بیش از۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول برنج ایرانی گران شد | جدول قیمت انواع برنج در اردیبهشت ۱۴۰۴ تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت طلای ۱۸عیار امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تغییر ۳۶۴ هزار تومانی قیمت طلا باز هم ریخت | نرخ جدید طلای جهانی امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی؛ لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان
سرخط خبرها

ارزش کل تجارت خارجی کشور به بیش از ۴۴ میلیارد دلار رسید

  • کد خبر: ۵۰۵۹۱
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱
ارزش کل تجارت خارجی کشور به بیش از ۴۴ میلیارد دلار رسید
رئیس کل گمرک: روند کاهندگی صادرات ایران در هر ماه به شرایط عادی‌ نزدیک می‌شود و امیدواریم که تا پایان سال شرایط بهتری در صادرات داشته باشیم. روند صادرات غیرنفتی همچنان صعودی است. در هشت ماه سال جاری ۹۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۴۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار تبادل شده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس کل گمرک با بیان اینکه روند صعودی صادرات غیرنفتی ایران ادامه دارد، گفت: آمار تجارت خارجی کشور در هشت ماهه سال‌جاری حاکی از تبادل ۹۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۴۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است.

مهدی میراشرفی، اظهار داشت: میزان واردات کالا در هشت ماه سال جاری ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بودکه از این رقم ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن آن را کالاهای اساسی تشکیل می‌دهد.
وی افزود: ارزش کل واردات کالا در این مدت ۲۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن یک درصد و ارزش ۱۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
رییس کل گمرک ایران خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۷۵ میلیون تن کالا به ارزش ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار بالغ بر سه برابر میزان واردات، صادرات انجام شده که از نظر وزنی ۱۴ درصد و ارزش ۱۹ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
میراشرفی گفت: همان‌طور که در ماه‌های قبل نیز اعلام کردیم، خوشبختانه روند کاهندگی صادرات ایران در هر ماه به شرایط عادی‌ نزدیک می‌شود و امیدواریم که تا پایان سال شرایط بهتری در صادرات داشته باشیم.
وی در مورد کشورهای عمده مقاصد صادراتی ایران نیز تصریح کرد: عراق با پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار در رتبه اول، چین با همین میزان در مقام دوم، امارات متحده عربی با ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار سوم، ترکیه با یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار چهارم و افغانستان با یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در جایگاه بعدی قرار دارند.
میراشرفی تأکید کرد: نکته‌ حائز اهمیت آبان ماه، قرار گرفتن محصول پسته در مقام چهارم کالاهای صادراتی ایران است و با توجه به اینکه میانگین ارزش کالاهای صادراتی ایران هر کیلو حدود ۳۰ سنت است، پسته هر کیلو ۶ دلار و بالاتر صادر شده و این نشان می‌دهد که در اقلام عمده صادراتی، محصولات کشاورزی و در رأس آن پسته سهم خوبی دارند.
وی با اشاره به ترکیب کالاهای وارداتی نیز اظهار داشت: کشورهای مبدأ واردات شامل چین با ۶ میلیارد دلار، امارات با پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار، ترکیه با ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار، هند با یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار و آلمان با یک میلیارد و یکصد میلیون دلار بوده‌اند.
میراشرفی همچنین درباره اقلام عمده وارداتی، گفت: از ۱۰ قلم عمده کالاهای وارداتی غیر از دو کالای ضروری، هشت قلم دیگر شامل کالاهای اساسی است و در این مورد هم موضوع حائز اهمیت این است که واردات کشور به سمت تأمین کالاهای ضروری و اساسی و اقلام مورد نیاز تولید پیش می‌رود.
رییس کل گمرک ایران در مورد آمار ترانزیت کالا از ایران افزود: در هشت ماهه سال‌جاری چهار میلیون و ۴۷۱ هزار تن کالا از قلمرو کشورمان به کشورهای همسایه ترانزیت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد کاهش داشته است.
به گزارش ایرنا، با شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال جاری بیشتر مرزهای کشور بسته شدند و این روند تا اردیبهشت ماه ادامه داشت اما با بازگشایی تدریجی مرزها و عادی شدن عبور، تجارت ایران با جهان از سر گرفته شد و اکنون نیز در حال جبران افت سه ماهه اول سال هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->