زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد
سرخط خبرها

مجلس گزارش عملکرد سه ماهه دوم را به نمایندگان ارائه می‌دهد

  • کد خبر: ۵۳۲۵۲
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
مجلس گزارش عملکرد سه ماهه دوم را به نمایندگان ارائه می‌دهد
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مسجد سلیمان مبنی بر لزوم ارائه گزارش عملکرد مجلس گفت: گزارش عملکرد سه ماهه نخست مجلس برای نمایندگان ارسال شده و گزارش سه ماهه دوم هم به زودی ارائه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز - علیرضا ورناصری در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در تذکر شفاهی اظهار کرد: یکی از وظایف هیات رئیسه ارائه گزارش درباره اقدامات انجام شده در هر سه ماه یک بار است ولی این گزارش هنوز به نمایندگان ارائه نشده است.

 

نماینده مردم مسجد سلیمان افزود: رییس مجلس شورای اسلامی توضیح دهندکه دستاورد سفر ایشان به استان خوزستان به چه نتیجه‌ای رسید.

 

علی نیکزاد که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر ورناصری گفت: گزارش سه ماهه نخست مجلس یازدهم به کارتابل نمایندگان ارسال شده است و گزارش سه ماه دوم نیز  به زودی تهیه و ارسال خواهدشد.

 

انور حبیب زاده نماینده بوکان هم در تذکر شفاهی به رییس جمهوری اظهار داشت: آقای روحانی، هر روز یک کالا کمیاب یا گران می‌شود و بازار به حال خود رها شده و این بازار که درگیر تحریم و کرونا است، دیگر نای نفس کشیدن ندارد.

 

وی در تذکر دیگری به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از وی خواست به وضعیت بیماران کرونایی و زیرساخت‌های بهداشتی شهر بوکان رسیدگی شود.

 

علی اکبر علیزاده نماینده مردم دامغان هم در تذکر شفاهی ضمن تشکر از اقدامات علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت در ماه‌های آغاز به کار گفت: تاسیس فروشگاه‌های بزرگ در شهرهای کوچک سبب تعطیلی مغازه‌های کوچک و خرده فروشی‌ها شده و در نتیجه آن هزاران نفر به دلیل رونق این فروشگاه‌ها بی‌کار می‌شوند.

از فعالیت فروشگاه‌های بزرگ در شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر جمعیت جلوگیری کنید

وی افزود: همین کسبه خرده پا مقابل تحریم‌های آمریکا ایستادند ولی امروز از هر حمایتی بی بهره هستند و از این وزارتخانه می‌خواهیم از فعالیت فروشگاه‌های بزرگ در شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر جلوگیری کرده و ادامه ساخت چنین فروشگاه‌هایی نیز متوقف شود.

 

علی اصغر عنابستنانی نماینده مردم سبزوار هم در تذکری به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  خواستار تبدیل وضعیت استخدامی پرستاران شد.

 

وی همچنین در تذکری به رییس جمهور گفت: آنچه امروز برای طرح معیشتی در حال اجرا است طبق مصوبه مجلس نیست و از طرف مجلس هم فردی نمی‌تواند با قوه مجریه توافقی انجام دهد و از شما می‌خواهیم مصوبه مجلس را در طرح معیشتی اجرایی کنید.

 

سید مجتبی محفوظی نماینده مردم آبادان هم در تذکری به وزیر اقتصاد گفت: چرا به رغم داشتن سه گمرک در آبادان شاهد غیرفعال شدن آنها هستیم. از طرفی چرا رودخانه بهمن شیر لایروبی نمی‌شود و چرا وزارت میراث فرهنگی و گردشگری از  ظرفیت این رودخانه برای گردشگری استفاده نمی‌کند.

 

منبع: ایرنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->