آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

تدبیر برای ۲ ورزشگاه بزرگ مشهد

  • کد خبر: ۵۲۲۵۲
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
تدبیر برای ۲ ورزشگاه بزرگ مشهد
حمیدرضا معصومیان - دبیر سرویس ورزش

اول/ انتقال بازی‌های تیم شهر‌خودرو از ورزشگاه امام‌رضا (ع) به ورزشگاه ثامن، این‌روز‌ها نقل محافل فوتبالی شده است. در روز‌هایی که کرونا ورزشگاه‌ها را با مردم بیگانه کرده، پروژه تجهیز ورزشگاه ثامن‌الائمه (ع) با سرعت انجام شده و حالا به نقطه‌ای رسیده که بار دیگر موضوع استفاده از این ورزشگاه بزرگ را به‌طور‌جدی مطرح کرده؛ اتفاقی که ممکن است از همین بازی با استقلال عملیاتی شود که در آن صورت آینده ورزشگاه زیبا و مجهز امام‌رضا (ع) را با خطر کسادی و بلااستفاده بودن روبه‌رو خواهد کرد.


دوم/ اینکه چرا ورزشگاه امام‌رضا (ع) با‌وجود بودن ورزشگاه ثامن ساخته شد و اساسا این زیر‌ساخت عظیم برای کدام فوتبال و چه ظرفیتی بنا شده است؟!، بماند (که قصه‌اش سر دراز دارد)؛ ولی موضوعی که اکنون اهمیت دارد، این است که هیچ تصمیم مشخص و واحدی درباره این ۲ استادیوم بزرگ گرفته نمی‌شود. ۳ سال است که مشهد خواسته یا ناخواسته، علمی یا غیر‌علمی، ۲ ورزشگاه استاندارد و بزرگ دارد که خیلی از شهر‌های ایران ندارند؛ اما این مسئله نه‌تن‌ها خوش‌حال‌کننده نیست، بلکه دردسرساز است.

به‌جای اینکه این ۲ زیر‌ساخت عظیم و ارزشمند زمینه رشد و توسعه فوتبال استان را فراهم کند، محل اختلاف مسئولانی شده که هر تصمیمی بگیرند، در نهایت به ضرر فوتبال خراسان خواهد بود؛ چرا‌که خارج‌شدن هر کدام از این ۲ استادیوم از مدار خدمت‌رسانی، اتفاق خوبی نخواهد بود. واقعیت این است که ظرفیت فوتبال خراسان و مشهد اکنون از بُعد مالی (نه بُعد نیروی انسانی)، بیشتر از همین یک تیم نیست و این ۲ ورزشگاه، حالا به‌جای اینکه بال مدیریت ورزش خراسان باشند، و‌بال آن شده‌اند. برای فوتبالی که به‌سختی در سطح حرفه‌ای کشور نفس می‌کشد، داشتن ۲ استادیوم بزرگ مثل این است که زوجی سال‌خورده در کاخی با اتاق‌های زیاد و مجلل زندگی کنند که نه توان محافظت از آن را دارند و نه انگیزه استفاده از امکاناتش را.


سوم/ واقعیتش را بخواهید، ورزشگاه امام‌رضا (ع) از هر نظر نسبت به استادیوم ثامن برتری دارد و از نظر زیر‌ساختی حالا‌حالا‌ها برای ورزش قهرمانی مشهد بس است. عقل واقع‌گرا حکم می‌کند در جایی که استادیوم زیبا، مدرن و داخل شهر وجود دارد، این‌همه هزینه برای مکان دیگری که همه می‌دانیم یارای رقابت با همتای خود را ندارد، صرف نشود؛ اما حالا که به هر دلیلی شده، باید مسئولان برای بهره‌برداری از آن تدبیر درستی بیندیشند و از مجادله‌کردن بر سر موضوعی که سرانجامی ندارد، دست بکشند.

شاید یکی از آسان‌ترین راه‌ها، اختصاص ورزشگاه ثامن به هیئت فوتبال استان و مشهد برای برگزاری مسابقات بزرگ‌سالان باشد تا به این طریق هم بخشی از فشاری که روی ورزشگاه پیر تختی می‌آید، کم شود و این استادیوم هم پایگاه مسابقات پایه شود. پس‌فردا که کرونا تمام شود، مردم بی‌تردید ورزشگاه امام‌رضا (ع) را به استادیوم ثامن ترجیح می‌دهند. پس بهتر است مسئولان با تمام‌کردن اختلاف بی‌فایده خود بر سر میزبانی بازی‌های تیم شهر‌خودرو برای این ۲ ورزشگاه کار ویژه معقولی تعریف کنند تا از این ۲ ظرفیت عظیم به‌نحو‌احسن استفاده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->