بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

نحوه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان در ایام کرونا + جزئیات

  • کد خبر: ۵۰۴۳۳
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۹
  • ۲
نحوه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان در ایام کرونا + جزئیات
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری آموزش و پرورش درباره چگونگی برگزاری امتحانات نیمسال اول و دوم (۱۳۹۹-۱۴۰۰) دانش آموزان در ایام کرونا توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس سلطانیان ‫مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری آموزش و پرورش درباره ‬چگونگی برگزاری آزمون‌های نیمسال اول و دوم با توجه به شرایط شیوع کرونا بیان کرد: برای امتحانات نیمسال دوم و پایان سال شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه‌ای را ١٧ مرداد تصویب کرد و اخیرا هم اعلام شد که به موجب آن برگزاری آزمون‌های خرداد پایه نهم و دوازدهم به طور حضوری خواهد بود.

 

او ادامه داد: اگر آموزش‌ها به گونه‌ای باشد که تا خرداد سال آینده شرایط قرمز باشد و آموزش مجازی را داشته باشیم به جز پایه نهم و دوازدهم سایر پایه‌های تحصیلی آزمون غیر حضوری دارند که ضوابطی برای چگونگی برگزاری آن در نظر گرفته شده و اعلام خواهد شد.

 

‫مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری آموزش و پرورش تصریح کرد: خرداد آینده تمام آزمون‌های دوره بزرگسالان، جهش تحصیلی و تغییر رشته هم به طور حضوری خواهد بود. ‬

 

‫تدوین ضوابط برگزاری امتحانات داخلی ‬

‫سلطانیان به روند برگزاری ارزشیابی نیمسال اول هم اشاره کرد و گفت: امتحانات نیمسال اول داخلی است و سنوات گذشته هم شیوه نامه‌های ابلاغی متناسب با شرایط برای این آزمون در نظر گرفته می‌شد. ‬

 

‫او ادامه داد: مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش و پرورش در حال تهیه ضوابط مربوط به برگزاری امتحانات داخلی متناسب با نوع آموزش‌ها و شرایط دانش آموزان در مناطق مختلف کشور است و ظرف چند روز آینده آن را ابلاغ خواهد کرد.

‫مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری آموزش و پرورش اظهار کرد: در بعضی مناطق که شرایط سفید داشتند آموزش حضوری بود و در برخی مناطق شرایط قرمز و آموزش غیرحضوری را داشتیم که با توجه به اینکه آزمون هماهنگ در نیمسال اول نداریم بنابراین متناسب با هر منظقه ضوابطی در نظر گرفته می‌شود. ‬

 

کاهش حجم مطالب درسی در ارزشیابی نیمسال اول

‫سلطانیان در پاسخ به این پرسش که آیا آزمون‌های غیرحضوری در شاد برگزار می‌شود یا خیر، گفت: سال گذشته برای برگزاری آزمون‌ها از تمام روش‌های ممکن که مورد تایید معلمان بود استفاده شد و بر این اساس برخی از اقدامات مربوط به فعالیت‌ها در بستر مجازی و برخی هم دیگر فعالیت‌های دانش آموزان در طول سال تحصیلی بود، امسال هم به همین منوال پیش می‌رویم و مجموع ارزیابی‌های معلم ملاک عمل خواهد بود.

‫او درباره کاهش حجم مطالب درسی در ارزشیابی نیمسال اول تحصیلی بیان کرد: براساس ضوابط قانونی برای دوره متوسطه در نیمسال اول دانش آموزان باید ۵٠ درصد محتوای درسی را امتحان دهند که با توجه به کاهش زمان آموزش در مناطق قرمز در این مورد تجدید نظر خواهد شد. ‬

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
0
امیدوارم ک حضوری نباشد اما ب گفته مدیر حضوری هس
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
0
0
آقای حاج میرزایی شما هم بشنوید همچنین وزارت بهداشت حضوری کردن امتحانات پایه نهم در ترم اول الزامی نیست اگر در اینصورت باشا و حضوری برگزار شود قطعا با برخورد شدید والدین قرار میگیرند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->