رئیس جمهور تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) رسانه اماراتی: اسرائیل تمایلی به بازگشت آرامش به منطقه ندارد اژه‌ای: اینکه عده‌ای راه حل مشکلات کشور را آمریکا می‌دانند مایه شگفتی است وزیر کشور: ورود مواد مخدر سنتی از افغانستان کاهش و مواد مخدر صنعتی افزایش یافته است | اتمام انسداد ۱۳۰ کیلومتر از مرز‌های شرقی + فیلم وکیل امیرحسین مقصودلو: توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد | پرونده به قوه قضائیه رفت مرکز پژوش‌های مجلس در حال تهیه پیش‌نویس طرحی برای تامین حقوق حرفه‌ای خبرنگاران رژیم اسرائیل: حماس باید به مذاکرات بازگردانده شود تشدید فشارهای آمریکا و عربستان سعودی بر لبنان برای خلع سلاح حزب الله بقایی: حمله اسرائیل به یمن را محکوم می‌کنیم | نتانیاهو صلاحیت صحبت درباره تامین آب ایران را ندارد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: با شعاردادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمالوندی: صنعت هسته‌ای به صورت فعال کار خود را ادامه می‌دهد

  • کد خبر: ۵۱۳۳۱
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
کمالوندی: صنعت هسته‌ای به صورت فعال کار خود را ادامه می‌دهد
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه صنعت هسته‌ای امروز فعالانه کار خود را ادامه میدهد، گفت: اما متاسفانه برخی افراد آگاهانه و ناآگاهانه پیشرفت‌های صنعتی و هسته‌ای را زیر سوال می‌برند.
به گزارش شهرآرانیوز - بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ آذر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، گفت: در این شرایط سخت آنچه از همه مهم‌تر است حفظ و تقویت انسجام ملی است به خصوص در شرایطی که دشمن از همه امکانات از جمله فشار اقتصادی و سیاست‌های شیطانی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کند.
 
وی افزود: تزریق ناامیدی در جهت منافع کشور نیست و مایوس کردن مردم سبب می‌شود تا در زمینه دشمن بازی کنیم. یکی از نقاط قوت کشور که مایه افتخار و اقتدار است صنعت هسته‌ای است.
 
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: صنعت هسته‌ای امروز فعال کار خود را ادامه میدهد، اما متاسفانه برخی افراد آگاهانه و ناآگاهانه پیشرفت‌های صنعتی و هسته‌ای را زیر سوال می‌برند و می‌گویند که صنعت هسته‌ای نابود شده و بهترین دلیل این ادعا هم این طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها است.
 
کمالوندی یادآور شد: نمایندگان انتظار دارند در بازه‌های زمانی کوتاه اقداماتی مانند نصب هزار سانتریفیوژ IR۶ را سازمان انجام دهد یا نسبت به ایجاد کارخانه اورانیوم فلزی و فعال کردن بسیاری از بخش‌ها اقدام کند که هم سازمان آمادگی دارد و هم صنعت هسته‌ای فعال است.
 

راکتور اراک قابل احیا است

 
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه یکی از مواد این طرح درباره احیای قلب راکتور اراک در مدت ۴ ماه کنار گذاشته شد، گفت: ما این اقدام را هم طی ۲ ماه می‌توانیم انجام دهیم هرچند در گذشته گفته می‌شد که در راکتور اراک سیمان ریختند و نابود شده، اما همان طور که دکترصالحی مطرح کرد این راکتور قابل احیاست.
 
وی در ادامه اظهار داشت: در ارتباط با کاهش نصب سانتریفیوژ‌ها موضوعاتی مطرح شد در حالی که ما می‌توانیم سانتریفیوژ‌های قدیم و جدید را نصب کنیم و در مورد کاهش ذخایر غنی سازی شده نیز باید بگویم که در حال حاضر ذخایر ما حدود ۳ هزار و ۸۰۰ کیلو مواد است. پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف صورت گرفته است. معدل ۴ تن استخراج به ۴۰ تن رسیده و در اکتشافات نیز صد‌ها هزار کیلومتر اکتشاف شده است.
 
کمالوندی یادآور شد: تبدیل نیز برای اولین بار بعد از ۱۰ سال اتفاق افتاد ما حدود ۲ یا ۳ سال پیش کارخانه تبدیل را ایجاد کردیم و در حوزه غنی سازی تیل‌هایی که از آن‌ها استفاده نمی‌شد را به کار گرفتیم و این کار جدید باعث شد ۳۰ تن کیک زرد داشته باشیم.
 
سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: در ارتباط با برق هسته‌ای نیروگاه اول توسط پرسنل ایرانی اداره می‌شود و ۲ نیروگاه جدید در حال ساخت است. در حوزه پزشکی هسته‌ای نیز رادیو دارو‌هایی صادر شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به نظر دولت درباره توقف اجرای پروتکل الحاقی در این طرح، اجرای پروتکل الحاقی مشکلی در روند هسته‌ای ایجاد نمی‌کند، اما عدم اجرای آن باعث ابهام نسبت به برنامه هسته‌ای ایران می‌شود.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->