اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان تا ۸ آذر

  • کد خبر: ۵۰۹۸۶
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
آخرین آمار کرونا در جهان تا ۸ آذر
در حال حاضر (شنبه ۸ آذر) آمریکا با بیش از ۱۳ میلیون و ۴۵۴ هزار مبتلا، از نظر تعداد مبتلایان به این ویروس در رده اول قرار دارد و کشور‌های هند، برزیل و فرانسه در رده‌های دوم تا چهارم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق آخرین آمارهای جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۶۱۳ هزار و ۱۳۴ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تا کنون به ۶۱ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۵۹ نفر رسیده که تعداد مبتلایان جدید آن افزایشی بوده است.

 

فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان با رشد ۱۰ هزار و ۸۱۸ نفری در یک روز به تعداد یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۱۴ نفر رسیده که آمار فوتی‌های جدید در این بخش کاهشی بوده است.

 

آمار بهبود یافتگان نیز به ۴۲ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۶۵۶ نفر رسیده است.

 

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.

 

۱. آمریکا ۱۳ میلیون و ۴۵۴ هزار و ۲۵۴ نفر (۱۶۴ هزار و ۱۲ نفر)

۲. هند ۹ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۲۲۴ نفر (۴۱ هزار و ۳۵۳ نفر)

۳. برزیل شش میلیون و ۲۳۸ هزار و ۳۵۰ نفر (۳۳ هزار و ۷۸۰ نفر)

۴. روسیه دو میلیون و ۲۱۵ هزار و ۵۳۳ نفر (۲۷ هزار و ۵۴۳ نفر)

۵. فرانسه دو میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۱۹ نفر (۱۲ هزار و ۴۵۹ نفر)

۶. اسپانیا یک میلیون و ۶۴۶ هزار و ۱۹۲ نفر (هشت هزار و ۳۴۸ نفر)

۷. بریتانیا یک میلیون و ۵۸۹ هزار و ۳۰۱ نفر (۱۶ هزار و ۲۲ نفر)

۸. ایتالیا یک میلیون و ۵۳۸ هزار و ۲۱۷ نفر (۲۸ هزار و ۳۵۲ نفر)

۹. آرژانتین یک میلیون و ۴۰۷ هزار و ۲۷۷ نفر (هفت هزار و ۸۴۶ نفر)

۱۰. کلمبیا یک میلیون و ۲۹۰ هزار و ۵۱۰ نفر (۱۰ هزار و ۲۳ نفر)

 

گفتنی است ایران در این فهرست با ۹۰۸ هزار و ۳۴۶ نفر مبتلا و ۱۳ هزار و ۹۶۱ مبتلا جدید در جایگاه پانزدهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان قرار دارد.

 

آمار ۱۰ کشور اول فوتی‌های ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتی‌های جدید هر کشور است.

 

۱. آمریکا ۲۷۱ هزار و ۲۶ نفر (یک هزار و ۳۶۴ نفر)

۲. برزیل ۱۷۱ هزار ۹۹۸ نفر (۵۰۱ نفر)

۳. هند ۱۳۶ هزار و ۲۳۸ نفر (۴۸۶ نفر)

۴. مکزیک ۱۰۳ هزار و ۸۷۳ نفر (۶۳۱ نفر)

۵. بریتانیا ۵۷ هزار و ۵۵۱ نفر (۵۲۱ نفر)

۶. ایتالیا ۵۳ هزار و ۶۷۷ نفر (۸۲۷ نفر)

۷. فرانسه ۵۱ هزار و ۹۱۴ نفر (۵۸۱ نفر)

۸. ایران ۴۷ هزار و ۹۵ نفر (۴۰۶ نفر)

۹. اسپانیا ۴۴ هزار و ۶۶۸ نفر (۲۹۴ نفر)

۱۰. روسیه ۳۸ هزار و ۵۵۸ نفر (۴۹۶ نفر)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->