احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

کمبود روغن خوراکی در بازار برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۵۴۱۸۸
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
کمبود روغن خوراکی در بازار برطرف می‌شود
 معاون استاندار خراسان رضوی گفت: اخیرا ستاد تنظیم بازار کشور سهمیه جدیدی از روغن خوراکی بخش مصرف خانوار به میزان ۲ هزار و ۴۰۰ تن را به خراسان رضوی اعلام کرده که در روز‌های آینده تخصیص خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رسولیان اظهار داشت: براساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور، قیمت هر کیلوگرم شکر در کارخانه ۶۶ هزار و ۵۰۰ ریال تعیین و مسئولیت تامین شکر طرح تنظیم بازار استان به کارخانه‌های قند واگذار شده است.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: مسئولان خراسان رضوی باید انبار واحد‌های تولید شکر استان را بررسی کنند و از میزان تولید، ذخیره و فروش آن‌ها به طور کامل آگاه شوند.

 

وی گفت: هم اینک مشکلاتی در تامین شکر بخش صنفی استان بوجود آمده که باید نیاز آن‌ها توسط واحد‌های تولیدی داخل و خارج از استان تامین شود.

 

رسولیان با اشاره به قیمت گوشت قرمز در خراسان رضوی اضافه کرد: احصای قیمت گوشت و مقایسه آن با قیمت میانگین کشوری باید بر مبنای قیمت لاشه گوسفندی و گوساله باشد تا بتوان در زمینه آن تصمیم گیری درستی کرد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی وضع تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در استان را مطلوب ارزیابی کرد و با اشاره به افزایش تولید این محصولات، گفت: باید برای کاهش هزینه کشتار دام تا توزیع گوشت در زنجیره تولید تا توزیع چاره اندیشی شود.

 

وی درباره تامین روغن مورد نیاز استان نیز تصریح کرد: کارخانه‌های استان‌های دیگر سهمیه روغن خوراکی این استان را به موقع تحویل نمی‌دهند و از مراجع قضایی پیگیر این موضوع خواهیم بود.

 

رسولیان با تاکید بر استفاده از ظرفیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اتاق تعاون در سطح ملی برای اختصاص سهمیه روغن به این استان افزود: با عنایت استاندار و موافقت رییس اتاق تعاون ایران ۵۰۰ تن روغن خوراکی به خراسان رضوی اختصاص یافته که در حال توزیع در تعاونی‌های مصرف کارگری و کارمندی است.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: اخیرا ستاد تنظیم بازار کشور سهمیه جدیدی از روغن خوراکی بخش مصرف خانوار به میزان ۲ هزار و ۴۰۰ تن را به خراسان رضوی اعلام کرده که در روز‌های آینده تخصیص خواهد یافت.

 

وی تصریح کرد: هزار تن از سهمیه روغن بخش صنف خراسان رضوی نیز باقیمانده که در هفته آینده وارد استان و در بین صنوف توزیع می‌شود.

 

رسولیان با تاکید بر اصلاح شبکه توزیع منتخب در استان گفت: همه دستگاه‌های نظارتی باید با کوچک‌ترین تخلف این شبکه از جمله احتکار، گران فروشی، درج نکردن قیمت، تقلب و صادر نکردن فاکتور برخورد قانونی کنند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سامانه نرم‌افزاری که اتاق اصناف مشهد برای نظام‌مند کردن شبکه توزیع کالا در استان تعریف کرده است به صورت آزمایشی در حال استفاده است تا نقاط ضعف و قوت آن تبیین و اشکالاتش رفع شود.

 

به گفته معاون استاندار خراسان رضوی کل شبکه توزیع کالا در خراسان رضوی در حال بازنگری است تا بتوان به یک شبکه مطمئن توزیع در استان دست یافت. بر اساس ابلاغ معاون اول رئیس جمهوری، عید نوروز امسال میوه طرح تنظیم بازار در همه استان‌ها توزیع و سهمیه خراسان نیز اعلام خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->