شایعه‌سازی هوش مصنوعی: «سوپرمن مأمور ۰۰۷ خواهد بود» دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT حذف WhatsApp و Threads از اپ‌استور چین کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود سامسونگ از حافظ رم جدید خود رونمایی کرد | LPDDR5X، راهی برای ورود هوش مصنوعی به گوشی‌های همراه پاول دورف: کاربران تلگرام به‌زودی میلیاردی می‌شوند ژاپن هم از اپل شکایت می‌کند؟ مدل‌های لوکس iPhone 15 Pro معرفی شدند | مافیای اپل
سرخط خبرها

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

  • کد خبر: ۵۱۰۰۷
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب
شرکت‌های یوتیوب، فیس‌بوک و گوگل در همکاری با راستی آزماها و سازمان‌های دولتی در سراسر جهان در تلاش هستند که تا با اطلاعات غلط در رابطه با واکسن‌های ویروس کرونا مبارزه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  engadget در گزارشی نوشته است که یوتیوب، توییتر و فیس‌بوک برای ایجاد یک فریم ورک به‌منظور پاسخ به اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا در زمان شیوع این ویروس با محققان و سازمان‌های دولتی بریتانیا و کانادا همکاری خواهند کرد.

 

همچنین توییتر و گوگل نیز به این کارزار پیوسته و سازمان‌های راستی آزمایی در انگلستان، آمریکا، اسپانیا، آرژانتین و آفریقا نیز دخیل شده‌اند.

 

هنوز مشخص نیست که میزان تأثیر همکاری‌هایی از این دست روی سیاست‌های کمپانی‌های شبکه‌های اجتماعی چیست. اگرچه این کمپانی‌ها تاکنون تلاش‌های زیادی در رابطه با مبارزه با اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا گرفته‌اند اما تاریخچه آن‌ها در کنترل اطلاعاتی از این دست چندان درخشان نیست.

 

علاوه بر این باید به یاد داشت که راستی آزمایی به تنها کافی نیست. اطلاعات نادرست در رابطه با واکسن‌ها برخلاف تلاش‌های عدیده برای اقناع مردم همچنان در شبکه‌های اجتماعی جریان دارند و استدلال‌های این تئوری توطئه در میان جوامع آنلاین دیگر از قبیل گروه‌های فرزند پروری یا طرفداران سلامت طبیعی جایگاه مناسبی به دست آورده‌اند.

 

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

 

این امر موجب شده است که متخصصان به این نتیجه برسند که راستی آزمایی به تنها بدون در نظر گرفتن تمهیدات دیگر چندان مؤثر نیست. سازمان غیردولتی First Draft که به جستجوی اطلاعات غلط در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد در گزارش اخیر خود درباره اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا اظهار داشته است که راستی آزمایی و اعتدال ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

 

آن‌ها اعلام کرده‌اند که کمپانی‌ها به‌جای این کار باید در زمان نیاز اطلاعات درست و قابل‌اعتمادی در اختیار افراد بگذارند، گروه‌هایی که احتمالا به اشاعه تئوری‌های توطئه می‌پردازند را از نزدیک رصد کرده و روش‌هایی را فراهم کنند که افراد نگران در این رابطه بتوانند با متخصصان حوزه سلامت ارتباط برقرار کنند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->