سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن
سرخط خبرها

یک کارگر روزمزد هزینه زندگی خود را از کجا تأمین کند؟!

  • کد خبر: ۴۹۲۶۹
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴
یک کارگر روزمزد هزینه زندگی خود را از کجا تأمین کند؟!
دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: عمده کارگران آسیب‌دیده در شرایط کرونا در حوزه گردشگری، زیارت، خدمات و حمل‌ونقل فعالیت می‌کردند.


طنین همتی|شهرآرانیوز، ابوی درباره وضعیت دریافت وام کرونا از سوی کارفرمایان اظهار کرد: قرار شد به شرط اینکه کارفرماها کارگران خود را حفظ کنند، وام حدود 18 میلیون تومانی دریافت کنند، ولی به‌دلیل اینکه شرایط پرداخت با پیچیدگی همراه بود، علاقه‌ای برای دریافت وام نداشتند و تعداد افرادی که این وام را دریافت کردند، اندک است.


وی در ادامه گفت: یکی از شروط برای دریافت وام به کارفرما، حفظ نیروی انسانی در کارگاه بود که به‌طبع خیلی از این کارگاه‌ها باتوجه‌به شرایط کرونا و مشکلاتی که داشتند، نتوانستند کارگرشان را حفظ کنند. عمده کارگرانی که در مشهد آسیب دیدند، کارگرانی بودند که در حوزه زیارت، خدمات، گردشگری و حمل‌ونقل کار می‌کردند و همچنان آسیبشان ادامه‌دار است.
ابوی یادآور شد: باتوجه‌به اعتباری که در کمیته امداد امام خمینی به این بخش آسیب‌دیده اختصاص داده شد، افراد می‌توانند درآمدزایی کنند و فارغ از جایی که کار می‌کردند، شغلی را راه بیندازند و بتوانند از این طریق امرارمعاش کنند.


وی افزود: بخشی از این پرداخت تسهیلات به مرکز نیکوکاری کار و تلاش که زیر نظر انجمن کارگران کار کردند، اختصاص داده شد و ما هم به افراد نیازمند و آسیب‌دیده فراخوان دادیم که ثبت‌نام کنند تا برای دریافت وام به بانک‌ها معرفی شوند.


دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران اظهار کرد: عمده مشکلی که کارگران در این بخش دارند، این است که اوراق مهارت‌آموزی آن‌ها مرتبط با جایی است که فعالیت می‌کردند و پاسخگوی شروع یک کار مستقل نیست و وام خوداشتغالی مرتبط با حرفه‌ای که گذراندند، نیست. همین امر باعث شد عمده کارگرهای ما هم نتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی در ادامه گفت: کارگرهای روزمزد مشکلاتشان دوچندان است. مشکلی که ما در حوزه کارگران روزمزد داریم، این است که برای کارگرهای سر گذر کار نیست و یک مشکل دوچندان برای آن‌ها شده است.


این مقام مسئول اضافه کرد: تصمیم به تعطیلی‌ها و کاهش ساعت کاری و ملزم‌کردن مردم به درخانه‌ماندن، درنهایت به کارگر هم آسیب می‌زند، چون کارفرما توانایی پرداخت هزینه‌اش را ندارد و مجبور می‌شود او را اخراج کند. یک کارگر در این شرایط هزینه زندگی خود را از کجا می‌خواهد تأمین کند و کارگر فصلی در این وقت سال، با این شرایط از کار باز می‌ماند و به‌عبارتی متولیان در این اوضاع فکری به حال این قشر نکرده‌اند.


ابوی در ادامه افزود: حتی افرادی که مشمول دریافت حق بیمه ناشی از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا شدند هم معدودند و پرداختی‌های سازمان برنامه و بودجه به آن‌ها هم مدون نبوده است. اگر ما در این شرایط بحرانی به این قشر ضعیف جامعه کمک نکنیم، چه زمان می‌خواهیم کمک کنیم؟!


به‌گفته وی یک کارفرما 80 درصد فروش خدماتش از طریق نیروی انسانی‌اش است و وقتی محدودیت کرونایی و ساعت کاری می‌گذاریم، واحد صنفی‌ای که می‌بیند درآمد ندارد، نیروی انسانی را تعدیل می‌کند. کارگران ما همگی مشکل دارند، ولی کارگران روزمزد ما مشکلاتشان چندین برابر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->