قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴) کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴) طالبان: فوتبال دستی به دلیل شباهت بازیکنان آن به بُت حرام است عید قربان ۱۴۰۴ در افغانستان چه زمانی است؟ قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴) همه چیز درباره وینچنزو آلبرتو، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال افغانستان طالبان از فروش هزار و ۴۱۳ قیراط زمرد پنجشیر به ارزش ۱۷۱ هزار و ۹۰ دلار خبر دادند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴) رئیس اتباع وزارت کشور: بخش زیادی از تسهیلات آموزشی و بهداشتی مهاجرین غیرقانونی قطع شد ازبکستان: افغانستان نقشی کلیدی در تأمین امنیت منطقه دارد و باید در گفت‌وگوهای شانگهای باشد برنامه مسابقات فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان + برنامه هفته‌ اول و جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان افغانستان و ترکمنستان در کافا (۳ خرداد ۱۴۰۴) دوغارون، میزبان نشست مرزی ایران و افغانستان سرپرست وزارت تجارت طالبان: افغانستان به دنبال تجارت با روسیه و چین با ارز‌های ملی است سفارت افغانستان در تهران فعالیت کنسولی خود را متوقف کرد (۳ خرداد ۱۴۰۴) آمارها درباره مهاجران افغانستانی در ایران چه می‌گویند؟ فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ» قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش یک مقام وزارت خارجه و سفارت افغانستان به مسدود‌شدن کارت بانکی مهاجران

  • کد خبر: ۵۲۷۸۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
واکنش یک مقام وزارت خارجه و سفارت افغانستان به مسدود‌شدن کارت بانکی مهاجران
در روزهایی که همدلی و همبستگی بین ایران و افغانستان پررنگ‌تر از همیشه است و دو کشور به‌تازگی پروژه راه آهن هرات-‌خواف را افتتاح کرده‌اند، مسدود‌شدن کارت بانکی تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی مقیم ایران آن‌ها را با مشکلاتی همراه کرده است.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز – در حالی که این روزها موج سوم بیماری کرونا در اوج است و وزارت بهداشت تاکید می‌کند که در خانه بمانید. اما برخی بانک‌ها کارت بانکی تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی را مسدود کرده است، افرادی که سرپرست‌ خانواده هستند و  اکثرا فقط یک کارت بانکی دارند.

 

کارت بانکی مهاجران افغانستانی درحالی مسدود شده است که اداره کل امور اتباع وزارت کشور به تازگی از صدور ابلاغیه جدید بانک مرکزی به تمام بانک‌ها برای صدور کارت‌ها و انجام امور بانکی برای تمام اتباع خارجی دارای مداراک اقامتی معتبر در ایران خبر داده بود.

 


بیشتر بخوانید: وزارت کشور: مجوز تمدید و صدور کارت‌های بانکی اتباع خارجی صادر شد


 

بانک‌ها موظف هستند به مهاجران قانونی خدمات ارائه دهند

 

درهمین حال؛ سفارت جمهوری اسلامی افغانستان در تهران با انتشار اطلاعیه‌ای در این باره می‌گوید: به دلیل مراجعه و تماس‌های تلفنی عده‌ای از مهاجرین محترم افغان مقیم ایران، مبنی بر مسدود شدن کارت‌های عابربانک‌شان طی روزهای اخیر، این سفارت با پیگیری موضوع فوق از مجاری دیپلماتیک با در میان گذاشتن این معضل با وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، موضوع را در اسرع وقت دنبال کرد.

 

این سفارتخانه در ادامه نوشته است: پس از پیگیری‌ها، مسئولین محترم جمهوری اسلامی ایران اظهار داشتند که طبق آخرین ابلاغیه بانک مرکزی، تمامی بانکها موظف هستند برای افغان‌های دارای مدارک معتبر اقامتی، حساب بانکی افتتاح کرده و کارت عابربانک در اختیارشان قرار دهند. در صورتی که شعبه‌ای از این دستورالعمل پیروی ننماید، مهاجرین با اطلاع دقیق از شعبه و محل مورد نظر، دفتر امور مهاجرین این سفارت را در جریان قرار دهند تا به اطلاع بخش نظارت بانک مرکزی رسانیده و مورد پیگیری قرار گیرد.

 

این سفارت از پیگیری‌های همه جانبه مسئولین ادارات ذی‌ربط جمهوری اسلامي ايران نسبت به این موضوع اظهار سپاس و قدردانی می‌نماید.

 

مشکل به زودی حل خواهد شد

 

همچنین سید رسول موسوی، مديركل غرب آسيا وزارت خارجه در واکنش به بروز این مشکل از تلاش برای حل مشكل كارت اعتباری مهاجران افغانستانی خبر داده است.

 

موسوي در تویيتر خود نوشته است: ‏خبر خوب برای افغان‌های مقيم ايران. برخی از بانک‌ها به دلیل محدودیت‌های قانونی کارت اعتباری به مهاجرین نمی‌دادند، با پیگیری‌های انجام شده، این مشکل به زودی حل خواهد شد.‏ من مشکلات خواهران و برادران مهاجر خصوصاً در زمان شیوع بیماری کرونا را کاملا درک می‌کنم.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->