نائب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد ۳۰ درصدی اشغال هتل‌های مشهد

  • کد خبر: ۵۱۱۵
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۸
رشد ۳۰ درصدی اشغال هتل‌های مشهد
رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی گفت: امسال شاهد رشد ۲۵ تا ۳۰ درصدی اشغال ظرفیت هتل‌های مشهد نسبت به پارسال بوده ایم.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد قانعی رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی با اشاره به وضعیت اشغال ظرفیت‌های مشهد در تابستان امسال گفت: خوشبختانه وضعیت اشغال هتل‌های شهر مشهد امسال نسبت به پارسال افزایش داشته و وضعیت بهتری را خصوصا در نیمه دوم تیر و مرداد ماه داشته ایم.
او با اشاره به اینکه فعالیت غیرمجاز خانه مسافر‌ها همچنان به ما ضربه می‌زند، گفت: فضا‌های اقامتی غیرمجاز در مشهد به هتلداران ضربه جدی وارد کرده و قیمت‌ها را تحت تاثیر قرار داده است.
رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی با اشاره به افزایش حضور زائران خارجی در مشهد گفت: امسال با حضور زائران و مسافران خارجی به ویژه از کشور‌های حوزه خلیج فارس، بحرین و عراق با شرایط بهتری مواجه بودیم، اما هنوز تا رسیدن به نقطه ایده آل بسیار فاصله داریم.
قانعی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های غیرمجاز خانه مسافر‌ها باید متوقف شده و بخش خصوصی باید به عرضه ورود کند، بیان کرد: این موضوع سرمایه گذاران را نیز تحت تاثیر قرار داده است و ما افرادی را داریم که به دلیل مشکلات موجود نتوانسته اند مجموعه‌های خود را راه اندازی کنند.
او تصریح کرد: وجود پدیده خانه مسافر اساسا الزامی ندارد، زیرا ما به اندازه کافی، فضای اقامتی مجاز در مشهد داریم و هرکسی که شرایط فعالیت در زمینه اسکان زائران و مسافران را دارد باید به چرخه رسمی این کار وارد شده و مجوز بگیرد.
رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی افزود: متاسفانه به نظر می‌رسد تعداد خانه مسافر‌ها و افرادی که به این کار اقدام می‌کنند، افزایش هم پیدا کرده است.
قانعی با اشاره به فعالیت غیرقانونی فضا‌های اقامتی متعلق به سازمان‌ها و دستگاه‌ها گفت: اصل ۴۴ قانون اساسی می‌گوید سازمان‌های دولتی نباید با بودجه عمومی، فضا‌های اقامتی و تفریحی داشته باشند بلکه این موضوع باید به بخش خصوصی واگذار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->