تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

درباره حاشیه های حضور مانکن زنده خانم در ویترین یک لباس‌فروشی؛ از انتشار تا تکذیب

  • کد خبر: ۵۰۰۰۳
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
درباره حاشیه های حضور مانکن زنده خانم در ویترین یک لباس‌فروشی؛ از انتشار تا تکذیب
این‌بار عکسی از ویترین یک مانتوفروشی در مشهد بیرون آمد که در آن یک خانم پشت شیشه‌های مغازه درحالی‌که به‌ظاهر یکی از لباس‌های این مانتوفروشی را پوشیده بود، دیده می‌شد. عکسی که به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌ها و گروه‌های پیام‌رسان‌ها دست‌به‌دست شد و پیش از هر تأیید و تکذیبی، واکنش‌های زیادی برانگیخت.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ بهمن‌ماه پارسال بود که انتشار فیلمی از حضور مانکن‌های زنده در ویترین لباس‌فروش‌هایی در خیابان ولیعصر تهران به‌شدت جنجالی شد و انتقاد‌های مردم و بعضی مسئولان از این حرکت، کار را به‌جایی رساند که بعضی مسئولان شهری مجبور شدند پروانه فیلم‌برداری یک فیلم را منتشر کنند تا بر اساس این مجوز رسمی، ثابت کنند که فیلم منتشرشده از حضور مانکن‌های انسانی زنده در ویترین مغازه‌ها نه تصویری از شرایط واقعی که بخشی از صحنه فیلم‌برداری بوده است و آن افراد بازیگر این فیلم بوده‌اند، نه کارگرانی اجیرشده برای استفاده از بدنشان به‌عنوان سوژه تبلیغاتی.
 
۱۰ ماه پس از آن روزها، این‌بار عکسی از ویترین یک مانتوفروشی در مشهد بیرون آمد که در آن یک خانم پشت شیشه‌های مغازه درحالی‌که به‌ظاهر یکی از لباس‌های این مانتوفروشی را پوشیده بود، دیده می‌شد. عکسی که به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌ها و گروه‌های پیام‌رسان‌ها دست‌به‌دست شد و پیش از هر تأیید و تکذیبی، واکنش‌های زیادی برانگیخت. حضور مانکن زنده در پشت ویترین‌ها به‌عنوان بخشی از برنامه تبلیغی فروشگاه‌ها، در بعضی کشور‌ها مسئله‌ای عادی است و در بعضی نقاط دنیا نه.
 
جدا از مباحث اخلاق اجتماعی و فسلفه این موضوع که بحثی جداست و شاید روزی بتوان درباره آن مبسوط و البته به دور از هیجان صحبت کرد، نکته واضح این است که در کشور ما حضور یک انسان به‌عنوان مانکن مسئله‌ای پذیرفته‌شده نیست و تازه بودن چنین اتفاقی باعث شد که علاوه‌بر رسانه‌های خبری که به آن پرداختند و ادمین‌های صفحه‌های اینستاگرامی و کانال‌های تلگرامی که به‌سرعت آن را منتشر کردند، مردم هم به این تصویر غریب واکنش نشان دهند.
 
یکی از کاربران از نیروی انتظامی خواسته بود با چنین اقدامی برخورد کند؛ نظری که باعث شده است برخی با او مخالفت کنند و دلایلی مثل مشکل مالی یا مثال‌آوردن از ناهنجاری‌هایی را که با آن‌ها برخورد نمی‌شود، دلیل مشکل‌نداشتن با آن کار بدانند. وقتی هم بحث کرامت انسانی در چنین مبحثی بالا گرفت، یکی از کاربران نوشته بود که پس چرا با کسانی که لباس خرگوش و خروس می‌پوشند و رو‌به‌روی مغازه‌ها تبلیغ می‌کنند برخورد نمی‌کنید؟
 
بحث در این میان، بین مسئله اخلاقی و مسائل اجتماعی و دوگانه بین فقر و تن‌دادن به کار‌های مختلف ادامه پیدا کرد و حتی رئیس اتحادیه پوشاک مشهد هم دراین‌باره مجبور به توضیح شد و گفت: «گاهی اوقات فروشگاهی نه از روی عمد، بلکه ناآگاهی و در حوزه برندینگ به حرکتی خلاقانه دست می‌زند که تخلف محسوب می‌شود و مطلوب ما نیست. ما تذکر می‌دهیم و فروشنده قانع می‌شود که همان‌جا موضوع تمام می‌شود، اما گاهی اصرار به تخلف دارد که با او برخورد می‌شود.»
 
این بحث‌ها در فضای رسمی و غیررسمی ادامه داشت تا اینکه تکذیبیه‌ای محکم، همه این حرف‌ها را به حاشیه برد. فروشنده این مغازه در توضیحاتی گفت: «برند ما یک شناسنامه مشخص دارد و از روز اول کار خود را با شعار مشتری‌مداری و ترویج حجاب و عفاف آغاز کردیم. یکی از همکاران فروشگاه با انتشار عکسی در صفحه شخصی خودش و نه در صفحه و کانال‌های رسمی فروشگاه این شائبه را به وجود آورده است که فروشگاه ما از مانکن زنده استفاده می‌کند، در صورتی که این‌گونه نیست. ما به‌هیچ‌وجه از مانکن زنده استفاده نکردیم.»

در نهایت نیز رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس خراسان رضوی از اقدام ضربتی در مواجهه با تخلف ویترین این فروشگاه پوشاک خبر داد. سرهنگ امیر حسینی، در این خصوص گفت: «در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر این که تخلفی در ویترین یک فروشگاه پوشاک و مانکن‌های این مغازه صورت گرفته بلافاصله هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی به عمل آمد و تیم‌های پلیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس خراسان رضوی در محل حاضر و اقدام قانونی به عمل آمد و دستور قضایی برای تحقیقات لازم درباره چگونگی ماجرا و پلمب مغاز صادر شده است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->