ایران و پاکستان در پایان سفر رئیس‌جمهور، بیانیه مشترک صادر کردند واکنش بورل به درخواست اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران استاندار خراسان رضوی : شاهد حمایت و پشتیبانی مردم از «طرح نور» هستیم سلاجقه: کشور‌های حوزه آبریز خزر باید در قالب کنوانسیون تهران وظایف خود را اجرا کنند رئیسی: پروژه‌های بزرگ برق‌‌آبی را در ۲۰ کشور با دانش ایرانی اجرایی می‌کنیم بهادری جهرمی: نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود وحیدی: افراد انگشت شماری در برابر قانون مقاومت می‌کنند فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق: اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است حسینی: برای تعامل سازنده با مجلس دوازدهم آماده ایم وزیر ارتباطات: برای سومین بار درخواست کردیم گوگل‌پلی رفع فیلتر شود آیت‌الله علم‌الهدی: جامعة‌المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است | علمای شیعه هندوستان، مهمان دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی از پنجه عقاب تا وعده صادق تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون‌خ» | «موزه ملی ایران» تفاوتی با «لوور» ندارد وزیر آموزش‌وپرورش: هزار هنرستان در ۵ سال آینده ساخته می‌شود خزعلی: در زمینه حجاب به‌دنبال فرهنگ‌سازی هستیم جزئیات برنامه‌های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی وزیر اقتصاد: بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی تا سال ۱۴۰۲ صفر شد اعمال قانون ۱۶۰۱ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۴ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند ( ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | بازتاب تنبیه موشکیِ صهیونیست‌ها در سفر رئیس‌جمهور به پاکستان دیدار جمعی از کارگران با مقام معظم رهبری | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: از زحمات جامعه کارگری صمیمانه متشکرم + عکس و فیلم
سرخط خبرها

اظهارات وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر تلگرام

  • کد خبر: ۵۱۷۵۸
  • ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۴
اظهارات وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر تلگرام
وزیر ارتباطات درباره امکان رفع فیلتر تلگرام گفت: بعید می‌دانم نظر دستگاه قضایی درباره رفع فیلتر تلگرام عوض شده باشد. آن‌ها نه برای فیلتر و نه رفع فیلتر تلگرام از ما نظر نخواسته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمدجواد آذری جهرمی» شنبه شب در ارتباط تلفنی با برنامه تهران ۲۰ درباره این‌که چرا فیلتر تلگرام هنوز برقرار است، گفت: بعید می‌دانم که نظر دستگاه قضایی درباره رفع فیلتر تلگرام عوض شده باشد اما پیشنهاد می‌کنم از دادستان کل کشور این سوال را بپرسید. نه زمان انسداد تلگرام از ما نظر خواستند نه الان برای رفع آن از ما چیزی می‌پرسند.  طبیعتاً این مقوله‌ای است که به نظر دستگاه قضایی بستگی دارد چراکه با حکم دستگاه قضایی بسته‌شده است و با همین حکم هم قابل‌ بازگشایی است.

درباره برنامه شاد گفت: من دو بچه مدرسه‌ای دارم و با این موضوعات درگیر هستم. شرایط دشواری برای معلمان، مدارس و والدین است. این روزها تربیت از طریق مدارس تعطیل است و در شرایط کنونی و با آموزش مجازی، تعلیم هم شرایط خوبی ندارد. درباره برنامه شاد بهتر است که سازندگان آن توضیحات لازم را بدهند. زیرساخت ارتباطی این شبکه کاملا به وزارت ارتباطات برمی‌گردد.

وی افزود: قاعدتا خانواده‌ها مشکلات زیاد در حوزه کیفیت ارتباطات دارند. بیش از ۴۶ هزار روستا پراکنده در سراسر کشور داریم که در شرایط فعلی نمی توانند از ظرفیت مدارس به صورت حضوری استفاده کنند و انتظار دارند که ارتباط مجازی شان فراهم باشد. البته در مناطق شهری نیز این مشکلات وجود دارد.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: اکنون امکان دسترسی به اینترنت از طریق یکی از شیوه‌های ممکن برای بیش از ۹۵ درصد جمعیت ایران در محل زندگی‌شان فراهم است. این ارتباط یا از طریق فیبر نوری، وای فای خانگی یا تلفن همراه است. اکنون از مجموع روستاهای کشور حدود ۹۰ درصد و شهرهای کشور ۱۰۰ درصد به پوشش اینترنت متصل هستند.

وی درباره اینترنت رایگان برای معلم‌ها و دانش‌آموزان گفت: سیاستی که وزارت آموزش و پرورش اتخاد کرد این بود که آموزش مجازی به شکل متمرکز بر بستر شبکه دانش آموزی شاد انجام شود. بنابراین بحث در نظر گرفتن اینترنت رایگان برای شبکه شاد مجزا است اما این که آموزش مجازی رایگان باشد از طریق شبکه شاد فراهم شده و دولت هزینه آن را به اپراتورها پرداخت می‌کند.  

جهرمی تصریح کرد: برآورد وزارت ارتباطات این است که ۱۱ درصد مدارس غیر انتفاعی هستند که از ابرازهای مربوط به خودشان استفاده می‌کنند و امروزه شاهد رشد تقریبا ۱۲۰۰ برابری ابزارها و اپلیکیشن‌های آموزشی هستیم. از مجموعه مدارس باقی مانده ۴۰ درصد از شبکه شاد استفاده می‌کنند.  

وزیر ارتباطات در خاتمه در ارتباط با مشکلات دانش آموزان روستایی برای آموزش مجازی گفت: این روزها عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی از مناطق مختلف روستایی منتشر می‌شود که دانش آموزان برای جا نماندن از تحصیل، خود را به نقاطی می‌رسانند تا به شبکه ارتباطی دسترسی پیدا کنند.

وی افزود: واقعیت امر این است که ما و همه همکارانمان در وزارت ارتباطات و اپراتورها، تک‌تک این بچه‌ها را مثل بچه‌های خودمان می‌دانیم و مشکلات آن‌ها را مشکلات خودمان می‌دانیم؛ اما نمی‌توانیم این را نادیده بگیرم که اگر سیاست‌گذاری‌های سال ۱۳۹۲ مبنی بر اینکه ۱۲۸ کیلوبایت اینترنت برای مردم کافی است، باقی می‌ماند و کرونا به وجود آمده بود امروز قطعاً با مشکلات ارتباطی جدی مواجه می‌شدیم.

آذری جهرمی تصریح کرد: یا اگر در موضوع توسعه ارتباطات روستایی در مقابل فشارهایی که به ما وارد می‌شد و مخالفت‌هایی که درباره این توسعه مطرح می‌شد و آن را جزو برنامه ۲۰۳۰ عنوان می‌کردند و خواستار توقف توسعه ارتباطات روستایی بودند کوتاه می‌آمدیم امروز نمی‌دانم پاسخ آن ۳۹ هزار روستایی که امروز به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل هستند چه می‌خواستیم بدهیم.

وی تأکید کرد: هنوز ۵ هزار روستا به شبکه ارتباطی متصل نیستند و قلبمان برای تک‌تک بچه‌هایی که در آن روستاها از تحصیل مجازی بازمانده‌اند می‌تپد و همه وجودمان را گذاشته‌ایم برای توسعه و اتصال آن‌ها به شبکه ارتباطی و این قول را هم می‌دهیم که تا پایان امسال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ارتباطی متصل شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->