؟ | جدال نفس‌گیر در میدان بانکداری دیجیتال به زودی فقط کاربران پریمیوم می‌توانند از قابلیت پخش زنده شبکه اجتماعی ایکس استفاده کنند HarmonyOS NEXT هواوی رونمایی شد + فهرست دستگاه‌های سازگار کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (شنبه ۲ تیر) استراتژی شهر ۲۴ ساعته پاسخی به دنیای مدرن
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹

  • کد خبر: ۴۹۹۷۶
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹
نشریه علمی New Scientist در شماره جدید خود به سراغ دنیای پررمزوراز خواب و رؤیا رفته است. نویسنده با طراحی فضایی خیالی می‌گوید اگر روزی فضایی‌ها به زمین بیایند با موضوعات عجیب و غریبی مواجه خواهند شد.
نجفی | شهرآرانیوز - شاید یکی از عجیب‌ترین حوزه‌ها آن باشد که تقریبا همه انسان‌ها در هرکجای دنیا و با هر نژاد و سطح دانش و ثروت، زمان زیادی از روز‌های خود را صرف توجه به موضوعاتی می‌کنند که واقعی نیستند. موضوعاتی که شاید هرگز رخ نداده باشند و در برنامه‌های تلویزیونی، کتاب‌های داستانی یا بازی‌های رایانه‌ای به آن‌ها پرداخته می‌شود برای انسان‌ها بسیار جذاب اند، اما توجه به این موضوعات زمانی بسیار شگفت انگیز می‌شود که در خواب و عالم رؤیا نیز انسان‌ها را رها نمی‌کنند. پژوهشگران حوزه عصب شناسی در آخرین یافته‌های خود مدعی شده اند رؤیا‌ها در زمان خواب با تعمیق و درونی سازی یادگیری‌های روزمره انسان‌ها ارتباط دارد. آن‌ها معتقدند یادگیری عمیق تنها به معنای ذخیره سازی حجم زیادی از خاطرات و داده‌ها در مغز نیست و پس از ایجاد شبکه ارتباطی میان لایه‌های مختلف این آموخته هاست که یادگیری موفق رخ می‌دهد. فرایندی که رؤیا‌ها و عالم خواب تا اندازه‌ای به تحقق آن کمک می‌کند. نشریه در گزارش دیگری به نقش آنتی بادی برای نجات جان مبتلایان به کووید ۱۹ پرداخته است و می‌نویسد پژوهش‌ها نشان می‌دهند تا زمان تولید و توزیع سراسری واکسن، آنتی بادی موجود در خون افراد بهبودیافته می‌تواند مؤثرترین درمان باشد.
 
۱۰۰ سال پیش، نخستین بار پلاسمای خون افراد برای درمان مبتلایان بیماری دیفتری استفاده، و با معرفی سری دارو‌های آنتی بیوتیک به تدریج کنار گذاشته شد. اما در سال ۲۰۰۲ با شیوع سارس و پس از آن ابولا و آنفلوانزای H۱N۱ استفاده از آنتی بادی‌های خون افراد درمان شده دوباره رواج یافت. البته مانند سایر درمان ها، این شیوه نیز صددرصدی نیست، اما در مقایسه با واکسن احتمالی که در آینده عرضه خواهد شد، می‌تواند افراد بیشتری را درمان کند، زیرا بدون تردید، واکسن برای همه مؤثر نیست.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->