رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

اپوزیسیون پاکستان به‌دنبال برکناری عمران‌خان

  • کد خبر: ۵۲۷۱۰
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
اپوزیسیون پاکستان به‌دنبال برکناری عمران‌خان
رهبران ائتلاف ضد‌دولتی پاکستان در تجمع روز یکشنبه، ده‌ها هزار هوادار خود را ترغیب کردند تا در راهپیمایی‌های ماه آینده به‌سمت پایتخت پاکستان، برای برکناری عمران‌خان، نخست‌وزیر این کشور شرکت کنند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ رهبران ائتلاف ضد‌دولتی پاکستان در تجمع روز یکشنبه، ده‌ها هزار هوادار خود را ترغیب کردند تا در راهپیمایی‌های ماه آینده به‌سمت پایتخت پاکستان، برای برکناری عمران‌خان، نخست‌وزیر این کشور شرکت کنند. به گزارش «رویترز»، این رهبران عقیده دارند که عمران‌خان در انتخابات سال‌۲۰۱۸ با حمایت ارتش و تقلب، به سمت نخست‌وزیری منصوب شده است.
 
ائتلافی از ۱۱‌حزب بزرگ اپوزیسیون، معروف به «جنبش دموکراتیک پاکستان»، اعتراضات گسترده‌ای را از سپتامبر امسال با هدف برکناری نخست‌وزیر عمران‌خان و فشار بر ارتش این کشور برای مداخله‌نکردن در امور سیاسی آغاز کرده است. بیلاوال بوتو زرداری، پسر بی‌نظیر بوتو، نخست‌وزیر فقید پاکستان، و یکی از رهبران ائتلاف اپوزیسیون می‌گوید: «زمان گفتگو دیگر سرآمده است. اکنون زمان راهپیمایی است.» وی احتمال هرگونه مذاکره با دولت خان یا ارتش پاکستان را رد و تأکید کرد گفتگو با دولت و ارتش تنها در‌صورت برگزاری انتخابات مجدد، امکان‌پذیر است.
 
در واکنش به اعتراضات در لاهور، عمران‌خان با محکوم‌کردن برگزاری راهپیمایی‌های گسترده در زمان پاندمی کرونا، تأکید کرد که این اعتراضات با هدف اخاذی از وی برای متوقف‌کردن روند تحقیقات درباره پرونده‌های فساد رهبران احزاب اپوزیسیون صورت گرفته است. در این بین، رهبران ائتلاف اپوزیسیون که در ماه‌های اخیر، شش راهپیمایی بزرگ را ترتیب داده‌اند، می‌گویند قصدشان اِعمال فشار بر دولت برای برگزاری انتخابات جدید است. در حالت عادی، انتخابات بعدی در پاکستان سال‌۲۰۲۳ برگزار می‌شود.
 
این کارزار اعتراضی در‌حالی شکل گرفته که اقتصاد پاکستان با تورم بالا و رشد منفی دست به گریبان است و احزاب مخالف مقصر اصلی افول اقتصادی را دولت عمران‌خان و ارتش می‌دانند. دراین‌راستا نواز شریف، نخست‌وزیر پیشین پاکستان، که از لندن این راهپیمایی‌ها را دنبال می‌کند، در پیامی ویدئویی به معترضان گفته است: «چه فرد دیگری را باید مقصر دانست؟» شریف که پس از محکوم‌شدن به فساد مالی در سال‌۲۰۱۸ از کار برکنار شد و با قرار وثیقه برای درمان به لندن رفت، به ژنرال‌های ارتش پاکستان هشدار داده است: «از نهاد‌های نظامی برای مقاصد سیاسی خود استفاده نکنید.» خان و ارتش پاکستان، این اتهامات را رد کرده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->