لغو مجدد امتحانات دانشجویان پیام‌نور ممنوعیت استفاده از تلفن همراه برای دانش‌آموزان در دبیرستان‌های ایتالیا اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ برای حافظان قرآن خدمات آنلاین سنجش سلامت نوآموزان برقرار است برخورد با جاسوسان طبق مقررات قضایی شرایط جنگی مرگ یا جنایت؛ علت فوت جوانی که بر اثر شلیک اسلحه جان باخته کدام است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۸ خرداد ۱۴۰۴) | انتقال ذرات گردوغبار به استان از هرات و قره‌قوم ادامه فعالیت داروخانه بیماران خاص در شرایط بحرانی مشهد، خانه امن زائران داخلی و خارجی حدود ۴۰ درصد از سطح زمین تخریب شده است بازگشت ۲۱ درصد از مجموع حجاج ایرانی به کشور، تاکنون (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) لزوم نوسازی هنرستان‌ها طبق استانداردهای آموزشی هیچ خللی در برنامه‌های آموزش‌وپرورش ایجاد نمی‌شود اهدای سلول‌های بنیادی جوان ۳۵ساله مشهدی، به یک کودک زندگی بخشید (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو در مشهد، به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) ورزش از عُود کدام سرطان جلوگیری می‌کند؟ مدیریت فشارخون بالا با تزریق داروی جدید اعلام آمادگی جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی برای پذیرایی از مردم استان‌های دیگر زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ تغییر کرد | تاریخ جدید آزمون نیمه تیر ماه اعلام می‌شود واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز آغاز شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) لغو کلیه امتحانات دانشگاه‌های آزاد استان خراسان رضوی تا پایان روز جمعه ۳۰ خردادماه افشای شیوه جاسوسی واتس‌آپ برای اسرائیل فعالیت دفاتر اسناد رسمی با یک‌سوم ظرفیت تأثیر وحشتناک حملات موشکی رژیم صهیونیستی بر بیماران بستری حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری به‌موقع پرداخت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) | از فردا، هوای مشهد خنک می‌شود درگیرشدن ۲۱ استان کشور، از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی تاکنون | به حدود ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل نظام سلامت در شرایط جنگی
سرخط خبرها

اعلام جزئیات بخشودگی جریمه تردد شبانه تاکسی‌های اینترنتی

  • کد خبر: ۵۳۵۹۳
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
اعلام جزئیات بخشودگی جریمه تردد شبانه تاکسی‌های اینترنتی
این روز‌ها که به‌دلیل منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح بسیاری از مردم نیازمند استفاده از تاکسی هستند، یکی از دغدغه‌های رانندگان تاکسی‌های اینترنتی پیامک‌هایی است که هرشب مبنی بر جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای آن‌ها فرستاده می‌شود.

جانقربان| شهرآرانیوز- این روز‌ها که به‌دلیل منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح بسیاری از مردم نیازمند استفاده از تاکسی هستند، یکی از دغدغه‌های رانندگان تاکسی‌های اینترنتی پیامک‌هایی است که هرشب مبنی بر جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای آن‌ها فرستاده می‌شود.


باتوجه‌به نقل‌قول‌هایی که پیش از این مطرح شده بود، قرار بر این بود که جریمه تردد شبانه تاکسی‌های اینترنتی شامل بخشودگی شود، اما تردید‌ها و نگرانی‌هایی برای رانندگان این تاکسی‌ها مبنی بر اعمال این بخشودگی وجود دارد.


رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی درباره بخشودگی جریمه تاکسی‌های اینترنتی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: تردد تاکسی‌های اینترنتی بررسی و پایش خواهد شد و بخشودگی جریمه تردد شبانه شامل خودرو‌هایی می‌شود که دلیل تردد آن‌ها خدمت به مردم بوده باشد.


سرهنگ حمیدرضا دهنوی افزود: هدف از اجرای محدودیت‌ها کاهش ترددهاست و نیت ما قطع زنجیره انتقال ویروس و کاهش ابتلا به کروناست. تاکسی‌ها و خودرو‌های مسافربر عمومی در شهر برای ما مهم هستند، اما خودرو‌هایی که به‌دلیل رهایی از محدودیت‌ها در تاکسی‌های اینترنتی ثبت‌نام کرده‌اند و هدف آن‌ها تردد‌های غیرضروری و شخصی است، قطعا جریمه خواهند شد.


رئیس پلیس راهور مشهد نیز دراین‌باره به شهرآرانیوز گفت: بنا به اعلام فرمانداری مشهد، تاکسی‌های اینترنتی‌ای که تا تاریخ ۳۰ آبان ۹۹ شماره پلاک آن‌ها در سامانه تاکسی‌های اینترنتی ثبت شده باشد، مجوز تردد شبانه دارند.


سرهنگ حسنعلی امامی افزود: معرفی این خودرو‌ها به‌وسیله سامانه تاکسی‌های اینترنتی و تاکسی‌رانی مشهد انجام شده و پس از تاریخ ذکرشده، پلاک‌های جدید پذیرفته نمی‌شود و مجاز به تردد نیستند.


وی خاطرنشان کرد: باتوجه‌به اینکه دوربین‌ها تخلف‌های شبانه را ثبت می‌کنند، این جریمه‌ها شامل قانون دوبرابری نمی‌شود و پس از پایان محدودیت‌ها جریمه پلاک‌های مجاز حذف خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->