بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

وام ۵۰میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی نرسید

  • کد خبر: ۵۱۶۲۶
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
  • ۲
وام ۵۰میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی نرسید
در چند روز گذشته خبری مبنی بر پرداخت وام ۵۰میلیون تومانی به بازنشستگانی تأمین اجتماعی اعلام شد، اما خبری از پرداخت این وام در خراسان رضوی نیست.

طنین همتی|شهرآرانیوز، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی، ضمن اعلام این خبر گفت: این وام ویژه آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی است که ۴ یا ۵ میلیون تومان حقوق بازنشستگی می‌گیرند و می‌توانند وام‌های ۵۰ میلیونی با سود ۱۸ درصد از بانک بگیرند. اعتبار تسهیلات مرحله اول حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بود که ۶۰ هزار نفر وام را دریافت کردند و اعتبار این مرحله نیز ۳۵۰ میلیارد تومان است و در مجموع تا آخر سال ۲۰۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که پیش‌بینی می‌کنیم به حدود ۴۰۰ هزار نفر تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شود.

 

بعد از اعلام این خبر، موضوع را از سرپرستی بانک رفاه خراسان رضوی پیگیری کردیم. معاون اعتبارات استان خراسان رضوی گفت: هر بازنشسته‌ای که ۶۰ درصد حقوقش جوابگوی کل اقساط دریافتی از بانک باشد، می‌تواند از تسهیلات استفاده کند که مبالغ وامی متفاوت است. اما درباره پرداخت وام ۵۰میلیون تومانی به بازنشستگان و اعلام جزئیات آن هنوز چیزی به استان ابلاغ نشده است.
میکانیکی در پاسخ به اینکه چرا بانک‌ها برای پرداخت وام از ابتدا مشتری را به پرداخت مبلغی به‌صورت سپرده الزام می‌کند، به‌طوری‌که در بیشتر پیام‌های مردمی به شهرآرانیور اعلام کردند اگر کسی متقاضی وام است، نیازمند است و معمولا مبلغ سپرده‌گذاری در بانک را ندارند، اظهار کرد: به هر حال بانک‌ها محدودیت اعتبار دارند و باید از جایی آورده داشته باشند. قسمتی از این وثیقه‌هایی را که بانک لحاظ می‌کند، مشتری قبلش تأمین می‌کند. اگر مشتری معدل حساب دارد، نیازی به وثیقه نیست، اما آن دسته مشتریانی که هویتشان برای بانک مشخص نیست، وثیقه‌ای را به بانک پرداخت می‌کنند تا به استناد آن بانک تسهیلاتی ارائه دهد.


وی افزود: مسلما درخواست برای دریافت وام از سوی مردم زیاد است، اما منابع مالی محدود است. به‌عبارتی بانک‌ها باید از جایی تأمین مالی شوند و این تأمین مالی از طریق آورده مردم است.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از کالای ایرانی و بازنشستگان تأمین اجتماعی، وام کمک هزینه خرید وسایل خانه تا سقف ۵۰میلیون تومان پرداخت می‌شود. بر همین اساس، کالاها یا برندهایی ایرانی که بانک مراکز فروش آن‌ها را اعلام می‌کند، شرایط خرید اقساطی برای خرید خانواده‌ها را فراهم می‌کنند.


میکانیکی یادآور شد: وام ۵میلیون تومانی طبق اعتباراتی که در سطح استانی تخصیص می‌یابد، هر ۳ماه در اختیار متقاضیان بازنشسته قرار می‌گیرد و خود کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی قرعه‌کشی می‌کند و بسته به نیاز بازنشسته‌ها در اختیارشان قرار می‌دهد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، به‌گفته معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی کشور درباره زمان پرداخت وام به بازنشستگان تأمین اجتماعی، بعد از ثبت‌نام در سامانه وام سازمان تأمین اجتماعی، بلافاصله افراد به بانک معرفی می‌شوند. اما طبق گفته‌های مراجعه‌کنندگان به سایت شهرآرانیوز، هیچ اطلاعاتی در سایت بانک رفاه مبنی بر شرایط ثبت‌نام آن وجود ندارد. باید منتظر شد و دید جزئیات و اعلام آن به استان‌ها چه زمانی انجام می‌شود، اما طبق پیگیری‌های خبرنگار شهرآرانیوز، بانک رفاه و سازمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی اظهار بی‌اطلاعی کردند.


رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی هم دراین‌باره به خبرنگار شهرآرانیوز می‌گوید: اصولا وام‌های جمعیت بازنشستگان تأمین اجتماعی نسبت به جمعیتشان با بازنشستگان لشکری و کشوری، قابل مقایسه نیست. متأسفانه مبلغ تخصیصی، باتوجه‌به حجم آماری این قشر بسیار ناچیز است.


رمضانی تأکید می‌کند: بازنشسته، بازنشسته است، درحالی‌که بازنشسته‌های ما، چون قشر کارگر بودند، باتوجه‌به هزینه‌هایی زیاد زندگی، بیشتر به این وام نیاز دارند. ۶۵ درصد جمعیت بازنشسته کارگری حداقل‌بگیر هستند. این حداقل‌بگیری خودش فاجعه‌ای است؛ اما وامی که اختصاص داده می‌شود هم جوابگوی این جمعیت نیست.


رمضانی یادآور شد: همسان‌سازی در پرداخت وام بین بازنشستگان هم باید انجام شود، چون بازنشستگان با هم فرقی ندارند، درحالی‌که حتی به بازنشسته کارگری، باتوجه‌به حقوق حداقلی و هزینه‌های زندگی، باید مبلغ وام بیشتری اختصاص داده شود، اما این قضیه برعکس است و بازنشسته ما ۵ میلیون تومان می‌گیرد و بازنشسته نهاد‌های دیگر ۱۰ میلیون تومان دریافت می‌کند.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به اینکه متأسفانه دولت به بازنشسته‌های ما و جامعه کارگری توجه نمی‌کند، ادامه داد: اگر تعداد دفعات پرداخت وام ۵میلیون تومانی دولت در ماه‌های آینده افزایش پیدا کند، همین مبلغ وام هم راضی‌کننده است. سن ۸۰ درصد بازنشسته‌های ما بالاست و در زمان نام‌نویسی شماره تماس فرزندانشان را می‌دهند، بنابراین در زمان دریافت وام به‌دلیل اینکه شماره تماس قیدشده با شماره وام‌گیرنده مطابقت ندارد، وام به ایشان اختصاص نمی‌یابد و برای این افراد مشکل به وجود می‌آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۵
0
0
کدوم وام ۵۰ میلیونی رو دادین اینقدر تبلیغ میکنین اگر هم بیدن دوبرابر باید پس بدی خوب این وام رو بانکهای دیگه هم پرداخت میکنن دوتا ضامن ببر بگیر تامین اجتماعی اینقدر منت میذاره اگه دادین باسود کمتر بعدا بوق وکرنا بزارید
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۶
0
0
هیچکس بخودش زحمت نمی‌دهد به این نامه ها نگاه کند چه برسد که بخواند زیرا اگر اعلام وصول کند باید جوابگو باشد من ۳۲سال دریک ارگان کار کردم بجز یکی ازمسئولان که خدا خیرش دهد بقیه مدیران اصلا به فکر زیر دستانشان نبودند ما که چشمان آب نمی‌خورد اینها مبلغی به حقوق تامین اجتماعی اضافه کنند زیرا ارثیه را که نمیبخشند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->