هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

این مواد غذایی مانع تکثیر ویروس کرونای جدید می‌شود

  • کد خبر: ۵۱۳۷۶
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۲
این مواد غذایی مانع تکثیر ویروس کرونای جدید می‌شود
یک بررسی جدید نشان می‌دهد ترکیبات شیمیایی موجود در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها می‌توانند تکثیر ویروس کرونای جدید را متوقف کنند.
به گزارش شهرآرانیوز،نتایج جدید تحقیقات زیست شناسان گیاهی دانشگاه دولتی کارولینای شمالی (NC) نشان می‌دهد که ترکیبات شیمیایی در برخی غذا‌ها یا نوشیدنی‌هایی مانند چای سبز، انگور موسکادین (انگور متعلق به نواحی گرم است و در بخش‌های مختلف آمریکا یافت می‌شود) و شکلات تلخ می‌توانند به یک آنزیم خاص یا پروتئاز در ویروس سارس-کوو-۲ (SARS-CoV-۲) متصل شده و عملکرد آن را مسدود کنند.
 
 
دی یو زی، استاد زیست‌شناسی گیاهی و میکروبی دانشگاه کارولینای شمالی و از محققان این تحقیق می‌گوید: پروتئاز‌ها برای سلامت و زنده ماندن سلول‌ها و ویروس‌ها مهم هستند. اگر پروتئاز‌ها مهار شوند، سلول‌ها نمی‌توانند بسیاری از عملکرد‌های مهم مانند تکثیر را انجام دهند.

وی ادامه داد: "یکی از اهداف ما در آزمایشگاه یافتن مواد مغذی در مواد غذایی یا گیاهان دارویی است که مانع از اتصال یا تکثیر ویروس در سلول‌های انسانی شود. "

در این مطالعه، محققان ایالت NC شبیه‌سازی رایانه‌ای و آزمایشگاهی ارائه کردند که واکنش به‌اصطلاح "پروتئاز اصلی" (Mpro) در ویروس سارس-کوو-۲ در برابر برخی از ترکیبات شیمیایی گیاهی مختلف به دلیل خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی آن‌ها را نشان می‌دهد.

زی گفت: " وجود Mpro در سارس-کوو-۲ برای تکثیر و جمع‌آوری ویروس موردنیاز است. اگر ما بتوانیم این پروتئاز را مهار یا غیرفعال کنیم، ویروس از بین می‌رود. "

شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای نشان داد که ترکیبات شیمیایی موردمطالعه در چای سبز، دو نوع انگور موسکادین، پودر کاکائو و شکلات تلخ قادر به اتصال به بخش‌های مختلف Mpro هستند.

زی گفت: "Mpro بخشی کیسه مانند دارد که با ترکیبات شیمیایی پر می‌شود. وقتی این کیسه پر شد، پروتئاز عملکرد مهم خود را از دست داد. "

شایان ذکر است آزمایش در مراحل آزمایشگاهی که توسط یو ژو، دانشجوی دکتری دانشگاه NC انجام شده نتایج مشابهی را نشان داده است. ترکیبات شیمیایی موجود در انگور چای سبز و موسکادین در مهار عملکرد Mpro بسیار موفق بودند. ترکیبات شیمیایی موجود در پودر کاکائو و شکلات تلخ فعالیت Mpro را تقریبا به نصف کاهش می‌دهد.

زی گفت: "چای سبز دارای پنج ترکیب شیمیایی آزمایش‌شده است که به قسمت‌های مختلف Mpro متصل می‌شوند و عملکرد آن را مسدود می‌کنند. انگور موسکادین حاوی این مواد شیمیایی بازدارنده در پوست و دانه است. گیاهان از این ترکیبات برای محافظت از خود استفاده می‌کنند، بنابراین جای تعجب نیست که برگ و پوست گیاه حاوی این ترکیبات مفید باشد. "

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->