مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد باسعادت امام‌رضا(ع) اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستور کار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال ۱۴۰۳ معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد + فیلم پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد
سرخط خبرها

۶۵ هزار کارگر روزمزد در پروژه‌های شهرداری مشهد حضور دارند

  • کد خبر: ۴۹۹۹۱
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
۶۵ هزار کارگر روزمزد در پروژه‌های شهرداری مشهد حضور دارند
مدیر سامان دهی کارگران ساختمانی شهرداری مشهد: از اردیبهشت ۹۹ تا حالا ۶۵ هزار مورد اعزام کارگر برای کار‌های روزمزدی که مردم و پیمانکاران اعلام کرده اند، داشته ایم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «کارگر حرمت دارد و باید اول از جایگاه و شخصیت او گفت.» مدیر سامان دهی کارگران ساختمانی شهرداری مشهد، حرف هایش را با این تأکید شروع می‌کند و می‌گوید: نان کارگری، حلال‌ترین نانی است که یک مرد می‌تواند برای خانواده اش ببرد.
 
علیرضا کفاش ادامه می‌دهد: فکر نکنم کسی در این شهر زندگی کرده باشد و نداند کدام خیابان‌ها و محله‌ها می‌تواند کارگر برای ساختمان پیدا کند.
 
میدان فردوسی، سید رضی و میدان سلمان نمونه‌هایی از این محله‌ها هستند. روال کار را نیز همه می‌دانند. این کارگران از سر صبح می‌آیند تا شهروندانی که به کارگر نیاز دارند بتوانند از آنان برای انجام امور ساختمانی خود استفاده کنند.
 
او ادامه می‌دهد: اصل و ذات کار کارگر روز مزدی سر صبح است و یک روزی کاری اش معمولا تا عصر و نزدیک‌های غروب آفتاب حساب می‌شود. اما درباره اینکه عده‌ای سر همان گذر‌های کارگری تا شب و حتی آخرین ساعات شب کنار خیابان منتظر نشسته اند، باید بگویم کار برخی از این افراد، یک نوع گدایی مدرن است.
 
بار‌ها افرادی را دیده ایم که تا ۱۲ شب کنار خیابان نشسته اند به امید کمک مردم. کفاش حرف هایش را با قاطعیتی که در ابتدای صحبتش بود، ادامه می‌دهد و می‌گوید: این افراد کارگر واقعی نیستند.
 
فردی که سال‌ها کارگری کرده است، می‌داند که اگر از ساعت ۹ و ۱۰ صبح گذشت و کسی برای کار سراغش نیامد، دیگر آن روز را کاسب نیست. خود شما تا حالا شنیده اید که کسی بگوید برای فلان کار ساختمانی ساعت ۱۰ شب رفتم سر گذر تا کارگر بیاورم؟!


کنار خیابان ایستادن ۳۰۰ هزار تومان، کارگری ۱۲۰ هزارتومان

او ادامه می‌دهد: در بازدیدهایمان، کارگران واقعی از این موضوع گلایه دارند. چون آن افراد به اسم کارگر تا آخر شب کنار خیابان می‌ایستند. مردم هم با دیدن این افراد که تا ساعات آخر شب و در سرمای هوا کنار خیابان نشسته اند، ناراحت می‌شوند و نذورات و کمک‌های خود را برایشان می‌برند.

مدیر سامان دهی کارگران ساختمانی شهرداری مشهد ادامه می‌دهد: یکی از کارگر‌ها می‌گفت «وقتی کاری پیدا نمی‌کنیم، کیسه ابزارهایمان را برمی داریم که به خانه برویم. تازه همان وقت، بنده خدایی، سلانه سلانه سر گذر می‌آید. خودش یک بار گفته بود که مگر دیوانه است که از صبح زود برای پیداکردن کار اینجا بیاید تا ۱۲۰ هزار تومان به او بدهند! از همین سرشب ماندن‌ها و گرفتن خیرات مردم بعضی روز‌ها تا ۳۰۰ تومان هم در آمد داشت.»


استفاده از کارگران سر گذر برای کشف رود و پروژه‌های عمرانی

کفاش به این موضوع اشاره می‌کند که جدا از اعلام شهروندان برای کار، پیمانکاران شهرداری نیز با مصوبه شورای شهر و تأکید شهردار مشهد ملزم شده اند از این کارگران برای کار‌های ساختمانی و پروژه‌های شهرداری استفاده کنند. او می‌گوید: از اردیبهشت تا حالا ۶۵ هزار مورد اعزام کارگر برای کار‌های روزمزدی که مردم و پیمانکاران اعلام کرده اند، داشته ایم.


با شهرداری همکاری کنید

اما در پیگیری اقدامات اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی برای سامان دهی کارگران، روابط عمومی این اداره کل می‌گوید: سامان دهی این کارگران در حوزه وظایف شهرداری مشهد است.

البته این گفته در شرایطی مطرح می‌شود که در تفاهم نامه‌ای که در جلسه سامان دهی کارگران ساختمانی مورخ ۱۰ مهر ۹۹ در استانداری خراسان رضوی امضا و به ۱۲ سازمان از جمله اداره کل کار ابلاغ شده، خواسته شده است که دراین زمینه با شهرداری مشهد همراهی و همکاری کنند؛ جواب اداره کل کار یعنی همه اتفاقات این حوزه همان‌هایی است که شهرداری رقم زده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->