خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند
سرخط خبرها

جانشین اندروید یک گام دیگر به جلو برداشت

  • کد خبر: ۵۲۳۳۳
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
جانشین اندروید یک گام دیگر به جلو برداشت
گوگل از طراحان برای مشارکت در سیستم عامل فوچسیا (Fuchsia) که به عنوان جانشین احتمالی اندروید شناخته می شود، دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گوگل از طراحان برای مشارکت در سیستم عامل فوچسیا (Fuchsia) که به عنوان جانشین احتمالی اندروید شناخته می شود، دعوت کرد.

فوچسیا از سال ۲۰۱۶ در دست طراحی قرار دارد و گوگل اکنون علنا از طراحان دعوت کرده است در این پروژه که به عنوان یک سیستم عامل کد باز همه منظوره توصیف می کند، مشارکت کنند.

گوگل اعلام کرده که اولویتهای سیستم عامل جدید شامل امنیت، قابلیت به روزشدن و عملکرد هستند که حداقل دو مورد از آنها بزرگترین نقطه ضعفهای اندروید محسوب می شوند. شرکت پاندا سکیوریتی در گزارش سال ۲۰۱۹ خود اعلام کرد دستگاههای اندرویدی ۵۰ برابر بیشتر از دستگاههای iOS اپل در معرض آلودگی بدافزارها قرار دارند. ماهیت غیریکپارچه اندروید هم به معنای آن است که بسیاری از دستگاههای اندورید تا یک سال پس از عرضه شدن، جدیدترین نسخه به روز شده سیستم عامل اندروید را دریافت نمی کنند.

فوچسیا هنوز راه درازی برای راه یافتن به دستگاهها در پیش دارد. این سیستم عامل رابط کاربری ندارد و شمار محدودی از سخت افزارها می توانند در این مرحله با این سیستم عامل کار کنند.

بر اساس گزارش فوربس، گوگل  نقشه راه فنی منتشر کرده که اقدامات بعدی برای این سیستم عامل را تشریح می کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->