احتمال وقوع سیل در ۹ ولایت افغانستان (اول مردادماه ۱۴۰۴) توزیع ۱۰۰ تن کالای اساسی در بین اتباع غیرمجاز افغانستانی در مرز دوغارون اینفوگرافی| نگاهی به سفر رسمی والی هرات به خراسان رضوی قدردانی سرپرست کنسولگری افغانستان در زاهدان از تسهیل خروج مهاجران افغانستانی تأکید دوباره کرزی بر اهمیت آموزش زنان و دختران | نبودن دختران در کنکور افغانستان مایه تأسف است اولین سفر فرستاده ویژه بریتانیا برای افغانستان به کابل مدیرکل امور اتباع خراسان رضوی: ۴۰ درصد اتباع غیرمجاز افغانستانی استان به کشورشان بازگشته‌اند ششمین نشست کمیته مشترک اقتصادی خراسان رضوی و هرات | از امضای تفاهم‌نامه جامع تا توافقات اجرایی در حوزه‌های راهبردی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴) خاطره‌سازی برای اتباع با بدرقه ایرانی کاهش صف‌های مرزی و تسهیل خروج مهاجران افغانستانی از طریق دوغارون هشدار یونیسف درباره وضعیت نابسمان آب در کابل | پایتخت افغانستان ۵ سال دیگر خشک می‌شود سازمان ملل: سیل اخیر در افغانستان بر زندگی ۱۸ هزا نفر تاثیر گذاشته است بقائی: برای تسهیل سفر زائران افغانستانی به عراق کوتاهی نخواهیم کرد طالبان سقف برداشت‌های دلاری از بانک‌های افغانستان را افزایش داد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: هرات پاره تن ایران است + فیلم گفت‌وگوی والی هرات با یک مهاجر افغانستانی در اردوگاه سفیدسنگ فریمان + فیلم والی هرات: قدردان مهمان‌نوازی ملت ایران از مردم افغانستان هستیم + فیلم ویدئو | استاندار خراسان رضوی: افغانستان اراده‌ای جدی برای همکاری‌های اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران دارد نتایج کنکور افغانستان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + اسامی نفرات برتر
سرخط خبرها

توسعه همکاری‌های مشترک، محور دیدار غنی با نماینده ایران در امور افغانستان

  • کد خبر: ۵۰۱۳۵
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
توسعه همکاری‌های مشترک، محور دیدار غنی با نماینده ایران در امور افغانستان
نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان در دیدار با رئیس جمهور این کشور با تأکید بر گسترش همکاری تهران و کابل درباره ادامه همکاری‌های مشترک دو کشور، گفت‌وگوهای صلح و وضعیت منطقه و جهان تبادل نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز - محمدابراهیم طاهریان امروز چهارشنبه در کاخ ریاست جمهوری افغانستان با محمداشرف غنی رییس جمهوری این کشور دیدار و از حمایت جمهوری اسلامی ایران از روند صلح به رهبری دولت این کشور اطمینان داد.

 

کاخ ریاست جمهوری افغانستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که اشرف غنی در دیدار با ابراهیم طاهریان نماینده ویژه ایران برای افغانستان بر همکاری میان ایران و افغانستان و کشورهای منطقه و تقویت آن، تاکید کردند.

 

اشرف غنی در این دیدار با اشاره به روابط افغانستان، ایران و کشورهای منطقه در خصوص برنامه‌های اقتصادی، گفت که این اجماع باید در دستور کار ما قرار داشته باشد.

 

غنی در این دیدار گفت: افغانستان خواستار مناسبات حسنه با کشورهای همسایه است و بدون شک کشور ما به صلح متعهد می‌باشد.

 

وی افزود: خشونت و تروریسم نه تنها برای افغانستان، بلکه برای کشورهای منطقه خطرناک است و باید اجماع قوی در زمینه مبارزه علیه تروریسم و قاچاق مواد مخدر ایجاد شود.

 

رئیس جمهوری افغانستان با اشاره به تحرکات تروریست‌ها در افغانستان و منطقه، گفت که تروریست‌ها  به یک یا چند گروه محدود نمی‌شوند بلکه مجموعه گروه‌های تروریستی مانند القاعده، داعش و دیگر گروه‌ها منافع افغانستان و کشورهای منطقه را تهدید می‌کند.

 

وی با اشاره به تلاش نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان در زمینه مقابله با تروریسم خاطرنشان کرد کشورهای منطقه نیز باید با اراده راسخ با تروریسم و شبکه‌های مواد مخدر مبارزه کنند.

 

اشرف غنی با اشاره به فرصت‌های اقتصادی و تجاری افغانستان خاطرنشان کرد باید از فرصت‌های ترانزیتی و تجاری برای اتصال به آسیای میانه و دیگر کشورهای منطقه استفاده کرد.

 

طاهریان که روز گذشته به کابل سفر کرده با عبدالله عبدالله رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان دیدار و درباره مذاکرات جاری صلح در دوحه، اهمیت اجماع منطقه‌ای در حمایت از روند صلح و روابط میان دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->