تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی
سرخط خبرها

۷۶ درصد کارگران دستمزد‌هایشان را برای تأمین هزینه‌های زندگی کافی نمی‌دانند

  • کد خبر: ۵۱۷۱۰
  • ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
۷۶ درصد کارگران دستمزد‌هایشان را برای تأمین هزینه‌های زندگی کافی نمی‌دانند
دریافتی برخی کارگران در سراسر جهان، از حداقل دستمزد تعیین‌شده در کشور‌های خود کمتر است. آن‌ها معتقدند با این دستمزد از تأمین حداقل‌های زندگی محروم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، ویروس کرونا بر تمامی جوانب زندگی بشر تاثیر گذاشته است و عوامل متعددی از زندگی بشر را روزانه تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد. کار و اصول و ضوابط آن که یکی از مولفه‌های اساسی زندگی بشر است، امروز به وسیله کووید ۱۹ با چالش‌های فراوانی روبرو شده است.

 

سازمان بین‌المللی کار با انتشار گزارشی درباره «حداقل دستمزد» کارگران در سراسر جهان نوشت: متاسفانه ویروس کرونا نه تنها امنیت شغلی کارگران را تحت تاثیر قرار داده بلکه مزد دریافتی کارگران نیز از تاثیرات کرونا در امان نبوده است. نرخ دستمزد کارگران، پس از شیوع کرونا در سراسر جهان سقوط کرد و حدود ۲۶۶ میلیون نفر در این کره خاکی، از حداقل دستمزد تعیین شده در کشور‌های خود، برخوردار نیستند.

 

آخرین گزارش سازمان بین‌المللی کار نشان می‌دهد، کارگران در دو سوم از کشور‌های جهان، از حداقل حقوق تعیین شده برخوردار نیستند. به دلیل افزایش نرخ بیکاری در کشورها، کارگران مجبور به پذیرش بحران‌های دستمزد از سوی کارفرما هستند.

 

«شارون بارو» دبیرکل کنفدراسیون بین‌المللی کار فرانسه می‌گوید: گزارش سازمان بین‌المللی کار، یک رسوایی جهانی در خصوص مزد کارگران را آشکار کرده است. حداقل دستمزد تعیین شده برای کارگران در بسیاری از کشورها، زیر خط فقر آن ملل به حساب می‌آید. کنفدراسیون بین‌المللی کار فرانسه با برگزاری یک نظرسنجی از کارگران سراسر جهان خواست تا نگرش خود را درباره دریافتی خود بیان کنند که ۷۶ درصد از آن‌ها معتقد بودند، حداقل دستمزد برای زندگی آبرومند کافی نیست.

 

او ادامه داد: وضعیت زندگی میلیون‌ها کارگر پیش از شیوع کرونا در آستانه نابودی بود و با ویروس کرونا، روند از بین رفتن زندگی آن‌ها سرعت گرفته است. تضمین حداقل دستمزد برای کارگران امری ضروری و حیاتی است به دلیل اینکه آن‌ها بتوانند حداقل‌ها را برای خانواده خود تامین کنند.

 

این گزارش همچنین کارگران زن سراسر جهان را نیز جامعه هدف خود قرار داده است چراکه ۶۰ درصد از کارگران زن مجبور هستند که ساعات کمتری در طول روز کار کنند که این امر با کاهش دستمزد همراه است.

 

اگرچه دولتمردان و کارفرمایان تصور می‌کنند، افزایش حداقل دستمزد به رشد اقتصادی لطمه وارد می‌کند، ولی یافته‌های سازمان بین‌المللی کار نشان می‌دهد، افزایش حداقل مزد دریافتی عاملی برای کاهش نابرابری درآمدی است.

 

افزایش حداقل دستمزد برای کارگران نه تنها ضروری است بلکه عاملی برای توسعه اقتصادی و کاهش نیاز کارگران به حمایت‌های دولتی است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->