اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

درباره حاشیه های حضور مانکن زنده خانم در ویترین یک لباس‌فروشی؛ از انتشار تا تکذیب

  • کد خبر: ۵۰۰۰۳
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
درباره حاشیه های حضور مانکن زنده خانم در ویترین یک لباس‌فروشی؛ از انتشار تا تکذیب
این‌بار عکسی از ویترین یک مانتوفروشی در مشهد بیرون آمد که در آن یک خانم پشت شیشه‌های مغازه درحالی‌که به‌ظاهر یکی از لباس‌های این مانتوفروشی را پوشیده بود، دیده می‌شد. عکسی که به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌ها و گروه‌های پیام‌رسان‌ها دست‌به‌دست شد و پیش از هر تأیید و تکذیبی، واکنش‌های زیادی برانگیخت.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ بهمن‌ماه پارسال بود که انتشار فیلمی از حضور مانکن‌های زنده در ویترین لباس‌فروش‌هایی در خیابان ولیعصر تهران به‌شدت جنجالی شد و انتقاد‌های مردم و بعضی مسئولان از این حرکت، کار را به‌جایی رساند که بعضی مسئولان شهری مجبور شدند پروانه فیلم‌برداری یک فیلم را منتشر کنند تا بر اساس این مجوز رسمی، ثابت کنند که فیلم منتشرشده از حضور مانکن‌های انسانی زنده در ویترین مغازه‌ها نه تصویری از شرایط واقعی که بخشی از صحنه فیلم‌برداری بوده است و آن افراد بازیگر این فیلم بوده‌اند، نه کارگرانی اجیرشده برای استفاده از بدنشان به‌عنوان سوژه تبلیغاتی.
 
۱۰ ماه پس از آن روزها، این‌بار عکسی از ویترین یک مانتوفروشی در مشهد بیرون آمد که در آن یک خانم پشت شیشه‌های مغازه درحالی‌که به‌ظاهر یکی از لباس‌های این مانتوفروشی را پوشیده بود، دیده می‌شد. عکسی که به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌ها و گروه‌های پیام‌رسان‌ها دست‌به‌دست شد و پیش از هر تأیید و تکذیبی، واکنش‌های زیادی برانگیخت. حضور مانکن زنده در پشت ویترین‌ها به‌عنوان بخشی از برنامه تبلیغی فروشگاه‌ها، در بعضی کشور‌ها مسئله‌ای عادی است و در بعضی نقاط دنیا نه.
 
جدا از مباحث اخلاق اجتماعی و فسلفه این موضوع که بحثی جداست و شاید روزی بتوان درباره آن مبسوط و البته به دور از هیجان صحبت کرد، نکته واضح این است که در کشور ما حضور یک انسان به‌عنوان مانکن مسئله‌ای پذیرفته‌شده نیست و تازه بودن چنین اتفاقی باعث شد که علاوه‌بر رسانه‌های خبری که به آن پرداختند و ادمین‌های صفحه‌های اینستاگرامی و کانال‌های تلگرامی که به‌سرعت آن را منتشر کردند، مردم هم به این تصویر غریب واکنش نشان دهند.
 
یکی از کاربران از نیروی انتظامی خواسته بود با چنین اقدامی برخورد کند؛ نظری که باعث شده است برخی با او مخالفت کنند و دلایلی مثل مشکل مالی یا مثال‌آوردن از ناهنجاری‌هایی را که با آن‌ها برخورد نمی‌شود، دلیل مشکل‌نداشتن با آن کار بدانند. وقتی هم بحث کرامت انسانی در چنین مبحثی بالا گرفت، یکی از کاربران نوشته بود که پس چرا با کسانی که لباس خرگوش و خروس می‌پوشند و رو‌به‌روی مغازه‌ها تبلیغ می‌کنند برخورد نمی‌کنید؟
 
بحث در این میان، بین مسئله اخلاقی و مسائل اجتماعی و دوگانه بین فقر و تن‌دادن به کار‌های مختلف ادامه پیدا کرد و حتی رئیس اتحادیه پوشاک مشهد هم دراین‌باره مجبور به توضیح شد و گفت: «گاهی اوقات فروشگاهی نه از روی عمد، بلکه ناآگاهی و در حوزه برندینگ به حرکتی خلاقانه دست می‌زند که تخلف محسوب می‌شود و مطلوب ما نیست. ما تذکر می‌دهیم و فروشنده قانع می‌شود که همان‌جا موضوع تمام می‌شود، اما گاهی اصرار به تخلف دارد که با او برخورد می‌شود.»
 
این بحث‌ها در فضای رسمی و غیررسمی ادامه داشت تا اینکه تکذیبیه‌ای محکم، همه این حرف‌ها را به حاشیه برد. فروشنده این مغازه در توضیحاتی گفت: «برند ما یک شناسنامه مشخص دارد و از روز اول کار خود را با شعار مشتری‌مداری و ترویج حجاب و عفاف آغاز کردیم. یکی از همکاران فروشگاه با انتشار عکسی در صفحه شخصی خودش و نه در صفحه و کانال‌های رسمی فروشگاه این شائبه را به وجود آورده است که فروشگاه ما از مانکن زنده استفاده می‌کند، در صورتی که این‌گونه نیست. ما به‌هیچ‌وجه از مانکن زنده استفاده نکردیم.»

در نهایت نیز رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس خراسان رضوی از اقدام ضربتی در مواجهه با تخلف ویترین این فروشگاه پوشاک خبر داد. سرهنگ امیر حسینی، در این خصوص گفت: «در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر این که تخلفی در ویترین یک فروشگاه پوشاک و مانکن‌های این مغازه صورت گرفته بلافاصله هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی به عمل آمد و تیم‌های پلیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس خراسان رضوی در محل حاضر و اقدام قانونی به عمل آمد و دستور قضایی برای تحقیقات لازم درباره چگونگی ماجرا و پلمب مغاز صادر شده است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->