نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

وزیر صمت: صادرات ایران به ۱۵ کشور همسایه ۵۰ درصد رشد داشت

  • کد خبر: ۵۲۳۲۰
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۶
وزیر صمت: صادرات ایران به ۱۵ کشور همسایه ۵۰ درصد رشد داشت
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در هشت ماه گذشته صادرات به ۱۵ کشور همسایه ۵۰ درصد افزایش یافت که نشان می‌دهد این کشورها زمینه خوبی برای تحقق این مهم هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم حسینی شامگاه روز پنجشنبه در دیدار با فعالان اقتصادی استان در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی اصفهان افزود: در این همین فرآیند در ماه‌های آینده و تا پایان سال هم افزایش صادرات را شاهد خواهیم بود.

وی اضافه کرد: جلوگیری از رانت خواری و واردات در مقابل صادرات نکته کلیدی و مورد مطالبه فعالان اقتصادی در نشست امروز بوده است.

رزم حسینی صادرکنندگان را مجاهدان اقتصادی دانست و افزود: واردات ضروری و کارخانه‌های اساسی مختار خواهند بود در سامانه نیمایی ارز را به فروش برسانند، صادرکننده مجاهد اقتصادی است.

وی ادامه داد: تفویض اختیار به ستاد تنظیم بازار استان‌ها و استانداران برای نظارت و کنترل بیشتر قیمت‌ها در بازار داده شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: البته ریشه گرانی‌ها مربوط به ارز و محدودیت‌هاست از این رو ما به دنبال افزایش کالا در بازار ایران هستیم.

رزم حسینی گفت: در بحث خودرو و فولاد باید نوعی مدیریت صورت گیرد تا قیمت‌ها متعادل شود فاصله بین مصرف کننده و تولید کننده باید کاهش یابد تا پای دلالان از این موضوع حذف شود.

وی اضافه کرد: در راستای جهش تولید و سرمایه در گردش ۵۰ هزار میلیارد تومان مصوب و در شورای پول و اعتبار برای سرمایه در گردش مصوب شد و فعالان اقتصادی و اتاق بازرگانی می‌توانند از آن استفاده کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صنعت و معدن در هشت ماه گذشته رشد خوبی داشت، بیان کرد: در ۱۷ قلم صنعتی رشد داشته است که امیدواریم با کمک فعالان اقتصادی و بخش خصوصی و تولیدکنندگان ثروت کشور را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

وی ادامه داد: امروز در اتاق بازرگانی معاونان این وزارتخانه با کمیته‌های اتاق اصفهان نسبت به موضوعات مختلف از جمله تامین ارز، صادرات و مشکلات واحد‌های تولیدی و سرمایه در گردش واحد‌ها بحث و گفتگو کردند.

وی اضافه کرد: فولاد مبارکه اصفهان و ذوب آهن طرح‌های توسعه‌ای دارند که این مهم در افزایش تولید و صادرات ورق و ایجاد اشتغال منجر خواهد شد.

رزم حسینی با بیان اینکه استان اصفهان در حوزه نساجی و صنایع غذایی و صنایع شرکت‌های دانش بنیان از استان‌های خوب است، اظهارکرد: در کمیته نساجی امروز در اصفهان موارد به حقی مطرح شد که توسط معاونان وزارتخانه پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان از درخواست‌های رییس اتاق بازرگانی اصفهان بود که در این خصوص اصفهان تعهدات خوبی را انجام داده که در این فرآیند ادرات استان افزایش خواهد یافت.

رزم حسینی بیان کرد: استان اصفهان یکی از استان‌های ممتاز در حوزه صنعت و حوزه صنایع اقتصادی است به همین دلیل مورد توجه مقامات ملی بوده که شاهد پیشرفت آن‌ها بودیم.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->