۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

اعلام استارت لیست گرنداسلم استرالیا و حضور برترین‌ها

  • کد خبر: ۵۳۶۸۹
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
اعلام استارت لیست گرنداسلم استرالیا و حضور برترین‌ها
با اعلام استارت لیست گرنداسلم استرالیا مشخص شد برترین‌های زنان و مردان دراین مسابقه شرکت می‌کنند.
گروه ورزش/ شهرآرانیوز، مسابقات تنیس آزاد استرالیا در حالی از ۸ فوریه آغاز می‌شود که لیست زنان و مردان شرکت کننده در این گرنداسلم مشخص شده است.

بر این اساس راجر فدرر، رافائل نادال و نواک جوکوویچ تنیسور مطرح جهان در این رویداد حضور خواهند داشت.

در حالی که پیش از این ابهاماتی در خصوص حضور فدرر به دلیل آسیب‌دیدگی وجود داشت، اما استارت لیست نشان از حضور این تنیسور سوئیسی در مسابقات دارد که این روز‌ها تمریناتش را در دبی پیگیری می‌کند.

در بخش زنان، اشلی بارتی تنیسور شماره یک جهان که به دلیل شیوع ویروس کرونا از ماه فوریه در مسابقات شرکت نکرده، در نخستین گرنداسلم سال ۲۰۲۱ حضور خواهد داشت.

به دلیل بحران کرونا، مسابقات مقدماتی مردان و زنان برای حضور در تورنمنت استرالیا، به ترتیب در دوحه و دبی پیگیری می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->