جزئیات فروش ۷هزار تن چای دبش به ارزش ۹۰۰ میلیارد تومان (۲۹ آبان ۱۴۰۳) موافقت کمیسیون تلفیق مجلس با کاهش تعرفه واردات خودرو (۲۹ آبان ۱۴۰۳) عقب‌نشینی معنادار ایران‌خودرو | این خودرو‌ها گران نمی‌شوند دستور بانک مرکزی به بانک‌ها: پرداخت وام اشتغال تسریع شود بلیت قطار‌های مسافری پنج‌ستاره ۳۰ درصد گران شد خاموشی‌ها فقط به‌اندازه ۳ درصد تقاضای برق است ثبت‌نام متولدین سال ۱۴۰۲ برای دریافت سهام رایگان آغاز شد مزد ۱۴۰۴ به‌زودی بررسی می‌شود (۲۹ آبان ۱۴۰۳) رجیستری گوشی‌های آیفون آغاز شد + عکس (۲۹ آبان ۱۴۰۳) صعود بورس بر قله شش‌ماهه | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۹ آبان ۱۴۰۳) رشد قیمت خودرو‌های خارجی در سایه تحول بازار داخلی‌ها (۲۹ آبان ۱۴۰۳) تخت گاز قیمت‌ها در بازار آزاد خودرو داخلی (۲۹ آبان ۱۴۰۳) | افزایش قیمت‌ها تا ۳۰ میلیون تومان قیمت طلا و سکه امروز در مشهد چقدر رشد کرد؟ (۲۹ آبان ۱۴۰۳) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ آبان ۱۴۰۳) | نوسان دلار در کانال ۶۸ هزار تومان بازدید معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی از گمرک شهید مطهری مشهد فوری | شورای رقابت قیمت‌های جدید خودرو را تأیید کرد سود ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی دلالان از سفته‌بازی در بازار خودرو موضوع مسکن کارگران، بحرانی‌تر شد | کارگران با حق مسکن ۹۰۰ هزار تومانی چه بخرند؟ هوای کلانشهر مشهد، همچنان ناسالم (۲۹ آبان ۱۴۰۳) ویدئو | معافیت مالیاتی ۹۰ درصد مشاغل آزاد و حقوق‌های کمتر از ۲۴ میلیون تومان سهم درآمد‌های شهرداری‌ها از سرفصل درآمد‌های پایدار، بین یک تا دو درصد! ماهانه ۴۶۰ هزار تومان قدرت خرید کارگران آب می‌رود رفع ناترازی انرژی با توسعه نیروگاه‌ها و مولد‌های خورشیدی نماینده مجلس: مجلس⁩ تعرفه واردات خودرو⁩ را پایین خواهد‏ آورد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۹ آبان ۱۴۰۳) | سیر و پیاز چند؟ یک نماینده مجلس: دولت درصورت تصمیم‌گیری برای افزایش قیمت خودرو، از آذرماه حقوق‌ها را به دلار پرداخت کند سلطان مصرف‌ برق در تهران شناسایی شد | مصرف یک نفر به اندازه یک شهرک ۱۴۰۰ نفره! پیش بینی قیمت دلار (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳)| ثبات ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

‎چگونه خرید اینترنتی ایمن و مطمئن داشته باشیم؟

  • کد خبر: ۵۰۶۶۸
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
‎چگونه خرید اینترنتی ایمن و مطمئن داشته باشیم؟
‎رئیس پلیس فتای خرسان رضوی گفت: شهروندان برای خرید اینترنتی مطمئن، از سایت‌های معتبری که نشان enamad دارند، خرید کنند.

طنین همتی|شهرآرانیوز، باتوجه‌به ادامه‌دارشدن بیماری کرونا و تعطیلی واحدهای صنفی، کسب‌وکارهای اینترنتی و خریدوفروش کالا ازطریق شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های اینترنتی رونق گرفته است. به‌گفته پلیس فتا بیشترین تخلفات و کلاهبرداری‌های مجازی هم مربوطبه همین موضوع یعنی خریدهای اینترنتی است. اما باید به چه نکاتی توجه کنیم تا خرید اینترنتی مطمئنی داشته باشیم؟

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی دراین‌باره می‌گوید: اولین نکته‌ای که یک کاربر در خرید اینترنتی باید در نظر داشته باشد، خرید ازفروشگاه‌های اینترنتی معتبر است.

سرهنگ جهانشیری در پاسخ به اینکه راه تشخیص یک سایت معتبر چیست، افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضویفروشگاه‌هایی را دارای مجوز می‌داند که نشان enamad داشته باشند. سایت‌هایی دارای این نشان هستند که مراحل احراز هویت وصلاحیت را طی کرده باشد و تمام شاخص‌های مدنظر سایت معتبر را داشته باشند.

‎چگونه خرید اینترنتی ایمن و مطمئن داشته باشیم؟

وی افزود: سایت‌هایی که enamad دارند، نشانی سایت اینترنتی معتبر با این نشان دیده می‌شود و وقتی که بر روی این نشان کلیککنیم، مشخصات این فروشگاه از جمله مکان آن و اقلام مجاز به فروش، شماره تماس و اعتبار نمادش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه سازوکار خریدهای اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی تعریف نشده است، تأکید کرد: اگر خرید از طریق شبکه‌هاییمثل واتس‌اپ، اینستاگرام و... انجام شود، میزان ریسک آن به‌دلیل اینکه سازوکاری برای آن تعریف نشده، بالاست. با استناد به یک عکسنمی‌توان اقدام به خرید کرد، چون ممکن است شبکه اجتماعی با یک آی‌دی جعلی یا شماره تماس مجازی ایجاد شده باشد. در نتیجهتشخیص اصالت سایت در وهله اول بسیار مهم است.

وی افزود:  در خریدهای اینترنتی بازهم در نظر بگیرند که enamad ایجادشده جعلی نباشد و حتما بر روی آن کلیک کنید تا مشخصاتآن سایت حتی در سامانه صمت مشاهده شود تا خریدی مطمئن انجام دهید.

 

وی تأکید کرد: یکی از مواردی که می‌توانیم مطمئن شویم سایت عملکرد درستی دارد، این است که کالاهای مجوزدار می‌فروشد.

این مقام مسئول یادآور شد: همچنین در صورت خرید از سایتی مثل دیوار، این را باید در نظر گرفت که فقط به دیدن عکس کالا بسندهنشود و حتما باید معامله حضوری باشد و‌ اصالت کالا تأییدشده باشد. نکته مهم‌تر اینکه حتما مشخصات خریدار با مشخصات کارتملی آن مطابقت داشته باشد.

وی در پاسخ به اینکه در صورت خرید از شبکه‌های اجتماعی و واریز وجه و نفرستادن کالا چه اقدامی باید انجام داد، تأکید کرد: همان‌طور که گفته شد، سازوکار خرید از شبکه‌های اجتماعی تعریف‌نشده است و مسلما ریسک زیادی دارد. شهروندان در صورتمواجهه با این نوع کلاهبرداری‌ها می‌توانند به پلیس فتا مراجعه کنند و با داشتن دلایل کافی مراحل قضایی شکایت خود را طی کنند.

وی در پایان افزود: امروز فضای سایبری ایجاب می‌کند هر شهروند خودش پلیس باشد و با مدیریت اطلاعات کاربری و حساب‌هایبانکی‌اش، دست افراد سودجو را کوتاه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->