طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

در ماه گذشته ۸ پرونده کلاهبرداری فیشینگ در مشهد تشکیل شده است

  • کد خبر: ۵۴۱۹۰
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
در ماه گذشته ۸ پرونده کلاهبرداری فیشینگ در مشهد تشکیل شده است
اگر به‌اشتباه پولی به حساب شما واریز شد، تا ۴۸ ساعت پول را در حساب خود نگه دارید و اگر خواستید پرداخت کنید، به همان شماره‌حسابی که برایتان واریز کرده است، پرداخت کنید و رسید آن را نگه دارید.

طنین همتی|شهرآرانیوز، در منزل و محل کار خود هستید و پیامک واریز وجه به حسابتان دریافت می‌کنید و به‌محض ارسال این واریزی، فردی با شما تماس می‌گیرد و از شما می‌خواهد مبلغ را که به‌قول خودش به‌اشتباه به حساب شما واریز شده است، به شماره کارت دیگری انتقال دهید.

غافل از اینکه آن فرد ساعاتی قبل پیش‌پرداخت یک معامله جعلی یا دروغین را گرفته و شماره‌کارت شما را برای واریز در اختیار فرد واریزکننده قرار داده است و الان برای مثال در طلافروشی است و شماره‌کارت طلافروش یا هر فروشگاهی را برای واریز به شما می‌دهد و آن فرد صاحب طلا می‌شود، اما شما همراه با طلافروش به کلانتری هدایت و ناخواسته شریک یک کلاهبرداری می‌شوید.


بنابراین اگر پولی به‌اشتباه به حساب شما واریز شد، تا ۴۸ساعت پول را در حساب خود نگه دارید و اگر خواستید پرداخت کنید، به همان شماره‌حسابی که برایتان واریز کرده است، پرداخت کنید و رسید آن را نگه دارید.


رئیس پلیس فتای خراسان رضوی با بیان اینکه این نوع کلاهبرداری‌ها آماری رو به افزایش دارد که نیاز است به شهروندان اطلاع‌رسانی شود، اظهار کرد: در ماه گذشته ۸ پرونده فیشینگ تشکیل شده است.

به‌گفته سرهنگ جهانشیری، برای جلوگیری از این‌گونه سرقت‌ها، در وهله اول افراد نرم‌افزارهای بانکی خود را از سایت بانک یا حتی در سایت پلیس فتا که نام بانک‌ها درج شده است، دانلود کنند و به‌جای جست‌وجو در گوگل برای انتخاب درگاه بانکی، از سایت پلیس فتا استفاده کنند. اگر در بانک مشکلی پیش بیاید، با فرد تماس می‌گیرند و مطمئن می‌شوند. اگر واریز اشتباه است، بانک باید پیگیری کند نه اینکه به درگاه بانکی جعلی مراجعه کنند و اطلاعات بانکی‌شان سرقت شود.


وی گفت: متأسفانه کلاهبردارها از فضای اینستاگرام و سایتی مثل دیوار سوژه‌های خود را برای کلاهبرداری انتخاب می‌کنند. بهترین کار برای انجام و تکمیل این‌گونه معاملات، حتما این است که نام فروشنده با اطلاعات کارت او مطابقت داشته باشد. یکی از این راه‌ها این است که شماره‌کارت را در یکی از نرم‌افزارهای بانکی وارد کنید تا نام گیرنده مشخص شود.

 

سرهنگ جهانشیری تأکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی فروشگاه‌هایی را دارای مجوز می‌داند که نشان enamad داشته باشند. سایت‌هایی دارای این نشان هستند که مراحل احراز هویت و صلاحیت را طی کرده و همه شاخص‌های مدنظر سایت معتبر را داشته باشند.
وی افزود: سایت‌هایی که enamad دارند، نشانی اینترنتی معتبرشان با این نشان دیده می‌شود و وقتی که بر روی این نشان کلیک کنیم، مشخصات این فروشگاه از جمله مکان آن و اقلام مجاز به فروش، شماره تماس و اعتبار نمادش را نشان می‌دهد.


وی با بیان اینکه سازوکار خریدهای اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی تعریف نشده است، تأکید کرد: اگر خرید از طریق شبکه‌هایی مثل واتس‌اپ، اینستاگرام و... انجام شود، میزان ریسک آن به‌دلیل اینکه سازوکاری برای آن تعریف نشده، زیاد است. با استناد به یک عکس نمی‌توان خرید کرد، چون ممکن است شبکه اجتماعی با یک آی‌دی جعلی یا شماره تماس مجازی ایجاد شده باشد. در نتیجه تشخیص اصالت سایت در وهله اول بسیار مهم است.


وی افزود: در خریدهای اینترنتی بازهم در نظر بگیرند که enamad ایجادشده جعلی نباشد و حتما بر روی آن کلیک کنید که مشخصات آن سایت در سامانه صمت مشاهده شود تا خریدی مطمئن انجام دهید. از مواردی که می‌توانیم مطمئن شویم سایت عملکرد درستی دارد، این است که کالاهای مجوزدار می‌فروشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->