فرصت دوماهه به صنایع شهرستان‌های خراسان رضوی برای تجهیز به کنتور هوشمند آب شهردار مشهدمقدس: کمربند جنوبی چه بخواهیم چه نخواهیم در آینده اجرا خواهد شد + فیلم دیدار شهردار مشهد با شورای اجتماعی محلات منطقه ۹ و بیان مشکلات توسط رؤسای شورا (۲۳ آبان ۱۴۰۳) حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم تأکید شورای ششم بر توسعه پروژه‌های راهبردی و زیرساختی مشهد ناصحی: سهم بودجه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲ به ۱۰ درصد افزایش یافت+ویدئو تامین برق و پایداری خدمت‌رسانی در تقاطع‌های سطح مشهد | ضرورت همکاری شهروندان و پلیس راهور در هنگام قطعی برق سرگذشت یکی از قدیمی‌ترین مزارع شمال مشهد | خاطرات خفته در «چاهش» اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند محکم پای «روز مشهد» بمانید! شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری زباله از یک زمین غیرمحصور در بولوار سجادیه مشهد + پاسخ کاهش ۵۰ درصدی زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در مشهد افزایش عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد در پی قطع برق و ازکارافتادن آسانسور‌ها (۲۲ آبان ۱۴۰۳) سهم شهرداری مشهد از عوارض آلایندگی، تقریباً هیچ! درباره یکی از کوچه‌های فرعی بازار سرشور مشهد | سراسرِ کوچه «سراسر»، پر از داستان «دکتر شیخ» است آیا مازوت‌سوزی در مشهد متوقف می‌شود؟ آغاز صدور صورت‌وضعیت الکترونیکی مسافری در خراسان رضوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن شهری با شهرفروشی محقق نمی‌شود تهیه طرح تفصیلی محله آبکوه مشهد با نظر مردم یدالله بشکنی سرپرست فرمانداری طرقبه شاندیز شد
سرخط خبرها

هم‌اندیشی کرونایی بازاری‌ها و بهداشتی‌ها در مشهد

  • کد خبر: ۵۲۶۰۲
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
هم‌اندیشی کرونایی بازاری‌ها و بهداشتی‌ها در مشهد
رؤسای اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی مشهد در نشستی با مسئولان نهاد‌های اقتصادی و بهداشتی خراسان‌رضوی، دغدغه‌ها و مشکلات ناشی از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های فعالیتشان را در میان گذاشتند و خواستار اتخاذ تدابیر مناسب‌تری در این باره شدند.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ به گزارش ایرنا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در این نشست از همکاری واحد‌های تجاری در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و تبعیت آن‌ها از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در اجرای تعطیلی واحدهایشان قدردانی و اظهار کرد: افزون بر ۸۰درصد از واحد‌های صنفی خراسان‌رضوی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های فعالیت، پیروی کردند.

مهدی قلیان با اشاره متضررشدن بازایان به‌علت تعطیلی کسبشان، این همراهی اصناف برای سلامتی مردم را نمونه عینی جهاد دانست و افزود: بازار فقط محل شیوع ویروس کرونا نیست؛ بیش از ۵۰درصد موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ مربوط به برپایی دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه است که جوانان تشکیل می‌دهند و ویروس را با خود به خانه می‌برند و افراد خانواده را هم درگیر آن می‌کنند.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم روند کاهشی ابتلا به بیماری کووید۱۹ و بستری‌ها که از اواخر هفته پیش در خراسان‌رضوی آغاز شده است، ادامه یابد، باید فرهنگ پیشگیری از ابتلا به این بیماری و رعایت آیین‌نامه‌های بهداشتی را در جامعه گسترش دهیم.


انتقاد از رنگ‌بندی‌ها

در ادامه این نشست، رئیس اتاق اصناف مشهد با بیان اینکه یکی از ایراد‌های مربوط به طرح اعمال ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های فعالیت برای واحد‌های تجاری و صنفی در کشور تمایز و تبعیض‌هایی است که بین شهر‌ها گذاشته می‌شود، اظهار کرد: گاهی رنگ‌بندی شهر‌ها بر مبنای شیوع کرونا جای شک و شبهه دارد؛ هم‌اینک وضعیت شهرستان طرقبه‌شاندیز از نظر شیوع کرونا «زرد» است، به این معنا که مشاغل گروه۲ و۳ به‌ویژه رستوران‌ها و تالار‌های پذیرایی مجاز به فعالیت هستند، اما مشتریان این رستوران‌ها و تالار‌ها از مشهد هستند که وضعیت نارنجی دارد.

محمود بنانژاد ادامه داد: حضور شهروندان مشهدی در واحد‌های صنفی طرقبه‌شاندیز باعث تغییر وضعیت شهرستان طرقبه‌شاندیز به‌لحاظ شیوع کرونا خواهد شد و شرایط آن را قرمز خواهد کرد؛ بنابراین باید تصمیم‌ها درباره محدودیت فعالیت صنوف از سوی ستاد استانی مقابله با کرونا متناسب با شرایط منطقه گرفته شود.
همچنین معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی گفت: بازار کانون گسترش بیماری نیست، اما اینکه چرا هر وقت صحبت از محدودیت‌ها می‌شود، همه نگاه‌ها به‌سمت بستن بازار می‌رود، تنها دلیلش ایجاد جو روانی است که مردم احساس کنند خطری آنان را تهدید می‌کند.
علی غفوری‌مقدم بسته حمایتی اصناف را در برابر زیان سنگینی که آن‌ها در ایام شیوع کرونا متحمل شدند قانع‌کننده ندانست و گفت: لازم است حمایت‌های جدی و مؤثری از صنوف شود.


فعالیت محدود به‌جای تعطیلی مطلق

وی در ادامه پیشنهاد کرد: در صورت استمرار تعطیلی صنوف، به‌جای تعطیلی مطلق در روز‌های گسترش کرونا، باید محدودیت ساعات کاری در روز اعمال شود، زیرا این گزینه بهتری برای تأمین نیاز مردم و فعالیت صنوف است؛ ضمن اینکه فعالیت محدود صنوف در بازه زمانی مشخص، مشروط بر نحوه رعایت محدودیت در رفت‌وآمدهاست، زیرا هر قدر که محدودیت در تردد‌ها بیشتر شود، تضمین‌کننده تعریف ساعات کاری برای فعالیت صنوف است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->