آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۷۰ باغ‌ ویلای غیرمجاز در مشهد قلع و قمع شد

  • کد خبر: ۴۹۹۸۳
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
۷۰ باغ‌ ویلای غیرمجاز در مشهد قلع و قمع شد
مدیر جهادکشاورزی شهرستان مشهد گفت: تعداد ۷۰قطعه باغ‌ویلای غیرمجاز در دست ساخت در پهنه‌ای حدود ۱۵هکتار در شهرستان مشهد قلع‌وقمع شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از ایرنا، امید طهماسبی‌زاده با بیان اینکه دیروز این تعداد باغ‌ویلای غیرمجاز در دست ساخت با حضور مقام قضایی قلع‌وقمع شد، افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی یعنی نابودی کشت‌وزرع؛ بنابراین قانون بدون اغماض در این زمینه اعمال می‌شود.

وی ادامه داد: این اعمال قانون در ۲ منطقه جداگانه انجام شده است و بررسی‌ها و تحقیقات درباره این ساخت‌وساز‌های غیرقانونی نشان داد که افراد سودجو هر متر از زمین‌های قطعه‌بندی‌شده را ۳ میلیون تا ۴ میلیون ریال به خریداران می‌فروخته‌اند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان مشهد گفت: با توجه به تحقیقات صورت‌گرفته، مشخص شده است که چند نفر سودجو عامل قطعه‌بندی زمین‌های کشاورزی در منطقه بوده‌اند و به‌بهانه اینکه زمین‌ها امکان تبدیل‌شدن به باغ‌ویلا به‌واسطه آمدن امکانات رفاهی به محل را دارند، خریداران را وارد بازی دوسرباخت کرده و باعث شده‌اند عده‌ای همه سرمایه خود را در محل خرج ایجاد بنا آن هم به‌روی زمین‌های کشاورزی کنند.

طهماسبی‌زاده افزود: همه این متخلفان شناسایی شدند و هویت آن‌ها در مکاتبه‌ای به دستگاه قضایی اعلام شد تا با آن‌ها برخورد قانونی شود.

وی ادامه داد: این اقدام با نظارت مقام قضایی و حمایت نیروی انتظامی و همراهی شهرداری مشهد و دیگر دستگاه‌های متولی صورت گرفت.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان مشهد خطاب به افرادی که قصد خرید باغ‌ویلا دارند، گفت: هرگز نباید به افراد فاقد صلاحیت اعتماد شود، زیرا زمین‌هایی که کاربری کشاورزی دارند، زمینه‌ای برای تغییر کاربری آن‌ها وجود ندارد و مجوزی هم برای این کار صادر نخواهد شد.

طهماسبی‌زاده افزود: خریداران بدانند تبدیل‌شدن این اراضی به باغ‌ویلا اقدامی خلاف قانون است و با دست خود سرمایه و اندوخته چندساله خود را به‌باد خواهند داد و زمانی پشیمان خواهند شد که دیگر راه چاره‌ای برای برگشت وجود ندارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->