حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

مرگ تلخ «آیناز امید» مجری جوان رادیو بخاطر جوش صورت + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۵۴۲۹۴
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
  • ۹
مرگ تلخ «آیناز امید» مجری جوان رادیو بخاطر جوش صورت + عکس و فیلم
مصرف داروی پرخطر برای درمان جوش صورت، مجری نوجوان برنامه رادیویی را به کام مرگ کشاند.
به گزارش شهرآرانیوز، صدای آیناز با سلام کشدار و بلندش برای بچه‌های استان سیستان و بلوچستان صدای آشنایی بود که برای همیشه خاموش شد.

بچه‌های این منطقه از سرزمین، خیلی وقت‌ها با ذوق کودکانه شان برنامه ستاره شو را از رادیو زاهدان گوش داده بودند و صدای آیناز امید، برای لحظاتی به خاطرات آن‌ها رنگ شعف پاشیده بود.

هیچ کس فکرش را هم نمی‌کرد مصرف دارو برای درمان جوش‌های دوران نوجوانی بتواند خانواده آیناز امید را در غم از دست دادن او سیاه پوش کند.
 
 
مرگ تلخ «آیناز امید» مجری جوان رادیو بخاطر جوش صورت + عکس و فیلم
 

جوش‌های صورت آیناز بلای جانش شدند

مادر آیناز امید هم از گویندگان رادیو زاهدان است. صدای پرانرژی او هم بعد از خاموش شدن صدای دخترش دیگر گرمای قبل را ندارد و گرفته است. هاشم زهی، مادر آیناز امید در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار رکنا در مورد دخترش اینطور توضیح داد: «آیناز دختر شاد و مهربان و دوستداشتنی و آرامی بود. من چهار فرزند دارم که آیناز فرزند سومم بود. او از حدود چهار، پنج سالگی در کنار من در رادیو برنامه کودک اجرا می‌کرد و بزرگتر که شد برنامه نوجوان را اجرا می‌کرد. برای همه بچه‌های استان سیستان بلوچستان صدای او آشنا بود.»

مادر آیناز در ادامه گفت: «دخترم هیچ مشکل جسمی‌ای نداشت و فقط این اواخر صورتش جوش می‌زد. برای همین با خواهرش به یک دکتر پوست مراجعه کرد. خواهر آیناز هنگام مراجعه به دکتر، به او گفته بود که قبل از تجویز دارو برای آیناز، برای او آزمایش کبد انجام دهد. اما دکتر گفته بود شما دکتر هستید یا من؟ خودم بهتر می‌دانم. این دو موضوع به هم ربطی ندارد. بعد برای او دو قرص پردنیزولون و آکوتان تجویز کرده بود.»

مصرف هر دو دارو آسیب جدی به کبد رساند و بعد از دو هفته از مصرف آن حال آیناز وخیم شد.
 

صدای آیناز امید خاموش شد

تعداد بازدید : 4278
 

مادر آیناز از پزشک او شکایت می‌کند

مادر آیناز امید در ادامه گفت: «بعد از دو هفته که آیناز دارو‌ها را مصرف کرد، یک روز که از خواب بیدار شد دیدم که در دهانش خون بود. بعد از ظهر به من خبردادند که آیناز خون بالا آورده بود. سریع او را به بیمارستان رساندیم، اما جراحات و صدمات دارو به حدی روی کبد آیناز زیاد بود که دخترم شب به کما رفت و دیگر به هوش نیامد و جانش را از دست داد.»

مادر آیناز در ادامه گفت: «دختر من سالم بود و حتی برای یک سرماخوردگی ساده هم او را نزد پزشک نبرده بودم. اما بعد از مرگ او متوجه شدیم که کبد او ضعیف بود و دارو‌های کورتون دار برای کبد سم است. هر دو قرص که دکتر تجویز کرده بود هم از دارو‌های کورتون دار بود.»

مادر آیناز امید در میان گریه هایش با همان صدای گرفته و غمگین می‌گوید: «دختر نازنینم را از دست دادم و باید بپذیرم که دیگر صدای او را نمی‌شنوم و او را نمی‌بینم.»

او در ادامه می‌گوید: «از پزشکی که دارو‌ها را تجویز کرده بود شکایت کردم. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هم گفته است که این موضوع را پیگیری می‌کند. در بیمارستان پزشکان گفتند که کبد آیناز متلاشی شده صدمه شدیدی خورده بود. حتی گمان می‌کردند بدون اطلاع من دارویی مصرف کرده که من دارو‌های پوست او را به آن‌ها نشان دادم و چند دکتر تائید کردند که صدمه کبد ناشی از مصرف آن دو قرص بوده است. می‌گفتند کبد ضعیف بوده و باید آزمایش گرفته می‌شد.»
 

مرگ تلخ دختر ۱۵ ساله بخاطر تجویز غلط داروی درمان جوش صورت

تعداد بازدید : 3701
 
منبع: رکنا
 
 
نگاهی به قسمت اول سریال «قورباغه» + واکنش‌ها و بازخوردها
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
زاهد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
1
دکتره باید سیپروترون کامپاند یا قرص پیام تجویز می کرد
البته بی خطر ومفید تر قرص اسپیرونولاکتون است
کورتن را هم میشد پماد موضعی جلدی تجویز کرد
باید نظریه پزشکی قانونی را به دادگاه برد پلیس باید در همه‌ی مرگها وارد بشه اکثراً قتل هستند یاغیر عمدی
سینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
2
11
تا موقعی ک یارو با سهمیه شهیدی و جانبازی بره سر کار ن ففط تو عرصه پزشکی ک توهیچ زمینه دیگه ای پیشرفت نمیبینیم و شاهد از دست رفتن،فرار یاحتی مرگ استعدادهای اینوخاک باشیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
این سهمیه ها هم شده بلا جان مردم هم یه مانع بزرگ برا ما که پشت کنکوری هستیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
1
5
از وقتی بیدارشدم واین خبررو دیدم یه جوری شدم واقعاآدم میممونه چی بگه ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
من نمیفهمم چرا هر وقت اتفاقی میافته گیر میدن به شهدا و...برین ببینن مشکل از کجاست بعد بیایین به این چیزا گیر بدین
نسترن
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
6
خاک بر سر دکتری که ندونه جوش از کبد درست میشه
اینو همکلاسی های منم می دونن
سروش
France
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
2
من هم دارم راکوتان مصرف می کنم زیر نظر دکتر البته با آزمایش های مداوم؛ واقعا ناراحت شدم از این خبر، دکترهای سودجو مخصوصا تو زمینه ی زیبایی زیاد دیدم حتما برای مشکلات پوستی به مراجع معتبر مثل بیمارستان پوست رازی تهران مراجعه کنید
مهسا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
0
من پزشک هستم و طی ده سال طبابت تا کنون جز یک مورد، اکوتان تجویز نکردم. حتی سالها قبل زمانی که خودم جوشهای بدی داشتم، علی رغم اصرار من، یکی از اساتید پوست دانشگاهمون حاضر به تجویز اکوتان برام نشد. داروی اکوتان جزو داروهای پر خطر هست و پیش از شروعش باید از سلامت کبد مطمئن بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
0
1
چه دکتری بود احسنت
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->