حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد
سرخط خبرها

کمالوندی: صنعت هسته‌ای به صورت فعال کار خود را ادامه می‌دهد

  • کد خبر: ۵۱۳۳۱
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
کمالوندی: صنعت هسته‌ای به صورت فعال کار خود را ادامه می‌دهد
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه صنعت هسته‌ای امروز فعالانه کار خود را ادامه میدهد، گفت: اما متاسفانه برخی افراد آگاهانه و ناآگاهانه پیشرفت‌های صنعتی و هسته‌ای را زیر سوال می‌برند.
به گزارش شهرآرانیوز - بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ آذر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، گفت: در این شرایط سخت آنچه از همه مهم‌تر است حفظ و تقویت انسجام ملی است به خصوص در شرایطی که دشمن از همه امکانات از جمله فشار اقتصادی و سیاست‌های شیطانی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کند.
 
وی افزود: تزریق ناامیدی در جهت منافع کشور نیست و مایوس کردن مردم سبب می‌شود تا در زمینه دشمن بازی کنیم. یکی از نقاط قوت کشور که مایه افتخار و اقتدار است صنعت هسته‌ای است.
 
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: صنعت هسته‌ای امروز فعال کار خود را ادامه میدهد، اما متاسفانه برخی افراد آگاهانه و ناآگاهانه پیشرفت‌های صنعتی و هسته‌ای را زیر سوال می‌برند و می‌گویند که صنعت هسته‌ای نابود شده و بهترین دلیل این ادعا هم این طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها است.
 
کمالوندی یادآور شد: نمایندگان انتظار دارند در بازه‌های زمانی کوتاه اقداماتی مانند نصب هزار سانتریفیوژ IR۶ را سازمان انجام دهد یا نسبت به ایجاد کارخانه اورانیوم فلزی و فعال کردن بسیاری از بخش‌ها اقدام کند که هم سازمان آمادگی دارد و هم صنعت هسته‌ای فعال است.
 

راکتور اراک قابل احیا است

 
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه یکی از مواد این طرح درباره احیای قلب راکتور اراک در مدت ۴ ماه کنار گذاشته شد، گفت: ما این اقدام را هم طی ۲ ماه می‌توانیم انجام دهیم هرچند در گذشته گفته می‌شد که در راکتور اراک سیمان ریختند و نابود شده، اما همان طور که دکترصالحی مطرح کرد این راکتور قابل احیاست.
 
وی در ادامه اظهار داشت: در ارتباط با کاهش نصب سانتریفیوژ‌ها موضوعاتی مطرح شد در حالی که ما می‌توانیم سانتریفیوژ‌های قدیم و جدید را نصب کنیم و در مورد کاهش ذخایر غنی سازی شده نیز باید بگویم که در حال حاضر ذخایر ما حدود ۳ هزار و ۸۰۰ کیلو مواد است. پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف صورت گرفته است. معدل ۴ تن استخراج به ۴۰ تن رسیده و در اکتشافات نیز صد‌ها هزار کیلومتر اکتشاف شده است.
 
کمالوندی یادآور شد: تبدیل نیز برای اولین بار بعد از ۱۰ سال اتفاق افتاد ما حدود ۲ یا ۳ سال پیش کارخانه تبدیل را ایجاد کردیم و در حوزه غنی سازی تیل‌هایی که از آن‌ها استفاده نمی‌شد را به کار گرفتیم و این کار جدید باعث شد ۳۰ تن کیک زرد داشته باشیم.
 
سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: در ارتباط با برق هسته‌ای نیروگاه اول توسط پرسنل ایرانی اداره می‌شود و ۲ نیروگاه جدید در حال ساخت است. در حوزه پزشکی هسته‌ای نیز رادیو دارو‌هایی صادر شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به نظر دولت درباره توقف اجرای پروتکل الحاقی در این طرح، اجرای پروتکل الحاقی مشکلی در روند هسته‌ای ایجاد نمی‌کند، اما عدم اجرای آن باعث ابهام نسبت به برنامه هسته‌ای ایران می‌شود.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->