اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند
سرخط خبرها

جانشین اندروید یک گام دیگر به جلو برداشت

  • کد خبر: ۵۲۳۳۳
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
جانشین اندروید یک گام دیگر به جلو برداشت
گوگل از طراحان برای مشارکت در سیستم عامل فوچسیا (Fuchsia) که به عنوان جانشین احتمالی اندروید شناخته می شود، دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گوگل از طراحان برای مشارکت در سیستم عامل فوچسیا (Fuchsia) که به عنوان جانشین احتمالی اندروید شناخته می شود، دعوت کرد.

فوچسیا از سال ۲۰۱۶ در دست طراحی قرار دارد و گوگل اکنون علنا از طراحان دعوت کرده است در این پروژه که به عنوان یک سیستم عامل کد باز همه منظوره توصیف می کند، مشارکت کنند.

گوگل اعلام کرده که اولویتهای سیستم عامل جدید شامل امنیت، قابلیت به روزشدن و عملکرد هستند که حداقل دو مورد از آنها بزرگترین نقطه ضعفهای اندروید محسوب می شوند. شرکت پاندا سکیوریتی در گزارش سال ۲۰۱۹ خود اعلام کرد دستگاههای اندرویدی ۵۰ برابر بیشتر از دستگاههای iOS اپل در معرض آلودگی بدافزارها قرار دارند. ماهیت غیریکپارچه اندروید هم به معنای آن است که بسیاری از دستگاههای اندورید تا یک سال پس از عرضه شدن، جدیدترین نسخه به روز شده سیستم عامل اندروید را دریافت نمی کنند.

فوچسیا هنوز راه درازی برای راه یافتن به دستگاهها در پیش دارد. این سیستم عامل رابط کاربری ندارد و شمار محدودی از سخت افزارها می توانند در این مرحله با این سیستم عامل کار کنند.

بر اساس گزارش فوربس، گوگل  نقشه راه فنی منتشر کرده که اقدامات بعدی برای این سیستم عامل را تشریح می کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->