خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صدور پیامک کرونایی برای بیش از ۶۰هزار راننده متخلف در روز گذشته

  • کد خبر: ۵۳۲۷۴
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸
صدور پیامک کرونایی برای بیش از ۶۰هزار راننده متخلف در روز گذشته
نیروی انتظامی از جریمه بیش از ۴۶ هزار خودرو در طرح ممنوعیت تردد شبانه در روز گذشته خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، نیروی انتظامی در تشریح اقدامات خود در طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا در تاریخ ۲۹ آذرماه اعلام کرد: در این روز ۸۵۳۸ نیرو بکارگیری شده و این طرح در ۱۹۵۸ نقطه از کشور به مرحله اجرا درآمد.

بر این اساس در روز شنبه تردد خودرو‌ها نسبت به تاریخ مشابه سال قبل کاهش ۲۵ درصدی داشته است. همچنین ۱۸هزار و ۶۵۸ واحد صنفی نیز مورد بازدید قرار گرفتند که از این تعداد به ۱۳هزار ۴۵۸ مورد تذکر، ۱۸۲۴ مورد صورتجلسه صادر شده و ۳۰۲ واحد نیز پلمب شدند.

۵۵هزار و ۸۵۰ مورد تذکر لسانی نیز از سوی ماموران پلیس به رانندگان خودرو‌ها داده شده و در همین روز از سفر ۳۶هزار ۵۴۸ راننده خودرو‌های سواری جلوگیری شده و آنان به مبداء بازگردانده شده‌اند.

ناجا درباره موارد اعمال قانون خودرو‌های متخلف نیز اعلام کرد که ۴۶هزار و ۳۴۳ دستگاه خودرو در طرح محدودیت تردد شبانه جریمه شده‌اند. ۱۳۱۳ دستگاه خودرو در مناطق نارنجی و ۵۱هزار و ۱۵ دستگاه خودرو نیز در مناطق قرمز جریمه شده‌اند.

در روز گذشته برای ۶۲ هزار ۵۵۹ راننده خودروی سواری که به مصوبات ستاد مبارزه با کرونا توجه نداشته‌اند نیز پیامک صادر شده است.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->