برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

در ماه گذشته ۸ پرونده کلاهبرداری فیشینگ در مشهد تشکیل شده است

  • کد خبر: ۵۴۱۹۰
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
در ماه گذشته ۸ پرونده کلاهبرداری فیشینگ در مشهد تشکیل شده است
اگر به‌اشتباه پولی به حساب شما واریز شد، تا ۴۸ ساعت پول را در حساب خود نگه دارید و اگر خواستید پرداخت کنید، به همان شماره‌حسابی که برایتان واریز کرده است، پرداخت کنید و رسید آن را نگه دارید.

طنین همتی|شهرآرانیوز، در منزل و محل کار خود هستید و پیامک واریز وجه به حسابتان دریافت می‌کنید و به‌محض ارسال این واریزی، فردی با شما تماس می‌گیرد و از شما می‌خواهد مبلغ را که به‌قول خودش به‌اشتباه به حساب شما واریز شده است، به شماره کارت دیگری انتقال دهید.

غافل از اینکه آن فرد ساعاتی قبل پیش‌پرداخت یک معامله جعلی یا دروغین را گرفته و شماره‌کارت شما را برای واریز در اختیار فرد واریزکننده قرار داده است و الان برای مثال در طلافروشی است و شماره‌کارت طلافروش یا هر فروشگاهی را برای واریز به شما می‌دهد و آن فرد صاحب طلا می‌شود، اما شما همراه با طلافروش به کلانتری هدایت و ناخواسته شریک یک کلاهبرداری می‌شوید.


بنابراین اگر پولی به‌اشتباه به حساب شما واریز شد، تا ۴۸ساعت پول را در حساب خود نگه دارید و اگر خواستید پرداخت کنید، به همان شماره‌حسابی که برایتان واریز کرده است، پرداخت کنید و رسید آن را نگه دارید.


رئیس پلیس فتای خراسان رضوی با بیان اینکه این نوع کلاهبرداری‌ها آماری رو به افزایش دارد که نیاز است به شهروندان اطلاع‌رسانی شود، اظهار کرد: در ماه گذشته ۸ پرونده فیشینگ تشکیل شده است.

به‌گفته سرهنگ جهانشیری، برای جلوگیری از این‌گونه سرقت‌ها، در وهله اول افراد نرم‌افزارهای بانکی خود را از سایت بانک یا حتی در سایت پلیس فتا که نام بانک‌ها درج شده است، دانلود کنند و به‌جای جست‌وجو در گوگل برای انتخاب درگاه بانکی، از سایت پلیس فتا استفاده کنند. اگر در بانک مشکلی پیش بیاید، با فرد تماس می‌گیرند و مطمئن می‌شوند. اگر واریز اشتباه است، بانک باید پیگیری کند نه اینکه به درگاه بانکی جعلی مراجعه کنند و اطلاعات بانکی‌شان سرقت شود.


وی گفت: متأسفانه کلاهبردارها از فضای اینستاگرام و سایتی مثل دیوار سوژه‌های خود را برای کلاهبرداری انتخاب می‌کنند. بهترین کار برای انجام و تکمیل این‌گونه معاملات، حتما این است که نام فروشنده با اطلاعات کارت او مطابقت داشته باشد. یکی از این راه‌ها این است که شماره‌کارت را در یکی از نرم‌افزارهای بانکی وارد کنید تا نام گیرنده مشخص شود.

 

سرهنگ جهانشیری تأکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی فروشگاه‌هایی را دارای مجوز می‌داند که نشان enamad داشته باشند. سایت‌هایی دارای این نشان هستند که مراحل احراز هویت و صلاحیت را طی کرده و همه شاخص‌های مدنظر سایت معتبر را داشته باشند.
وی افزود: سایت‌هایی که enamad دارند، نشانی اینترنتی معتبرشان با این نشان دیده می‌شود و وقتی که بر روی این نشان کلیک کنیم، مشخصات این فروشگاه از جمله مکان آن و اقلام مجاز به فروش، شماره تماس و اعتبار نمادش را نشان می‌دهد.


وی با بیان اینکه سازوکار خریدهای اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی تعریف نشده است، تأکید کرد: اگر خرید از طریق شبکه‌هایی مثل واتس‌اپ، اینستاگرام و... انجام شود، میزان ریسک آن به‌دلیل اینکه سازوکاری برای آن تعریف نشده، زیاد است. با استناد به یک عکس نمی‌توان خرید کرد، چون ممکن است شبکه اجتماعی با یک آی‌دی جعلی یا شماره تماس مجازی ایجاد شده باشد. در نتیجه تشخیص اصالت سایت در وهله اول بسیار مهم است.


وی افزود: در خریدهای اینترنتی بازهم در نظر بگیرند که enamad ایجادشده جعلی نباشد و حتما بر روی آن کلیک کنید که مشخصات آن سایت در سامانه صمت مشاهده شود تا خریدی مطمئن انجام دهید. از مواردی که می‌توانیم مطمئن شویم سایت عملکرد درستی دارد، این است که کالاهای مجوزدار می‌فروشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->