پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور آزمون و فغانی در جمع بهترین‌های قاره آسیا

  • کد خبر: ۵۳۶۸۴
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
حضور آزمون و فغانی در جمع بهترین‌های قاره آسیا
فدراسیون تاریخ و آمار تیم منتخب این قاره در سال ۲۰۲۰ را اعلام کرد که نام سردار آزمون در آن دیده می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به نزدیکی به پایان سال ۲۰۲۰ میلادی، فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار، تیم منتخب هر قاره را اعلام کرده است. این تیم عملکرد فردی بازیکن در سال ۲۰۲۰ را نشان می‌دهد و کارشناسان بهترین بازیکنان هر قاره را با توجه به عملکرد فردی انتخاب کردند تا تیم منتخب قاره آسیا در سال ۲۰۲۰ نیز اعلام شود.

بر این اساس سردار آزمون مهاجم تیم ملی فوتبال ایران و زنیت روسیه تنها بازیکن ایرانی است که در این تیم منتخب قرار دارد.

تیم منتخب سال ۲۰۲۰ آسیا از نگاه فدراسیون تاریخ و آمار به شرح زیر است:

دروازه بان: مت رایان (استرالیا)

مدافعان: بونماتان (تایلند)، یوشیدا (ژاپن)، تومیاسو (ژاپن) و محمد البریک (عربستان)

هافبک ها: سالم الدوساری (عربستان)، وو لی (چین) مینامینو (ژاپن)

مهاجم ها: اکرم عفیف (قطر)، سردار آزمون (ایران) و سون هیونگ مین (کره جنوبی)

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار، همچنین روضان لوچسکو سرمربی الهلال عربستان را که با این تیم قهرمان آسیا شد به عنوان سرمربی برتر سال و علیرضا فغانی داور ایرانی را به عنوان بهترین داور سال آسیا انتخاب کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->