سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی بقائی: گزارش اخیر مدیرکل آژانس نشانه بارز رویکرد سیاسی و جهت‌دار کشور‌های اروپایی و آمریکا است سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تبعاتی از نظر امنیتی دارد؟ نهضت ارتقای کیفیت آموزش هم‌پای مدرسه‌سازی آغاز می‌شود صحن علنی مجلس با بررسی دستورات هفتگی آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: ۵۰ درصد اعتبارات مدرسه سازی را دولت تقبل کرده است + فیلم کشف اسناد همکاری پنهان آژانس با رژیم صهیونیستی جلسه غیرعلنی مجلس با حضور وزیر کشور آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سرنشینان کشتی مادلین به فرودگاه بن‌گوریون منتقل شدند دامنه اعتراضات خیابانی به دالاس و آستین در تگزاس کشیده شد + فیلم زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن
سرخط خبرها
سخنگوی ستاد انتخابات کشور:

انتخابات ۱۴۰۰ در کمال صحت و امنیت برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۵۲۷۹۳
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
انتخابات ۱۴۰۰ در کمال صحت و امنیت برگزار می‌شود
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت:‌ بدون تردید تلاش وزارت کشور و ستاد انتخابات بر برگزاری انتخابات در کمال صحت و امنیت همراه با مشارکت گسترده است.

به گزارش شهرآرانیوز - سید اسماعیل موسوی با اشاره به برگزاری دومین نشست ستاد هماهنگی انتخابات ۱۴۰۰ به منظور برنامه ریزی برای انتخابات‌های سراسری و میان‌دوره ای خرداد سال آینده، گفت: در این جلسه،  برنامه‌های آتی برای اجرای فرایندهای مختلف انتخابات، درباره آموزش عوامل اجرایی و دست اندرکاران انتخابات در سطوح استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌ها بررسی و مقرر شد دوره های آموزشی با بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات الکترونیک اجرا شود.

 

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور گفت: جلسات هماهنگی با شورای نگهبان در حال اجراست و پیرامون فرایندهای مختلف انتخابات گفت‌و گو و تصمیم گیری می‌شود.

 

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، اعلام کرد: اخیراً هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده و فرایندهای اجرایی انتخابات شوراها با این هیات هماهنگ می‌شود.

 

موسوی با اشاره به فراخوان وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در شرایط کرونا گفت: خوشبختانه تعداد زیادی از حقوقدانان، فعالان سیاسی و اجتماعی، روزنامه‌نگاران و خبرنگاران و اقشار مختلف مردم ایده‌ها و پیشنهادات خود را از طریق پرتال وزارت کشور به ما منتقل کرده اند که در حال بررسی و جمع بندی است که ضمن تشکر از هم‌اندیشی آنان با وزارت کشور، نتایج بررسی‌ها به اطلاع عموم خواهد رسید.

 

وی افزود: در شهریورماه امسال انتخابات در شرایط کرونایی را برگزار کردیم که قطعاً از تجربه برگزاری آن در انتخابات پیش رو استفاده خواهیم کرد. علاوه بر آن، اخیراً در برخی از کشورهای کوچک و بزرگ نیز در شرایط کرونایی، انتخابات سراسری یا محلی برگزار شده است که با همکاری همکاران‌مان در وزارت خارجه این تجربیات، دریافت و تجمیع شده‌است و مطابق با شرایط از آن‌ها بهره خواهیم گرفت.

 

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور هم چنین گفت: بدون تردید تلاش ما بر این خواهد بود که انتخابات ۱۴۰۰ در کمال صحت و امنیت و با مشارکت گسترده برگزار شود و تامین سلامت مجریان و دست اندرکاران انتخابات و مردمی که برای رای دادن به شعب اخذ رای مراجعه می‌کنند برای ما بسیار مهم و حیاتی است، ‌ بنابراین با همفکری با دیگران و بهره‌گیری از تجربیات داخلی و خارجی برای تحقق آن کوشش خواهیم کرد.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->