کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است عرضه بنزین سوپر در این جایگاه‌های سوخت تهران و کرج (۴ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی ترامپ برای خودروسازان جهانی نقشه کشید | زنگ خطر به صدا درآمد پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

چگونه در روز‌های کرونایی یک کسب‌وکار داشته باشیم

  • کد خبر: ۵۰۳۶۹
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
چگونه در روز‌های کرونایی یک کسب‌وکار داشته باشیم
مشاور توسعه کسب‌وکار توصیه می‌کند: در وضعیت کرونایی که مشاغل سنتی بازار خود را از دست داده‌اند، جوانان فروش اینترنتی این کسب‌وکار‌ها را به دست بگیرند و از ظرفیت موجود در این بخش استفاده کنند.
طنین همتی|شهرآرانیوز، خواسته یا ناخواسته کرونا بر زندگی ما و فعالیت‌های اقتصادی ما تأثیر گذاشته، اما شاید در مصیبت‌هایی که این همه‌گیری به وجود آورده است، فرصت‌هایی هم نهفته باشد. رئیس مرکز رشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی هم به این نکته اشاره می‌کند که حالا که کرونا فعالیت کسب‌وکار‌های سنتی را مختل کرده است، می‌تواند فرصتی برای جوانان باشد که این کسب‌وکار‌ها را با علم روز و امکاناتی که در بستر فناوری وجود دارد، تلفیق کنند.

علی جاهدی در ادامه یادآور شد: به‌عنوان مشاوره توسعه کسب‌وکار‌های آنلاین عرض می‌کنم کسب‌وکار‌هایی که اکنون فعالیت می‌کنند، هرچه دیرتر به سمت استفاده از ابزار‌های آنلاین و بستر اینترنت حرکت کنند، در آینده ضرر خواهند کرد. به‌طوری‌که وضعیت موجود می‌طلبد کسب‌وکار سنتی، فارغ از مسئله کرونا باید به سمت استفاده حداکثری از این فرصت‌ها باشند.

وی ادامه داد: اکنون کرونا به‌عنوان فرصتی برای حوزه دیجیتالی‌شدن کسب‌وکارهاست و خوشبختانه مشاغل سنتی‌ای که امسال به این سمت حرک کردند، رشد داشتند. اما مشکلاتی زیرساختی از گذشته در فرایند دیجیتالی‌شدن داشتیم که در نبود آن‌ها، کسب‌وکار دیجیتال می‌توانست رشد چشمگیرتری هم داشته باشد.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: همچنین در کنار کسب‌وکار‌های اینترنتی، امسال کسب‌وکار‌هایی ایجاد شدند که کاملا دیجیتالی هستند و از اساس طراحی‌شان دیجیتالی است. برای مثال فروشگاه‌های اینترنتی که فقط در بستر اینترنت خدمت ارائه می‌کنند یا حوزه‌هایی برای ارائه خدمات آموزشی یا خریدوفروش ملک از این قبیل کسب‌وکار‌ها بوده است که امسال رشد حدود ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

این مشاور توسعه کسب‌وکار در ادامه گفت: متأسفانه انتظار ما این بود که این رشد بیشتر از این‌ها باشد، اما هم‌زمان با این اتفاق، مسائل و مشکلات اقتصادی کشور هم مزید بر علت شد که توان خریدوفروش مردم را پایین آورد. اما در مجموع کسب‌وکار‌هایی که تلاش کردند از فرصت بستر‌های آنلاین و روش‌های الکترونیکی استفاده کنند، توانستند در این چندماه گذشته به رشد خوبی برسند.

رئیس مرکز رشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی یادآور شد: در بحث کسب‌وکار‌های اینترنتی چیزی که ما را از دنیا فاصله داده است، بحث اعتماد مردم است و اینکه چرا ما این اعتماد را نداریم یا نتوانستیم جلب کنیم. دلیلش این است که در کشور‌های دیگر قدمت پیدایش کسب‌و‌کار‌های اینترنتی نسبت به کشور ما بیشتر است. شیوع بیماری کرونا ضرورت ایجاد این نوع کسب‌وکار‌ها و فرهنگ استفاده از خرید‌های اینترنتی را برای ما فراهم کرد، درحالی‌که در کشور‌های دیگر این کسب‌وکار‌ها در بستر اینترنت سابقه‌ای بسیار طولانی دارند.

این مدرس دانشگاه افزود: برای مثال دیجی‌کالا و تاکسی‌های اینترنتی که ۲ نوع کسب‌وکار موفق بوده‌اند، توانسته‌اند فرهنگ استفاده از این بستر را فراهم کنند، به‌طوری‌که اگر در بخش‌های دیگر هم مثال‌های موفقی مثل دیجی‌کالا و اسنپ و... ایجاد می‌شد و مردم فرهنگ استفاده از آن را پیدا می‌کردند، قطعا کسب‌وکار‌هایی که در این حوزه می‌آیند، بهتر رشد می‌کردند و بر اعتماد مردم تأثیرگذارتر بودند.

وی تأکید کرد: جدا از اینکه این روند با تأخیر در کشور ما شکل گرفته است، در این برهه زمان بحث قوت و ضعف در حوزه دیجیتال مارکتینگ و کسب‌وکار الکترونیک نیست. ما درحال گذر از فرایند رشد فرهنگ استفاده از ابزار‌های آنلاین چه در کسب‌وکار‌ها و چه در استفاده شخصی هستیم.

جاهدی تأکید کرد: کشور‌های دیگر در زمان شیوع کرونا به‌دلیل اینکه بسترسازی‌شان قدیمی‌تر است، موفق‌تر عمل کردند، اما متأسفانه به‌دلیل اینکه ما فرهنگ استفاده از این شکل کسب‌وکار را ایجاد نکردیم و زیرساخت‌های آن کامل و قوی نیست، رشد کمتری شاهد بودیم. خود کسب‌وکار‌ها وقتی ببینند کسب‌وکار‌های دیجیتال از همه زوایا فروششان موفق است، آن‌ها هم ترغیب می‌شوند.

رئیس مرکز رشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی در ادامه تصریح کرد: از ظرفیت‌ها و معایب کشور در این حوزه تحریم‌ها هستند که مردم ایران با آن درگیرند، یعنی بخشی از خدمات از سوی سایر کشور‌ها بر روی ایران بسته شده و بخشی دیگر از خدمات بر اساس سیاست‌های داخلی ما محدود شده است، اما در هر صورت بخشی از خدماتی که در دنیا به‌وجود آمده است و استفاده می‌شود، در دسترس ما نیست و این فرصتی برای کارآفرینان و علاقه‌مندانی است که مشابه این خدمات پرکاربرد را در کشورمان طراحی کنند که دیجی‌کالا و آپارات و... مثال‌هایی از همین جنس است و به‌دلیل آنکه مردم نتوانستند از نمونه‌های خارجی آن استفاده کنند، فرصتی برای این کارآفرینان به‌وجود آورد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->