بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی
سرخط خبرها

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

  • کد خبر: ۵۱۰۰۷
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب
شرکت‌های یوتیوب، فیس‌بوک و گوگل در همکاری با راستی آزماها و سازمان‌های دولتی در سراسر جهان در تلاش هستند که تا با اطلاعات غلط در رابطه با واکسن‌های ویروس کرونا مبارزه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  engadget در گزارشی نوشته است که یوتیوب، توییتر و فیس‌بوک برای ایجاد یک فریم ورک به‌منظور پاسخ به اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا در زمان شیوع این ویروس با محققان و سازمان‌های دولتی بریتانیا و کانادا همکاری خواهند کرد.

 

همچنین توییتر و گوگل نیز به این کارزار پیوسته و سازمان‌های راستی آزمایی در انگلستان، آمریکا، اسپانیا، آرژانتین و آفریقا نیز دخیل شده‌اند.

 

هنوز مشخص نیست که میزان تأثیر همکاری‌هایی از این دست روی سیاست‌های کمپانی‌های شبکه‌های اجتماعی چیست. اگرچه این کمپانی‌ها تاکنون تلاش‌های زیادی در رابطه با مبارزه با اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا گرفته‌اند اما تاریخچه آن‌ها در کنترل اطلاعاتی از این دست چندان درخشان نیست.

 

علاوه بر این باید به یاد داشت که راستی آزمایی به تنها کافی نیست. اطلاعات نادرست در رابطه با واکسن‌ها برخلاف تلاش‌های عدیده برای اقناع مردم همچنان در شبکه‌های اجتماعی جریان دارند و استدلال‌های این تئوری توطئه در میان جوامع آنلاین دیگر از قبیل گروه‌های فرزند پروری یا طرفداران سلامت طبیعی جایگاه مناسبی به دست آورده‌اند.

 

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

 

این امر موجب شده است که متخصصان به این نتیجه برسند که راستی آزمایی به تنها بدون در نظر گرفتن تمهیدات دیگر چندان مؤثر نیست. سازمان غیردولتی First Draft که به جستجوی اطلاعات غلط در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد در گزارش اخیر خود درباره اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا اظهار داشته است که راستی آزمایی و اعتدال ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

 

آن‌ها اعلام کرده‌اند که کمپانی‌ها به‌جای این کار باید در زمان نیاز اطلاعات درست و قابل‌اعتمادی در اختیار افراد بگذارند، گروه‌هایی که احتمالا به اشاعه تئوری‌های توطئه می‌پردازند را از نزدیک رصد کرده و روش‌هایی را فراهم کنند که افراد نگران در این رابطه بتوانند با متخصصان حوزه سلامت ارتباط برقرار کنند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->