شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

فراخوان شناسايی محصولات و خدمات نوآورانه در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۵۴۲۳۹
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
فراخوان شناسايی محصولات و خدمات نوآورانه در حرم مطهر رضوی
رویداد شناسایی محصولات و خدمات نوآورانه و جذب استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و فعال در زمینه رفاه زائران و مجاوران حرم امام‌رضا(ع)، در مرکز نوآوری حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

طنین همتی|شهرآرانیوز - رئیس مرکز «رشد پارک علم و فناوری خراسان» درباره این رویداد اظهار کرد: «این رویداد با عنوان محفل نوآوری رضوی در مرکز نوآوری حرم مطهر امام‌رضا(ع) با مشارکت پارک علم و فناوری خراسان، آستان قدس رضوی و انجمن شتاب‌دهنده‌های استان برگزار می‌شود.»

 

جاهدی یادآور شد: «این دوره اولین رویداد محفل نوآوری رضوی است که بناست شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها و مجموعه‌هایی که یک محصول یا خدمت یا راهکار نوآورانه‌ای برای خدمت به زائران در محدوده حرم مطهر رضوی دارند را شناسایی کند. برای مثال شرکتی که محصولی دارد و می‌تواند در محدوده حرم یا به‌نوعی مرتبط با هر فردی که به زیارت امام‌رضا(ع) می‌رود، خدمت و برای رفاه زائر شرایط فراهم کند، شناسایی می‌شود.»

 

فراخوان شناسايی محصولات و خدمات نوآورانه در حرم مطهر رضوی


جاهدی درباره جذب و اجرای این طرح‌ها گفت: «آستان قدس رضوی با طرح‌های منتخبی که ظرفیت‌ اجراشدن در حرم دارند، ابتدا قرارداد آزمایشی می‌بندد و بعد از آن، قرارداد اصلی. سپس در مرحله بعدی کالا، محصول یا خدمت را در یک قرارداد بلندمدت‌تر می‌خرد و در محدوده حرم استفاده می‌کند.»


به‌گفته جاهدی، فراخوان جذب استارت‌آپ و شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان که از ۱۳دی‌ماه آغاز می‌شود، به این شکل است که شرکت‌ها از طریق لینک www.kstp.ir/mahfelrazavi اطلاعات اولیه خود را وارد می‌کنند. سپس این شرکت‌ها که توانمندی‌های آن‌ها مرتبط با موضوع حرم است، غربالگری اولیه می‌شوند و بعد در یک روز مشخص (۱۸دی‌ماه) گروه‌های منتخب به‌شکل حضوری محصول خود را ارائه و داورها محصولات را ارزیابی می‌کنند و درنهایت با طرح‌های منتخب قرارداد آزمایشی در آستان قدس بسته می‌شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->