مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نحوه ثبت‌نام جدید وام کرونا برای کسب‌وکار‌ها + جزئیات

  • کد خبر: ۵۲۷۲۶
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
  • ۲
نحوه ثبت‌نام جدید وام کرونا برای کسب‌وکار‌ها + جزئیات
بر‌اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مشاغل و کسب‌وکار‌های حوزه ورزشی و فرهنگ و هنر تا پایان دی‌ماه برای ثبت‌نام وام کرونا مهلت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه حمایت دولت از صاحبان مشاغل و کسب‌وکار‌های شدیدا آسیب‌دیده از کرونا، ستاد مقابله با کرونا پرداخت تسهیلات حمایتی به شاغلان و کسب‌وکار‌های حوزه ورزشی و فرهنگ و هنر را تصویب کرد.

 

روز گذشته معاون اقتصادی رئیس جمهوری در جلسه ستاد مقابله با کرونا از تصویب ۱۹۰۰ میلیارد تومان از منابع و تسهیلات کرونایی برای حوزه فرهنگ‌وهنر خبر داد و اعلام کرد که مهلت ثبت‌نام برای متقاضیان وام تا پایان دی ماه است و بازپرداخت تسهیلات با سه ماه تنفس از خرداد ماه سال ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد تا به تاب‌آوری بیشتر این دسته کسب‌وکار‌ها کمک شود.

 

بر این اساس متقاضیان تا پایان ماه آینده باید به بانک‌های عامل مراجعه کنند و بانک‌های عامل نیز موظف‌اند تسهیلات را تا پایان اسفندماه اختصاص دهند.

 

شاغلان این حوزه از جمله ناشران، کتاب‌فروشان، فعالان واحد‌های تولید سمعی و بصری و مراکز فرهنگی که در این مقوله جای دارند، می‌توانند برمبنای دستورالعملی که پیشنهاد آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرده و در کارگروه اقتصادی به تصویب رسیده از این تسهیلات استفاده کنند.

 

پیش از این حمایت از کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده حوزه گردشگری در دستور کار قرار گرفته و بر این اساس اعلام شده بود این دسته از کسب‌وکار‌ها تا پایان آذرماه برای ثبت‌نام در سامانه کارا و دریافت وام کرونا مهلت دارند. بازپرداخت اقساط تسهیلات کرونایی مشاغل حوزه گردشگری از اول اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.

 

نظر به اینکه کسب‌وکار‌های حوزه گردشگری اعم از مهمان‌پذیر‌ها و مراکز اقامتی سنتی و بوم‌گردی، دفاتر خدمات مسافرتی، مجتمع‌های گردشگری و واحد‌های پذیرایی در دوران شیوع بیماری کرونا عملاً امکان کسب درآمد و بازپرداخت اقساط بانکی را نداشتند، بازپرداخت تمامی وام‌های فعالان حوزه گردشگری و تسهیلات بانکی قبلی دریافت شده آن‌ها تا پایان سال ۱۳۹۹ نیز امهال شد.

 

از دیگر مصوبات اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، حمایت از کسب‌وکار‌های به شدت آسیب‌دیده غیردولتی در حوزه ورزش و جوانان بود.

 

در بحران کرونا فعالیت بسیاری از اماکن و باشگاه‌های ورزشی، استخر‌های سرپوشیده، مجموعه‌های ورزشی، پارک‌های آبی و … دچار آسیب و زیان شد که در پی توافقات و هماهنگی‌های صورت گرفته میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت ورزش و جوانان و به دنبال استمرار تعطیلی این دسته واحد‌ها و متضرر شدن صاحبان این کسب‌وکارها، تمهیدات لازم برای پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا صورت گرفت.

 

بر این اساس مقرر شد تسهیلات مذکور به کسب‌وکار‌های حوزه ورزش و جوانان مطابق دستورالعمل ابلاغی کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی کرونا پرداخت شود لذا متقاضیان ابتدا باید از طریق مراجعه به میز خدمت الکترونیکی وزارت ورزش و جوانان به نشانی sd.msy.gov.ir مراحل ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات خود را دنبال کنند و پس از تایید اطلاعات از سوی وزارت ورزش و بارگذاری اطلاعات، با مراجعه به سامانه کارای وزارت کار درخواست خود را برای دریافت تسهیلات کرونا به ثبت برسانند.

 

به این منظور متقاضیان واجد شرایط، مدیران باشگاه‌ها و موسسان مجموعه‌های ورزشی مجازند تا پایان دی ماه جاری برای دریافت وام کرونا در سامانه کارا ثبت‌نام و از تسهیلات پیش‌بینی شده استفاده کنند. بازپرداخت اقساط این تسهیلات از ابتدای خرداد ۱۴۰۰ خواهد بود. بازپرداخت تسهیلات بانکی قبلی دریافت شده توسط فعالیت‌ها و کسب وکار‌های این حوزه نیز تا پایان سال ۱۳۹۹ امهال شده تا بتوانند به چرخه فعالیت بازگردند.

 

اخیرا بانک مرکزی در گزارشی از پرداخت تسهیلات کرونایی به ۷۰ درصد از کسب وکار‌ها خبر داده است. برابر اعلام بانک مرکزی، تا تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ جمعا ۵۳۳ هزار و ۷۵۲ واحد به منظور دریافت تسهیلات کرونا به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که از این تعداد، ۳۶۵ هزار و ۸۴۱ واحد یعنی حدود ۷۰ درصد، با میزان اشتغال ۶۲۱هزار نفر مبلغ ۷۶.۹۳۳ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده و پرونده مابقی واحد‌های کسب‌وکار نیز در دست بررسی و تکمیل مدارک و وثایق است.

 

برابر مصوبات ستاد مقابله با کرونا مقرر شده برای کمک به صاحبان کسب‌وکار‌هایی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا در فعالیت خود دچار مشکل شده‌اند، تسهیلات با نرخ ۱۲درصد پرداخت شود که برای این منظور متقاضیان باید از طریق ثبت‌نام در سامانه کارا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدام کنند و پس از تایید سامانه و معرفی به بانک، تسهیلات درخواستی را از طریق شعب بانک دریافت کنند.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
0
0
با سلام چرا سایت رو بستید من الان چند ماهه تلاش میکنم اما ثبت نامم ثبت نمیشه واسه وام من چهار ماه کرایه مغازه ام رو قرض کردم تا تونستم پرداختش کنم حالا کجا بیارم قرضم رو پس بدم۰ چرا دولت کمکی نمیکنه حداقل یه وام به ما هم بده
اکبر بنی بایرامی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
0
0
برای وام فیلمبرداری می خام
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->