روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

عاملان و سرپل‌های ترور شهید فخری زاده شناسایی و دستگیر شدند + فیلم

  • کد خبر: ۵۲۷۹۸
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۴
عاملان و سرپل‌های ترور شهید فخری زاده شناسایی و دستگیر شدند + فیلم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: همه عاملان و سرپل‌‌های پشتیبانی و لجستیک ترور شهید فخری‌‌زاده شناسایی و عده‌ای از این افراد نیز دستگیر شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی محمودوند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح جزئیات جدیدی از ترور شهید محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان، اظهار داشت: متأسفانه در بحث عملیات‌های تروریستی توسط سرویس‌های مخوف امنیتی-که دشمن شناخته شده جمهوری اسلامی ایران هستند- ما شاهد یک عدم هماهنگی بین مسئولان مربوطه و ذیربط هستیم.

*تشکیل کارگروه امنیتی کشور برای مباحث تروریستی

وی افزود: در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم این موضوع مطرح شد که ما حتما باید کارگروه مشترکی بین مسئولان حوزه نظارتی، امنیتی، نظامی و افرادی که دست‌اندرکار حوزه امنیتی هستند نه فقط در موضوع ترور اخیر بلکه در تمام مباحث این موضوع تشکیل دهیم.

محمودوند همچنین خاطرنشان کرد: اینکه مسئول شورای امنیت ملی موضوعی را مطرح کند و فرد دیگری خلاف آن مسئله‌ای مطرح کند، آسیب جدی به کشور است. هر کسی از جانب خود بدون کار کارشناسی و اشرافیت امنیتی مصاحبه کند قطعا مشکلاتی به وجود می‌آید.

عضو امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: بنده از همه مسئولان، وزارت خارجه، نهاد‌های امنیتی، نظامی، حوزه حفاظتی و نظارتی خواهش می‌کنم اگر هم مطلبی عنوان می‌کنند براساس اصول، چارچوب و موضوع علمی و اشرافیت باشد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در مسئله ترور موضوعی که خیلی برای من دردناک بود، این است که عده‌ای به اسم دلسوز کشور و نهاد‌های امنیتی رسما مصاحبه می‌کردند و می‌گفتند امنیت ما ضعیف است. در موضوع ترور، حفاظت شخصیت‌ها را مورد هدف قرار می‌دادند که این‌ها ضعیف هستند. این نوع نگاه و مصاحبه‌ها جز ضعیف کردن کشور و ملت هیچ رهاوردی ندارد.

وی افزود: بیست سال است که دشمن به صورت خاص -یعنی سرویس‌های امنیتی حریف- به دنبال این بودند که شهید فخری‌زاده را در یک عملیات تروریستی آسیب بزنند و مصرّ بودند که این بزرگوار را به شهادت برسانند. انواع ترفند‌ها را هم به کار رفتند و بار‌ها محیط‌های امنیتی را مدنظر داشتند؛ در همین رابطه هم وزیر اطلاعات مصاحبه می‌کرد و می‌گفت فلان تیم و فلان تیم جاسوسی دستگیر شد. این پروسه به جایی رسید که دشمن از زدن این شهید بزرگوار ناامید شد و برای اولین‌بار از یک طرح تروریستی و خلاقیت و نوآوری در جهان استفاده کرد که رسماً و عملاً در یک کار عملیاتی اجرا شده لذا از چنین طرحی برای به شهادت رساندن این شهید عزیز استفاده کردند.

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی در همین رابطه اضافه کرد: وقتی تمام راه‌ها به روی دشمن بسته است، از یک طرح عملیاتی مخوف و با ابزار پیشرفته نرم‌افزاری استفاده می‌کند؛ آیا این نشان از ضعف امنیتی کشور ماست؟ یا نشان اقتدار و قدرتی است که تاکنون نتوانسته‌اند با این حربه و شبیخون موفق باشند و نهایتا با این شبیخون هدف خود را پیاده کردند.
 
* آقای ظریف و معاونانش با هماهنگی مطالب خود را مطرح کنند


وی افزود: کارشناسان امنیتی می‌گویند این طرح و با این کیفیت را برای چنین فردی پیاده کردند یعنی خود را لو دادند، به عقیده من، در حوزه کار کارشناسی حوزه امنیتی، نشان از اقتدار و عظمت امنیتی ماست کما اینکه حفاظت شخصیتی این‌ها که می‌گویند ضعیف هستند به لطف خدا هوشمندترین افراد از لحاظ فیزیکی و تجهیزاتی بوده و با این اقتدار انجام وظیفه می‌کنند.

وی گفت: از آن فردی که در وزارت خارجه این موارد را مطرح کرده می‌خواهم و البته خود آقای ظریف و معاونانش با هماهنگی نهاد‌های تخصصی مطالب خود را مطرح کنند، چرا که زمانی که یک مطلبی در تریبون رسمی مطرح شد، مطرح این موضع‌گیری و کتمان کردن آن فایده‌ای ندارد و عموما موارد با هماهنگی باشد.

* جزئیات جدید از شناسایی و دستگیری عاملان ترور شهید فخری زاده

وی در ادامه در خصوص عاملان حمله تروریستی شهید فخری‌زاده گفت: این موضوع در حد نصب آن اسلحه و خودرویی که در آن محیط بوده و منفجر شده و افرادی که این اقدامات پشتیبانی و لجستیک را برای دشمن انجام دادند و همچنین سرپلی که با این‌ها ارتباط داشته همه شناسایی شدند. اینکه بخواهم ریز مطلب را توضیح بدهم اجازه ندارم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خاتمه سخنانش بیان کرد: اصل موضوع این است که در این قضیه هم به لطف خدا اقدامات بسیار خوب و بازدارنده‌ای صورت گرفت و افرادی که هماهنگی تجهیزات و امکانات این عملیات تروریستی را داشتند شناسایی شدند و عده‌ای از این افراد نیز دستگیر شدند و نتیجه نهایی حتماً با صلاحدید مسئولان ذیربط نظام، در رسانه ملی اعلام خواهد شد.
 
تعداد بازدید : 247
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->