تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده برگزار می‌گردد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هاآرتص: نتانیاهو به‌جای نجات ۲۰ اسیر، ۲۰ کشته تحویل داد احضار کاردار سفارت رژیم صهیونیستی در اسپانیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) وزیر پیشنهادی اقتصاد به کمیسیون انرژی مجلس رفت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: عدالت اجتماعی نیازمند مقابله با مفاسد قدرت و ثروت است | بهبود وضعیت اقتصادی کشور نیازمند اصلاح نظام بانکداری است اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از رآکتور تحقیقاتی تهران بازدید کردند پوتین تاکید کرد: همکاری روسیه و بریکس عاری از تحریم و تهدید است نیویورک‌تایمز با انتقاد از عملکرد ترامپ: آمریکا هر روز بی‌ثبات‌تر می‌شود کمبود سوخت و قطعی برق، جان نوزادان غزه را می‌گیرد اتهام‌زنی جدید گروسی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین نمی‌کند از مهم‌ترین مزایای تشکیل سازمان ملی مهاجرت، شناسنامه‌دارکردن و هویت‌سازی اتباع است دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در خصوص رسیدگی ویژه به پرونده یک قتل در فریمان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی باری در نزدیکی سواحل جنوبی هند تصادف بزرگراهی در مالزی ۱۵ کشته و ۳۳ مجروح برجای گذاشت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پلیس کدام جرائم را در استعلام جذب رانندگان اینترنتی بررسی می‌کند؟ پزشکیان: هنجارشکنی هم به‌اندازه اجبار به حجاب، مورد پذیرش عموم مردم نیست
سرخط خبرها

جهانگیری: با تعامل سازنده مجلس و دولت می‌توان مشکلات کشور را حل کرد

  • کد خبر: ۵۳۵۶۷
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
جهانگیری: با تعامل سازنده مجلس و دولت می‌توان مشکلات کشور را حل کرد
جلسه دیدار اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی با معاون اول رییس جمهور شامگاه سه شنبه برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسحاق جهانگیری در این جلسه با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور گفت: با وجود همه گرفتاری ها، مشکلات و فشارها، آنچه بقای کشور را تضمین می کند تا بتوانیم با سربلندی از مشکلات عبور کنیم، فرهنگ و روحیه ایثارگری است که باید آن را پاس بداریم و برای ترویج و انتقال آن به نسل های بعدی تلاش کنیم.

 

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه برای غلبه بر مشکلات و فشارها، راهی جز از خود گذشتگی و ایثار وجود ندارد، اظهار داشت: تصور آمریکایی ها این بود که با اعمال فشارهای سنگین، اقتصاد ایران دچار فروپاشی می شود اما آنچه باعث شد که اقتصاد کشور همچنان سرپا باشد، روحیه ایثارگری مردم بود که تمام سختی ها و مشکلات را با بزرگواری تحول کردند و اذعان غربی ها مبنی بر به بن بست رسیدن سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران نیز به دلیل روحیه ایثارگری مردم بود که باعث شد مدیران کشور با جدیت بیشتر تلاش کنند.

 

جهانگیری راهیابی 16 فرزند شهید به مجلس شورای اسلامی و حضور در فراکسیون شاهد را افتخاری بزرگ توصیف کرد و افزود: اینکه مردم در یک رقابت انتخاباتی ترجیح می‌دهند یادگاران شهدا را به عنوان نماینده خود به مجلس شورای اسلامی بفرستند از یک سو نشان از پایبندی آنها به آرمان های شهدا است و از سوی دیگر نشان می دهد که باور مردم این است که پدران این عزیزان در دوران دفاع مقدس با ایثار و از خود گذشتگی توانستند کشور را از شر دشمنان ایمن کنند بنابراین فرزندان آنها نیز روحیه ایثارگری را در راه خدمت به مردم و حل مشکلات کشور به کار خواهند گرفت.

 

جهانگیری با اشاره به مشکلات مطرح شده فرزندان شهدا از سوی اعضای فراکسیون شاهد تصریح کرد: باید تلاش کنیم مسایل فرزندان شهدا همچون اشتغال را مرتفع کنیم که البته با موافقت رییس جمهور استخدام 12 هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد و بالاتر گامی در جهت حل مشکلات این عزیزان خواهد بود.

 

معاون اول رییس جمهور همچنین با قدردانی از تلاش های سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران وی را از مدیران دلسوز کشور توصیف کرد و افزود: با تلاش های دولت و پیگیری های بنیاد شهید، علیرغم همه محدودیت ها بخش زیادی از مطالبات خانواده های شهدا و ایثارگران پرداخت شده است.

 

جهانگیری در ادامه با تأکید بر اینکه مجلس و دولت می توانند با تعامل سازنده و همکاری مشکلات کشور را حل و فصل کنند گفت: دولت علاقمند است همواره روابط خوب و صمیمانه ای با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته باشد و با هم افزایی نسبت به حل مشکلات کشور اقدام کنند.

 

معاون اول رییس جمهور با اشاره به مصوبه کمک معیشتی مجلس شورای اسلامی و نیز مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: با تلفیق این دو مصوبه تلاش خواهیم کرد کمک های معیشتی به جامعه را افزایش دهیم تا مشکلات مردم کاهش پیدا کند.

 

جهانگیری از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور که زحمات زیادی را در دوران شیوع کرونا متحمل شده اند قدردانی کرد و گفت: مردم نیز در این راستا همراهی بسیار خوبی از خود نشان دادند که نتیجه آن در روزهای اخیر کاهش تعداد فوتی ها و مبتلایان به کرونا بوده است که امیدواریم این روند کاهشی همچنان استمرار داشته باشد.

 

در این جلسه سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای پرداخت مطالبات خانواده های شهدا و ایثارگران ارائه کرد و گفت: برنامه ریزی های خوبی برای حل مشکلات فرزندان شهدا و ایثارگران انجام شده است و بودجه بنیاد شهید برای سال 1400 نیز افزایش خوبی داشته است.

 

در این جلسه اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی هم به تشریح مشکلات و مسایل فرزندان و خانواده شهدا و ایثارگران پرداختند و مشکلات حوزه های انتخابیه خود را نیز مطرح کردند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->