تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ستاد استانی کرونا درباره تعطیلی مدارس مشهد تصمیمی اعلام نکرده است

  • کد خبر: ۴۸۲۰۶
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۶
ستاد استانی کرونا درباره تعطیلی مدارس مشهد تصمیمی اعلام نکرده است
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: هنوز درباره تعطیلی مدارس مشهد به ما تصمیمی ابلاغ نشده است.
گروه جامعه شهرآرانیوز | مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: هنوز درباره تعطیلی مدارس مشهد به ما تصمیمی ابلاغ نشده است.

مهدی مجیدی‌فر با اعلام این خبر گفت: اکنون شاخص حضور دانش‌آموزان در مدارس مشهد ۱۰ درصد است و در شهرستان‌ها و نواحی روستایی به‌ترتیب ۳۵ و ۸۰ درصد است.

وی ادامه داد: اینکه پرسیده می‌شود چرا برخلاف تعطیلی مدارس ۸ شهرستان خراسان رضوی، مدارس مشهد با وضعیت کرونا فعال هستند، باید بگوییم هر تصمیمی درباره تعطیلی مدارس برعهده ستاد استانی کروناست و آموزش و پرورش موظف است گزارش پایش‌های سلامت و بهداشت خود را هر هفته به این ستاد اعلام کند و گزارش‌های گذشته ما و البته دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از رعایت ۸۰ درصدی پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مشهد حکایت دارد.

مجیدی‌فر خاطرنشان کرد: مدارس حاشیه شهر مشهد و برخی نواحی کم‌برخوردار، یگانه مدارسی هستند که برخی دانش‌آموزان به‌صورت حضوری تحصیل می‌کنند و از ابتدای سال تحصیلی جاری، ردیف‌بودجه ویژه‌ای برای تهیه اقلام بهداشتی و ضدعفونی این مدارس در نظر گرفته شده است.

مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به میزان ابتلا و فوت جامعه هدف آموزش و پرورش اشاره و تصریح کرد: جامعه هدف ما نیز بخشی از کل جامعه است و به‌طبع ابتلا و فوت داشته‌ایم، اما اینکه منشأ، مدارس بوده‌اند یا سایر اماکن، نمی‌توان نظری داد و بر همین اساس مقرر شده است که اگر در کلاسی، ابتلای قطعی مشاهده شود، آن کلاس ۲ هفته مجازی خواهد بود و اگر این تعداد در کل مدرسه هم مشاهده شده باشد، مدرسه را تعطیل خواهیم کرد.

مجیدی‌فر درباره شیوه آموزش دروس عملی و دانش‌آموزانی که در هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند، تأکید کرد: فرایند آموزشی براساس کلاس‌های مجازی است و حتی امتحانات این دانش‌آموزان نیز غیرحضوری خواهد بود، مگر در شرایط خاص. اما درباره هنرستانی‌ها، دروس عملی رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش کد‌های آموزشی برای کاهش جمعیت کلاس، به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

گفتنی است پیش از این و براساس آخرین اعلام رسمی آموزش و پرورش خراسان رضوی، تاکنون ۲۳۲ دانش‌آموز و ۲۴۴ معلم در این استان به کرونا مبتلا شده بودند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->