تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر مهاجران افغانستان از تلاش برای کاهش هزینه‌های کنسولی خبر داد + فیلم

  • کد خبر: ۵۱۲۳۵
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
وزیر مهاجران افغانستان از تلاش برای کاهش هزینه‌های کنسولی خبر داد + فیلم
وزیر مهاجران افغانستان که امروز موفق شد از پارلمان این کشور رای اعتماد بگیرد گفت: در تلاش هستیم تا در رایزنی با ریاست جمهوری و وزارت خارجه هزینه‌های کنسولی برای مهاجران را کاهش دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز- در حالی که مهاجران افغانستانی ساکن ایران بارها از اخذ هزینه‌های کنسولی به دلار توسط نمایندگی‌های سیاسی افغانستان در ایران گلایه کردند، نور رحمان اخلاقی وزیر مهاجران و عودت کنندگان افغانستان امروز در پارلمان این کشور از تلاش برای حل این مشکل خبر داد.

 


بیشتر بخوانید: نمایندگان جامعه مهاجر: ما توانایی پرداخت هزینه خدمات کنسولی به دلار را نداریم


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->